Највећа пљачка у историји Србије је званично почела!

• Začetnik teme Začetnik teme 3BEP
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

3BEP

Veoma poznat
Poruka
10.437
- Највећа пљачка у историји модерне Србије је и званично почела. Владимир Миловановић, директор фирме, Бео чиста енергија, некад директор Енергопројекта је сада саопштио да су конзорцијум три фирме, на челу са француским Суезом, добили кредит од 290 милиона евра (од од ЕБИД-а, Аустријске банке за развој и ИФЦ-а) за изградњу београдске спалионице, овим драматичним речима је синоћ, у четвртак 28 маја, у касним вечерњим часовима председник Странке слободе и правде (ССП) и један од лидера Савеза за Србију (СЗС), Драган Ђилас, започео своје ванредно видео обраћање нацији.

-.Прва одлука мене, као градоначелника Београда 2008.г. и мог тима, била је да обаци предлог ИФЦ-а, да се овај пројекат и одношење смећа, повери страној фирми за концесији. Развили смо тада сопствени пројекат, коштао би 179 милиона евра, и струја која би се онда производила припадала би Београдјанима и Београду.

Ђилас је још и додао да је ова СНС власт од тога одустала, да је ових дана ангажовала стране фирме који су добили 290 милиона кредита управо од ИФЦ-а, Аустријске банке за развој и Европске Банке за обнову и развој и да ће Београђани, веровали или не, следећих 30 година за тих 290 милиона, колико кошта сада спалионица, платити милијарду и 148 милиона евра плаћајући плус струју овом страном конзорцијуму, који ће је производити у овој спалионици наредних 12 година!

– Тако да износ пљачке Београда и Београђана прелази једну милијарду евра. Не може нико да објасни зашто сами нисмо узели кредит од ЕБРД-а, него смо дали страној фирми да то уради и да заради на нама милијарди евра, осим да је у питању криминал, закључио је Ђилас подсетивши да о свему овоме је још прошле године говорио он и председник одборничког клуба Савеза за Србију, у Скупштини града Београда, Никола Јовановић, када су открили да у спалионици треба да плате буду за спремачице најмање 2000 евра, а за директора 20 000 евра!

А шта су тада рекли, и како споменута пљачка века Београда и Србије треба да се одигра погледајте у видео снимку изнад, па о свему донесите свој ваљани суд.

https://srbin.info/politika/vanredn...pljacka-u-istoriji-srbije-je-zvanicno-pocela/

Samo treba objektivno poslušati a ne odmah odbaciti zbog toga ko priča.Zašto mi sami nismo uzeli kredit za spalionicu,nego smo angažovali strane firme koje će to uraditi za milijardu više?Naprednjaci su isti lopovi kao žuti,nema razlike.

Tako sam i ja prolazio , kad ukazem na nesto sto je pokusaj zloupotrebe, onda dodju sledeci i bukvalno mi kazu hvala, nismo sami videli, sad cemo mi to da odradimo...

Navika srba je da se ogrebu za pamet od drugih, pa bila to kreativna ili pljackaska ideja...

Zato sad kad me pitaju, sta bih uradio i sta bih sprecio, ja kazem, dajte posao i gledajte izvestaj posle 4 godine minimum...

Ko mu kriv sto nije hteo da krade i da ima debeo obraz.....ako si mu rekao...
JA sam inace protiv opste pravde, to mi je smesan koncept, dozvoljavati individualno utvrdjivanje sta je pametno , a ovamo kolektivno traziti krivicu za ono sto je izabrano kao pogodno....apsurd...
To mnogo lici na kafenisanje gde je cilj ogovaranje a ne neko pametno razgovaranje..

Podizanje licnih afiniteta ka mutljavini i kradji na nivo opste koristi i odbrane, kao....
Isto vazi i kad si imao priliku da odradis nesto pokvareno , a onda naslednici to i odrade svi sretni i to bude opstenarodno veselje sto se to uradilo iako je na stetu tog naroda, ebes narod uvek bio glup i nabedjen da je pametan ali na poturenim tudjim mislima...

Da je pametan pa da radi zastite sredine Srbije, uvete obavezu da i NS i Smederevo i Valjevo moraju da dovoze u BG spaljivaonicu , da se smanji zagadjenje vazduha u Srbiji i tako em naplati za 4 grada, em smanji tzv pljacku bar za iznos kamata za kredit....

