Pipi Langstrumpf
Buduća legenda
- Poruka
- 31.793
Ne bih rekla da je u pitanju okruzzenje...pre bih rekla da je u pitanju ljudska priroda....nashi strahovi i ochekivanja...neko vidi van granica sebe samog a nekome je tezze...nije to za osudu...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Na početku svake priče sve izgleda jednostavno i neposredno. Razumemo se i lako izražavamo osećanja, pažljivi smo i puni razumevanja za ukus i želje partnera.
Kasnije, kada se odnos učvrsti ili se odlučimo za zajednički život, rađaju se prve teškoće. Prvim znacima krize trebalo bi posvetiti pažnju jer ukoliko duže zanemarimo netrpeljivost, nerazumevanje, ... oni mogu odjednom eksplodirati i upropastiti vezu.... Koji bi po vama bile NJEGOVE i NJENE greške koje uništavaju ljubav?
.......sitnichavost i precutkivanje problema ..................![]()
moju ljubav je unistilo moje nestrpljenje. tj nasu. i njegovo nestrpljenje:-|.
kad razmislim, bolje da trazim razlicite od sebe![]()
Konstantno trazzenje dokaza ljubavi
teshke optuzzbe povodom nebitnih stvari
netolerancija
zahtevanje savrshenstva onako kako mi to vidimo
zahtevanje odredjenog ponashanja
dresura (vaspitno ukidanje seksa ili druzzenja)
hronichno flertovanje s drugim osobama
pokushaji da zzivimo i dalje kao da smo solo
naturanje sopstvenog mishljenja kao jedinu istinu
takmichenje i rivalstvo
hronichno lovljenje "greshaka" i trazzenje mana
konstantno nezadovoljstvo jer iz nekog razloga mislimo da ako je osoba "prava" mi smo uvek zadovoljni
verovanje da onaj drugi mora da uvek ima isto mishljenje kao i mi
ochekivanje telepatije.
projektovani strahovi
unapred postavljena negativna ubedjenja. (sigurno chesh me prevariti, ostaviti, zajebati ...jednog dana)
... pijem pivo, a rakija gorka, kuci zena prdi ko motorka.Njemu smrdu noge i corape a ja prdim ka kobila
Njemu smrdu noge i corape a ja prdim ka kobila