Најуспешнији студент права у историји није завршио студије

Иначе, овде видимо да је студирао 6 година + мало јаче.

Није баш репрезентативно за најбољег студента у историји света.
https://youtube.com/clip/UgkxZBWc4X3PZj7xH50QDI3pv5y_Ztj6wUgL?si=TmPn9XrQLam9LDas

Završiš li fakultet za pet godina, narod će reći: "Završio je fakultet brže nego dijete prva četiri osnovne. I što je mogao tako brzo naučiti?" A Председникa Републике Србије, Господинa Председникa Александpa Вучићa, lijepo će hvaliti. "Naš Aleksandar izbrusio je zanat. On je studirao na pravnom deset godina... bubao! Deset godina, a ne jednu!"

Ali ti to ne razumiš Alter Ego moj, ti to nikad neš razumit...

a vidite, iako ne bih iznosio definiciju o izvesnoj kriminalnoj udruzi, nekako mislim da je ovaj profesor zalutao u istu vodjen istinskim načelima koja su svi ostali oko njega samo papagajski ponavljali bez i najmanje želje da ih uopšte razumeju usled svog robovanja zamišljenom materijalizmu koji bi da rado unovče što pre bez ulaženja u zakonitost vlasništva...

sećate li se ovog profesora?

Pogledajte prilog 1688805
:ok: :heart:

@aleksije radicevic :bye:

Nemam pojma ko je ovaj dasa.. Pretpostavljan da je profa na Pravnom.. Na Pravni sam isao samo na igranke, bilo je dobrih riba.. I na Masinskom su bile dobre ribe, mada covek nikad ne bi rekao..

На правном у БГ може на сајту да се види кад је ко уписао и кад је завршио.

https://info.ius.bg.ac.rs/diplomirani.aspx

ПрезимеИмеГенерацијаДатум дипломирања
ВучићЂорђе201114.12.2019.
ВучићГоран200815.10.2013.
ВучићМилица200624.06.2015.
ВучићМихајло200403.09.2008.
ВучићДрагана200217.03.2010.
ВучићЈелена199709.04.2004.
ВучићМилица199415.11.2005.
ВучићПредраг199211.09.1998.
ВучићСретена198913.03.1995.
ВучићАлександар198816.11.1994.
ВучићевићМарија201819.11.2024.
ВучићевићДуња201706.04.2022.
ВучићевићБане201603.09.2020.
ВучићевићДушан201502.09.2020.
ВучићевићАлександра201329.09.2020.
ВучићевићБојана201105.10.2015.
ВучићевићЈелена200719.11.2012.
ВучићевићМаја200620.12.2011.
ВучићевићМилка200015.09.2005.
ВучићевићМилош199914.09.2006.
Почетна Следећа 1 2 Предходна Последња

Основне је завршио, али магистарске је уписао, али није завршио.
Kako sad to da je ipak završio osnovne studije kad naslov teme sugeriše suprotno?

Da nije malo kontraproduktivno?

Мени више делује као да су га напредњаци написали на зиду "ћаци у чколе", а студенти искористили зицер.

1737629855-caci_u_skolu_foto_021rs.jpg

Мсм....зашто те подмукле смицалице приписујеш сорошевцима, кад су напредни доказали и неписменост и подмуклост.
False flag typo op? Ko je pravi autor, vi ili oni? :per:

Вучић помиње у овом видеу Правну и друштвену методологију.

то је предмет који се полаже на постдипломским студијама. У наставку, професор помиње да је испит одржан 2000. године.

Вучић је својевремено уписао магистарске студије из Међународног јавног права,

али их никада није завршио.

Како најбољи студент права у историји да није у стању да заврши уписане студије, као и ови његови ћаци?

Да је завршио, пробио би нам главу у свакодневним обраћањима о свом образовању.
1999god je vuçiç bio već ministar i dobio stan, besplatno, od 100+ kvadrata..
Izgubio ćoek volju za usavršavanjem
I redovnu vojsku je služio na tv Pale samo 3 meseca..Posle prvih zvižduka metaka oko glave, uplakanog ga njegov patron, ustaša šešelj, vratio u beogradistan.

