Najveće "mazalo" u Srpskom slikarstvu-vaše mišljenje?

Imam molbu za vas naivne i nevine umetnice i naravno i umetnike.
Ovu sliku najvise na svetu volim, a ne znam ko je autor, neko je iz bivse YU:

Pogledajte prilog 1086947

Pogledajte prilog 1086948

Imam molbu za vas naivne i nevine umetnice i naravno i umetnike.
Ovu sliku najvise na svetu volim, a ne znam ko je autor, neko je iz bivse YU:

Pogledajte prilog 1086947

Pogledajte prilog 1086948
Sad ne mogu da nađem ništa..kad budem imala vremena možda budem bolje sreće..

Ovo je morbidno..grozna ideja.

Nema veze sa slikama, ali i ima:

Elem, pre recimo 15 godina kupim ja tri slike na ostrvu Bali ( neka kao cuvena skola naivnog slikarstva,
vrlo dopadljive slike) i platim sve tri 50 dolara. Onda se vratim u Nemacku, odem kod uramljivaca da ih uramim,
on izabere lepe ramove i kaze da to kosta 400 evra. Ja padnem u nesvest, objasnim da sam slike platila 50,
a on mi mrtav ladan kaze da na ovom svetu ima 10000x vise slikara od uramljivaca ramova pa su zato
i cene takvez:lol:

Nema veze sa slikama, ali i ima:

Elem, pre recimo 15 godina kupim ja tri slike na ostrvu Bali ( neka kao cuvena skola naivnog slikarstva,
vrlo dopadljive slike) i platim sve tri 50 dolara. Onda se vratim u Nemacku, odem kod uramljivaca da ih uramim,
on izabere lepe ramove i kaze da to kosta 400 evra. Ja padnem u nesvest, objasnim da sam slike platila 50,
a on mi mrtav ladan kaze da na ovom svetu ima 10000x vise slikara od uramljivaca ramova pa su zato
i cene takvez:lol:
I to je istina...mazala koliko hoćeš a majstora je malo..Ali ipak je malo "zacepio"

Nisam ga ja pomenula,ali nisam daleko od mišljenja da je ipak bio fejk
postoji osnovana sumnja da nije on ni pravio te slike..
nikad ga niko nije video da slika, osim neko mackanje po vec nacrtanim konturama.

spominje se da su to radovi nekog mucenika iz indije kome je ovaj to pouzimao za male pare.

Moram reći da mi je Olja Ivanjicki ipak ispred Vilimonove, a posebno Cincarevićke.
meni je olja ivanjicki pala u ocima kad se slikala gola sa psom.

postoji osnovana sumnja da nije on ni pravio te slike..
nikad ga niko nije video da slika, osim neko mackanje po vec nacrtanim konturama.

spominje se da su to radovi nekog mucenika iz indije kome je ovaj to pouzimao za male pare.

meni je olja ivanjicki pala u ocima kad se slikala gola sa psom.
Sve u vezi Tapija je istina i nije istina..kontroverzni zidar i falsifikator.

evo jedan primer

48.jpg

moguce daj a ne kapiram slikastvo, ali brateeee ovooo????

nedeljko_gvozdenovic_legat.jpg

43_9.jpg

Back