BUBIVII
Aktivan član
- Poruka
- 1.354
naravno da jesam ...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

A sta to imas protiv kupusnog lista??looodica:heheheeh a gde si to procitao bash me zanima...samo nemoj mi reci u kupusnom listu![]()
:-D :-DBUBIVII:A sta to imas protiv kupusnog lista??:-D :-D
l:Preporucujem ti da odmah procitas......looodica:hahaha ma nemam nishta samo nisam josh procitala najnovije izdanjel:

Zao mi je,ali mogu se naci samo u striptiz baru......looodica:hahahaha izgleda da cu morati samo u kojoj prodavnici se nalazi da ne odem u neki striptiz bar pa mi ispadnu okice![]()
:-D :-D :-D Al' si ti neko nevinasce.......gucci_novosadjanka:prica o striptizu!!!! STIDI SE!!!!!![]()
![]()
![]()
8-) :-D :-DBUBIVII:Zao mi je,ali mogu se naci samo u striptiz baru......:-D :-D :-D
![]()
![]()
PA NARAVNO! ja ni ne znam sta je sex, sexipil, striptiz,,,,,,,,,,,,znam samo da su ruzne reci!BUBIVII:Al' si ti neko nevinasce.......![]()
![]()
8-) :-D :-D

Vreme je da pocnes da ucis.....trebace ti,zamisli da te sad neko(recimo jagucci_novosadjanka:PA NARAVNO! ja ni ne znam sta je sex, sexipil, striptiz,,,,,,,,,,,,znam samo da su ruzne reci!![]()
) presretne i 'oce da te siluje,a ti ne znas o cemu se radi......
:-D :-DPa sta ti fali da malo promenis zanimanje??looodica:auh bre pa tamo nesmem uci bojim se da ne pocnu mene da skidaju ahahaha
:-D :-DBUBIVII:Pa sta ti fali da malo promenis zanimanje??![]()
:-D :-D
Doobro,al' ne znas sta propustas.....looodica:ahahaha neka hvala ti super je meni ovo moje zanimanje koje vec imam
BUBIVII:Doobro,al' ne znas sta propustas.....

Samo ti pitaj.....gucci_novosadjanka:pa ja cu da pitam! ko pita ne skita...............

Naravno,zar ima nesto lepse od toga??looodica:ahahahaha shta to kako mushkarcima vise bale iz ustiju![]()
:-D :-D :-DBUBIVII:Naravno,zar ima nesto lepse od toga??![]()
![]()
:-D :-D :-D
Ima vremena,zavoleces....looodica:hahaha neka hvala ti lepo nevolim kad balave