Одакле уопште та прича да је он "најбољи студент Правног факултета икад"?
Ustvari, tadašnji dekan PF nije rakao "najbolji", nego "najuspešniji". Ali nije mislio na akademski uspeh, nego politički. Dogur'o do predsednika. Mada, i Milošević i Koštunica su pravnici.

Иначе, лепотица ћаци која у невино белом седи поред Вучића, а чији је ћаћа упадао у емисију,

уопште није студент. Није обновила годину, јер није дала ни један испит.
Fun fact - нема обнове године, каже се да није ни уписала текућу годину. Сад је болоња, тако то иде.
Формално не може ни да излази на испите кад није уписала годину и то би било то.

Da je sa PMF-a, mozda bi mogao da se setim.. Ali ti si vidovita Vanga, sve znas..
beše to davno davno
dok su Srbi mislili da je demokratija isto što i anarhija
Isto su doduše mislili i za socijalizam
Da ne grešimo dušu, kad smo se oslobodili Turaka Srbi su već tada mislili kako se kome navije
Duga je tradicija "SELJAČKOG PRAVA" u Srba
A narod bez tradicije ko tikva bez korena...

Ko god stao Djindjiću na unutarpartijski reizbor vodje stranke taj je istu morao da napusti posle poštena glasanja bez interesa već čisto ideološki...

Odlaskom Vuksanovića počinje ogoljivanje zvanične politike što se posebno ubrzalo nakon ubistva premijera kada su preostali videli svoju privrednu razvojnu šansu koju propustili nisu makar ih i članstvo odjeb... napustilo.

Možda zato nema ko da vas glasa u 2025-oj?

Odredjena grupa studenata, rodjenjem beneficirana (što se još uvek prikriva čija su deca a naša narodna nisu niti ih narod zanima kao ni njihove roditelje), pokušavaju da premoste ovaj problem žmureći na isti metodom "zakopčavamo se na ledja" pa svu ekonomsko-institucionalnu problematiku prišivaju osobi koja im nije nadležna već samo kriva, tek tako ad-hoc bez bliže istorijske analize uzroci-posledice.

Iako bi trebalo da školovanjem steknu VII stepen, pošto su trenutno IV (prijalo sujeti ili ne), ovakav providan metod pilićarenja je karakterističan za nivo I stepen stručne spreme.

Zato Predsednik ne preduzima ništa.
Ni kobte ni dabre...
Nema potrebe, odnosno, potrjebe na jekavici.
Čak će ih i zaštiti prisustvom policije da im se nešto ne desi tako smotanima.
A za predozirane Vučićevo zdravstvo je pokazalo i dokazalo najviši stepen pripravnosti što studenti mudro prećutkuju umesto da kažu "hvala čika Predsedniče malo smo jače povukli"

Sada je malo jasnije, nadam se

Poslednja izmena:
Odredjena grupa studenata, rodjenjem beneficirana (što se još uvek prikriva čija su deca a naša narodna nisu niti ih narod zanima kao ni njihove roditelje), pokušavaju da premoste ovaj problem žmureći na isti metodom "zakopčavamo se na ledja" pa svu ekonomsko-institucionalnu problematiku prišivaju osobi koja im nije nadležna već samo kriva, tek tako ad-hoc bez bliže istorijske analize uzroci-posledice.

Iako bi trebalo da školovanjem steknu VII stepen, pošto su trenutno IV (prijalo sujeti ili ne), ovakav providan metod pilićarenja je karakterističan za nivo I stepen stručne spreme.

Zato Predsednik ne preduzima ništa.
Ni kobte ni dabre...
Nema potrebe, odnosno, potrjebe na jekavici.
Čak će ih i zaštiti prisustvom policije da im se nešto ne desi tako smotanima.
A za predozirane Vučićevo zdravstvo je pokazalo i dokazalo najviši stepen pripravnosti što studenti mudro prećutkuju umesto da kažu "hvala čika Predsedniče malo smo jače povukli"

Sada je malo jasnije, nadam se

Tako to izgleda iz ugla kv magacionera (koji je to stepen ?).. Stvar je nesto drukcija, nego sto to magacionerski politbiro misli.. Najpre ce biti da je tvoj ljubljeni i obljubljeni "predsjednik" trenutno upao u politicku katatoniju i nije u stanju da donese nijednu politicku odluku. Paralizovan !.. Sta god je uradio, gace su mu sve vise spadale, i sada nema druge, nego da da vodi caleta i kevu na pecenje, ili pominje decu, ne bi li se neko sazalio..

