Najuzbudljivije NBA utakmice?

Neokod

Početnik
Poruka
9
Pozdrav svima!

Da li biste mogli da mi pobrojite neke od najuzbudljivijih utakmica u istoriji NBA lige, pokusdao bih da ih nadjem na internetu i skinem? Dakle, ne mislim samo na utakmice novijeg datuma nego pre svega na one stare, sa Magicom, Birdom, Jabarom, Dr Jayom, Russellom, Robertsonom i sl.

Hvala unapred.

Utakmice Russella i Robertsona ces tesko naci. Do ranih 80-ih slabo je to bilo prenoseno.
Utakmica Robertsona dok je igrao za Cincinnati postoji samo jedna, iz playoffa 66-e protiv Bostona i to samo drugo poluvreme. Postoji svega nekoliko utakmica dok je igrao za Milwaukee mada vecina toga nije kompletna ili je slabog kvaliteta. Imas npr 4-ti mec finala 71 (samo drugo poluvreme) i 6-ti i 7-mi mec finala 74-e (samo poslednje cetvrtine). Jedine dve kompletne su 27.11.1970 protiv Knicksa i 09.01.1972 protiv Lakersa (emitovane su na ESPN classic). Mada nemam pojma da li ces ih naci na netu.

Slicno je i sa Russellom. Postoji 7-mi mec finala 62-e, 6-ti mec finala 63-e, 5-i mec finala 64-e, 7-mi mec finala 66-e, i jos mozda par nekompletnih stvari.

Utakmica ostalih koje si nabrojao ima dosta, mada vecina toga nije na netu nego medju privatnim kolekcionarima. Od onih dobrih koje bi trebalo da postoje na netu obavezno skini finala 84-e, 85-e i 87-e. Finala istoka izmedju Sixersa i Celticsa iz 80-e, 81-e i 82-e bi takodje bila dobra ideja. Fali samo 3-ci mec iz 81 (nije prenosen), sve ostalo bi trebalo da je online.
Probaj da nadjes 09.11.1984 (poznata tuca izmedju Birda i Dr J-a)

Ima naravno jos toga ali me stvarno mrzi da pisem :)

Nadam se da ovo pomaze.

Pozdrav!

Back