Najveće greške koje uništavaju ljubav

Na početku svake priče sve izgleda jednostavno i neposredno. Razumemo se i lako izražavamo osećanja, pažljivi smo i puni razumevanja za ukus i želje partnera.
Kasnije, kada se odnos učvrsti ili se odlučimo za zajednički život, rađaju se prve teškoće. Prvim znacima krize trebalo bi posvetiti pažnju jer ukoliko duže zanemarimo netrpeljivost, nerazumevanje, ... oni mogu odjednom eksplodirati i upropastiti vezu.... Koji bi po vama bile NJEGOVE i NJENE greške koje uništavaju ljubav?

.......sitnichavost i precutkivanje problema ..................:cool:

pa dobro
uvek ostaje ona mogucnost da mozes da stvoris svoju malu oazu ,i tu da zivis
mislim da ako je dovoljno cvrsta veza izmedju dvoje ljudi i ako uvek postoji otvorena zelja da se razgovara o necemu sto zasmeta ili jednoj ili drugoj strani-govorim o musko-zenskim odnosima,
ili roditelj=dete , dakle
ako se razgovara na pravi nacin,kada naidje vreme krize, ljubav se moze produbiti,i tako uciniti cvrsca
jer ,samim tim sto pokazujes dobru volju da obrazlozis nesto sto je drugoj strani zasmetalo,ti pokazujes da ti je stalo sta misli i kako se oseca ta osoba
a to ne moze biti ne uzvraceno...
prvo uradis ono sto je do tebe,,pa onda gledas i uzimas u obzir veci krug ljudi,,,
prvo pocistis svoje dvoriste
pa onda i onaj pored ,kada vidi kako lepo izgleda tvoje dvoriste ,onda ce se i on zapititi zasto njegovo nije takvo
a ako nam se ne da da unesemo red u svoju kucu
onda mora da smo nekako negde ,,,pogresili nacin, mora da nesto pogresno radimo
bar tako ja razmisljam,,,
jer kada malo bolje razmislim,svako stvara svoje okruzenje....

moju ljubav je unistilo moje nestrpljenje. tj nasu. i njegovo nestrpljenje:-|.
kad razmislim, bolje da trazim razlicite od sebe ;)

Човек се само сличном радује...
Чак и кад се чини да су двоје различити то је вероватно због тога што нико не препознаје њихову сличност...
Научиш да живиш са својим особинама код друге особе...

:worth:
Konstantno trazzenje dokaza ljubavi
teshke optuzzbe povodom nebitnih stvari
netolerancija
zahtevanje savrshenstva onako kako mi to vidimo
zahtevanje odredjenog ponashanja
dresura (vaspitno ukidanje seksa ili druzzenja)
hronichno flertovanje s drugim osobama
pokushaji da zzivimo i dalje kao da smo solo
naturanje sopstvenog mishljenja kao jedinu istinu
takmichenje i rivalstvo
hronichno lovljenje "greshaka" i trazzenje mana
konstantno nezadovoljstvo jer iz nekog razloga mislimo da ako je osoba "prava" mi smo uvek zadovoljni
verovanje da onaj drugi mora da uvek ima isto mishljenje kao i mi
ochekivanje telepatije.
projektovani strahovi
unapred postavljena negativna ubedjenja. (sigurno chesh me prevariti, ostaviti, zajebati ...jednog dana)

Back