Највеће политичке преваре Србије!

Ко је највећа политичка превара Србије

• Коштуница

• Ђинђић

• Вучић

• Тадић

• Дачић

• Милошевић

• сви заједно желимо нову опозцију , не стару власт .

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.

Komunistkinja

Buduća legenda
Poruka
48.824
Гледамо сви ове протесте које предводи стара власт и жалосно је да су усплеи да скупе два човека а не стотине људи али када се погледа ко је алтернатива.. прима Вучић онда и није чудно ..Вучић и досовци две највеће преваре у политици Србије ..данас вероватно и раде заједно и организовано .Ко је по вама највећа политичка превара Србије након 5 октобра ..Вучић , Тадић , Коштуница ..изаберите сами ..

СЛажем се да је Вучић један од највећих превара Србије јер је променом своје политике и стављањем под управу Западу преварио оне који су то до тада радили .оне који су имали резервисано место ..Вучић је успео да их превари ,осим што је преварио Србију , и да се наметне као прихватљива опција Западу .

Немогуће је да народ није свестан количине преваре и обима исте ..немогуће је ..када видим ове протесте јасно је да су бесни опозционери јер је Вучић на један веома префриган начин елиминисао стару власт и представио се као најевропљанин , најлиберал и алтерантива Шешељу чију су политику издали ...али да ли је могуће да смо неколицина људи то види да су ови поротести лични обрачун две фракције издајника и ништа више од тога ...

Гледамо сви ове протесте које предводи стара власт и жалосно је да су усплеи да скупе два човека а не стотине људи али када се погледа ко је алтернатива.. прима Вучић онда и није чудно ..Вучић и досовци две највеће преваре у политици Србије ..данас вероватно и раде заједно и организовано .Ко је по вама највећа политичка превара Србије након 5 октобра ..Вучић , Тадић , Коштуница ..изаберите сами ..

Фали твој Смрдљошевић

Svi zajedno, ali za Tadića, Djindjića i Dačića nikada nisam glasao (kao ličnosti), pa mi je najveći prevarant Vučić.
Od parole "i istok i zapad", koja je, u trenutku kada se žuta banda okrenula isključivo dupelizačkoj politici prema zapadu - značila faktički okretanje istoku,
došli smo do "eU nema alternativu" i još goreg slugeranjstva zapadu, samo prikrivenog lažnim patriotizmom.
Od "Kosmet je srce Srbije" - došli smo do "razgraničenja sa Kosovom".
Slobodan Milošević je tehnički naneo veću štetu Srbima - ali su njega samo budale mogle, posle 95. da prihvate kao Srpskog nacionalistu.
Ali je Vučić veća prevara, čovek koga i dan danas nije sramota da drži govore protiv NATO pakta, a da sa istim potpisuje izdajničke sporazume.
Da zlikovce iz NATO pakta i tadašnjih vlada koje su nas bombardovale - postavlja za svoje savetnike.
Čovek koji na jednoj strani hvali Rusiju i kao za nju je, a smanjio je trgovinsku razmenu sa istom za JEDNU TREĆINU i to u odnosu na razmenu u vremenu BoTe, za koga ni rodjena majka nije mislika da je i "P" od Patriote.
A sve da bi se dodvorio svojim gazdama sa zapada, koji su tražili da ne koristi šansu zbog njihovih sankcija i da Srbija ne zauzima prostor koji su oni imali na Ruskom tržištu.
On ne da nije proširio saradnju sa Rusijom - već je i za 1/3 smanjio, da bi se gazdama još bolje uvukao u du.pe.

Žalosno je, da Srbija danas nema ni jednog jedinog neokaljanog patriotu na javnoj sceni, koji bi ovog izdajnika počistio kao što vetar oduva pacovski brabonjak.

