sta je uzrok nasim problemima..........od adama pa do mene? jel to stvarno nasa ljudska narav po kojoj je covek coveku vuk.......jel mozda imamo dve vrste ljudi nastale od dva razlicita adama.....................jel mozda zena kriva za sve?...................ova tema je i te kako politicka posto ja mislim da svi nasi problemi poticu od religije...................odnosno, fantasticno efikasnog sistema manipulacije nad naivnim delom covecanstva od strane onih za koje bih najradije rekao da ne pripadaju ovozemaljskom ljudskom rodu..................
mozda je upravo religija najveca zabluda covecanstva i glavni krivac za drustvene probleme u kojima covecanstvo zivi od sumerske pa do danasnje "zapadne" civilizacije.
.........jedna od velikih zabluda covecanstva moze biti i hitler......to jest istina o njemu............ili mozda jevreji...............pa na kraju , mozda i sami amerikanci.
sta je to sto je najvise promenilo svet a da covecanstvo nije toga svesno?......
.....................ipak , mislim da je epicentar deformacije civilizacije bas u religiji