Naravno obavezno uvesti obavezu spaljivanja trave i droga sa cele teritorije Srbije upravo u tom pogonu, uz prigodan sef u kome ce se skupljati roba do datuma spaljivanja....Prostorija sa sefom bi trebala da ima dva ulaza, cisto da se olaksa resavanje zbunjujucih situacija u vezi kolicine u sefu....

Djubre bi se pretovarivalo u zeljeznicke vagone, kako to rade u prepametnoj USA koja nam je i gospodar i uzor....
Ne moze se protiv toliko energije da pronadju gospodara, mozes samo da gledas kako se jogune a ovamo biraju kome da se uvuku kao psici...

- Највећа пљачка у историји модерне Србије је и званично почела. Владимир Миловановић, директор фирме, Бео чиста енергија, некад директор Енергопројекта је сада саопштио да су конзорцијум три фирме, на челу са француским Суезом, добили кредит од 290 милиона евра (од од ЕБИД-а, Аустријске банке за развој и ИФЦ-а) за изградњу београдске спалионице, овим драматичним речима је синоћ, у четвртак 28 маја, у касним вечерњим часовима председник Странке слободе и правде (ССП) и један од лидера Савеза за Србију (СЗС), Драган Ђилас, започео своје ванредно видео обраћање нацији.

-.Прва одлука мене, као градоначелника Београда 2008.г. и мог тима, била је да обаци предлог ИФЦ-а, да се овај пројекат и одношење смећа, повери страној фирми за концесији. Развили смо тада сопствени пројекат, коштао би 179 милиона евра, и струја која би се онда производила припадала би Београдјанима и Београду.

Ђилас је још и додао да је ова СНС власт од тога одустала, да је ових дана ангажовала стране фирме који су добили 290 милиона кредита управо од ИФЦ-а, Аустријске банке за развој и Европске Банке за обнову и развој и да ће Београђани, веровали или не, следећих 30 година за тих 290 милиона, колико кошта сада спалионица, платити милијарду и 148 милиона евра плаћајући плус струју овом страном конзорцијуму, који ће је производити у овој спалионици наредних 12 година!

– Тако да износ пљачке Београда и Београђана прелази једну милијарду евра. Не може нико да објасни зашто сами нисмо узели кредит од ЕБРД-а, него смо дали страној фирми да то уради и да заради на нама милијарди евра, осим да је у питању криминал, закључио је Ђилас подсетивши да о свему овоме је још прошле године говорио он и председник одборничког клуба Савеза за Србију, у Скупштини града Београда, Никола Јовановић, када су открили да у спалионици треба да плате буду за спремачице најмање 2000 евра, а за директора 20 000 евра!

А шта су тада рекли, и како споменута пљачка века Београда и Србије треба да се одигра погледајте у видео снимку изнад, па о свему донесите свој ваљани суд.

https://srbin.info/politika/vanredn...pljacka-u-istoriji-srbije-je-zvanicno-pocela/

Samo treba objektivno poslušati a ne odmah odbaciti zbog toga ko priča.Zašto mi sami nismo uzeli kredit za spalionicu,nego smo angažovali strane firme koje će to uraditi za milijardu više?Naprednjaci su isti lopovi kao žuti,nema razlike.

cekaj, zar nece Dule Pacov da gradi takav objekt u Barandu..............tamo odaklem je svabenzi ?

Kleptomanija se ne događa iz "siromaštva", nego se obično događa kod dobrostojećih ljudi, koji nemaju zadovoljenu potrebu za uzbuđenjem na adekvatan način. Razlozi za taj poremećaj mogu biti neodgovarajući odnos prema roditeljima, nedostatak topline u detinjstvu pokrivenim materijalnim, detetova čežnja za nekakvim pohvalama od strane autoriteta, gubitak poverenja u sebe, seksualno nezadovoljstvo.

Ključno je .- neće ova vlast dočekati ni tri a ne trideset godina.

Samo naka Đilas ćuti o pljačkama. Koliko je on tek opljačkao to tek treba da se vidi.

Pa da to zaista treba da sude sudovi.

Тачно .. да судови осуде све оне и они који руше овако профитабилан посао ..

Како до првобитне акумулације се доже ако се неких и не не ојаде за доста лове ..или џабе да раде ...

Значи све и сви који овом на пут стају глобити

Back