Коштуница 00%
Ђинђић 18,33%
Вучић 758,33%
Тадић 18,33%
Дачић

Ovo je OK
Tu je jedino Koštunica bio pošten
Djindjić radio za BND i aktivno rasturao Srbiju. Podržavao bombadovanje, a kad je počelo, pobegao u CG.
Tadić (inače hrvat, a ujaci mu bili ustaški nadsatnici) bio na kratkom kanapu DB-a
Uvek tu kad je od Srbije trebalo otkinuti deo teritorije.
PS: Tradicija se najstavlja. I Brnabićka je hrvatica iz ustaške porodice.

Dačić. Mirin pionir. Krme prizrensko kome je jedino bitno da je blizu kazana (državnog). Dosta se i nakrao
I da pomenemo i lopurdu Dinkića (dosta samo Poštanska štedionica)

Vučić je profesionalni demagog.
I, da budem blag, mnogo zaobilazi istinu.
I sve državne resurse koristi za svoju promociju.
Nemože ni rasna krmaća da se oprasi a da on ne prisustvuje.

I tek farsa sa autobusima ovih dana.
Strašno.

Poslednja izmena:

Odvojte vremena za ovo i znacete nesto vise o "najvecim prevarama" ili onim koje su medju najvecima ...:

на крају , све ове политичке преваре Србије су потпуно исте и промењиве .после покојног председника више нико не ради за интерес Србије , нити њеног народа ..Права битка се одвија иза протстора на коме се они смењују. права битка је између Запада и слободорског света са Русијом ови политичари код нас су само пијуни Запада ..Запада који се мења и нестаје .

Ali u kom smislu prevara.

Kao, ti očekivao da je car, kad ono nije.

Pa nisi trebao ni da očekuješ, feler je u obožavaocima SNS.

- - - - - - - - - -

SNS je samo promenio ime iz SRS.

Veliki broj sadašnjih vajnih opozicionara je navijao za te smradine u periodu 2003-2008

Ispali su Budale.

ŠEŠELJ je takođe prevara iz koje se iznedrila ova pojava zvana VUČIĆ...

I TE DVE PREVARE NISU PODMETNUTE 2003., VEĆ JOŠ RANIJE...OD 90-TIH...DOK SU JOŠ SRBOVALI ONI SU VEĆ I JOŠ TAD BILI PODMETNUTI SRBIMA DA SE NALOŽE...

Kao što su Mi6 i MOSSAD podmetnuli Arapima "ISIS" i "AL QAIDU"...tako su i Srbima podmetnuli SRS/SNS....uostalom znamo da su Izraelci radili kampanju Vučiću...

Pametnom dovoljno...

...

povraca mi se od svih
kad se na tv-u pojave vucic, stefanovic, djuric, vulin, mitrovic, vucicevic i svita..bukvalno mi nije dobro, najbukvalnije..odmah menjam kanal
posle ovog juce, postaje mi podjednako lose i kad vidim ove iz opozicije
mnogo mi je zao ljudi koji su juce povedeni zeljom za slobodom i boljim zivotom izgubili novac za prevoz do beograda i vreme
jer ih je na kraju ovde docekao dil i borba ne za srbiju, nego za poziciju
srbija je definitivno postala kazamat, a srbi roblje

povraca mi se od svih
kad se na tv-u pojave vucic, stefanovic, djuric, vulin, mitrovic, vucicevic i svita..bukvalno mi nije dobro, najbukvalnije..odmah menjam kanal
posle ovog juce, postaje mi podjednako lose i kad vidim ove iz opozicije
mnogo mi je zao ljudi koji su juce povedeni zeljom za slobodom i boljim zivotom izgubili novac za prevoz do beograda i vreme
jer ih je na kraju ovde docekao dil i borba ne za srbiju, nego za poziciju
srbija je definitivno postala kazamat, a srbi roblje

Pa sto su isli?

Gresis, nisu samo lideri opozicije govorili, vec i nezavisni ljudi, intelektualci i ostali (Cupic, Lecic, ljudi iz raznih bransi)....a protesti tj. protestne setnje, kako su i pocele tako mogu i da se nastave, i bez opozicije.

Back