samuraijack
Zainteresovan član
- Poruka
- 344
Najveća ljubav?
Jeste vala, on mi je najveća ljubav!
Kad bi me ostavio, ko zna kad bih se oporavila.
Jeste vala, on mi je najveća ljubav!
Kad bi me ostavio, ko zna kad bih se oporavila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Isti slucaj je bio samnom.Dugo sam trazila nekog koga bi mogla da volim kao njega.Uz koga bi se osecala tako nekako zaljubljeno i srecno.I onda sam shvatila da je ipak svaka ljubav,kao i svi ljudi uospte,drugacija.Volis drugacije,osecas se drugacije.........nekad mi je zao sto nisam uspela da nadjem nekog koga cu da volim tako ludo,intezivno.Volim ja mog decka,ali samo ga volim,vise mi odgovara u svemu,njegove osobine,ponasanje,sve.....nego sto ga ja obozavam.sevilja:I ja se prepoznajem u ovom tekstu.![]()
Doduse, nism se jos uvek udala, a ni nasla nekog za koga bih.
Ustvari, primetila sam da konstantno trazim nekog ko bi njega adekvatno zamenio....ali ne kao onaj mehanizam ego odbrane ''zamena'' , nego nekog ko bi mi zaista znacio tako i toliko...ne znam.... :-(
divlja:Ne postoji najveca i najmanja ljubav. O, boze!
To sto vam se cini da je vasa sadasnja ljubav najveca, je zato sto ste u njoj prisutni.
A ako vam se cini da je neka od proslih ljubavi najveca, to je zato sto je nedovrsena, pa idealizujete. :razz:
CakiCoka:Mozda kad si mladji i tek otkrivas pravu ljubav, po prvi put otvaras dusu i svoju sustinu nekome, delis sa njim sve, bas sve ... da je car prve ljubavi u tome sto ne znas da se moze zavrsiti. ... pored princa koga imamo potrebno i malo nase maste.
divlja:Mene fascinira kako vi tako polovni funkcionisete dok ne nadjete tu drugu polovinu?![]()