Kobre i dabre je jednom pomenuo, obrukao se, vratilo mu se pravo u tintaru,i ja mislim da mu to vise nikad nece pasti na pamet.
U pandure tvoj ljubljeni vise ne veruje, jer ne zna da li su Dacicevi, Gasicevi, Vulinovi, ili od Slinavog.. Hoce li se okrenuti protiv njega ili ne..
Zdravstvo ne pominji, to je u Srbiji sahranjeno..

Jel' sada jasno ?

Tako to izgleda iz ugla kv magacionera (koji je to stepen ?).. Stvar je nesto drukcija, nego sto to magacionerski politbiro misli.. Najpre ce biti da je tvoj ljubljeni i obljubljeni "predsjednik" trenutno upao u politicku katatoniju i nije u stanju da donese nijednu politicku odluku. Paralizovan !.. Sta god je uradio, gace su mu sve vise spadale, i sada nema druge, nego da da vodi caleta i kevu na pecenje, ili pominje decu, ne bi li se neko sazalio..

Kobre i dabre je jednom pomenuo, obrukao se, vratilo mu se pravo u tintaru,i ja mislim da mu to vise nikad nece pasti na pamet.
U pandure tvoj ljubljeni vise ne veruje, jer ne zna da li su Dacicevi, Gasicevi, Vulinovi, ili od Slinavog.. Hoce li se okrenuti protiv njega ili ne..
Zdravstvo ne pominji, to je u Srbiji sahranjeno..

Jel' sada jasno ?
ti ni sebi nisi jasan a kamoli drugima
konfuzno, ničim utemeljeno, zamene teza

uopšte me ne pogadja, a ja ne krijem, rad u magacinu
jednostavno sam se kurtalisao muških baba žvaka

za sebe nisi, drugima si na tovaru
jača karijera nema šta

obojica knjigu da napišemo kako ko svoj posao radi i šta sve doživljava ja mislim da bi ti bio dosadan ko indijski ljubavni film.

ti ni sebi nisi jasan a kamoli drugima
konfuzno, ničim utemeljeno, zamene teza

uopšte me ne pogadja, a ja ne krijem, rad u magacinu
jednostavno sam se kurtalisao muških baba žvaka

za sebe nisi, drugima si na tovaru
jača karijera nema šta

obojica knjigu da napišemo kako ko svoj posao radi i šta sve doživljava ja mislim da bi ti bio dosadan ko indijski ljubavni film.

Ju, ju, ju, vidi kako se nadurio.. Pa ti si emotivac ?.. Tebi sve jasno, a ja navalio, pa jos zamenio teze, nicim utemeljeno..

Pozdravila te "Odredjena grupa studenata, rodjenjem beneficirana".. Proglasiti studente koji protestvuju obesnim (jer upravo to si napisao), u drzavi koja se raspada, gde stvarno beneficirana deca studiraju u inostranstvu, a ne ovde, parama koje su njihovi roditelji ukrali, moze samo cinik ili neko kome je mrznja pomutila razum ..

Strava sta ovde moze da se procita..

Ju, ju, ju, vidi kako se nadurio.. Pa ti si emotivac ?.. Tebi sve jasno, a ja navalio, pa jos zamenio teze, nicim utemeljeno..

Pozdravila te "Odredjena grupa studenata, rodjenjem beneficirana".. Proglasiti studente koji protestvuju obesnim (jer upravo to si napisao), u drzavi koja se raspada, gde stvarno beneficirana deca studiraju u inostranstvu, a ne ovde, parama koje su njihovi roditelji ukrali, moze samo cinik ili neko kome je mrznja pomutila razum ..

Strava sta ovde moze da se procita..
skip
boring...

Back