Najtužniji znak horoskopa

Nina

Zlatna tastatura
Supermoderator
Poruka
354.450
vaga.jpg

Ljudi rođeni u ovom znaku su majstori da od svega naprave problem.
Osobe rođene u ovom znaku horoskopa poznate su po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga da su uvek nesrećni ili depresivni.

Reč je o Vagama.

Vage su u neprestanom strahu. Uvek razmišljaju o posledicama i predviđaju budućnost koja je u njihovim mislima najčešće crna i neizvesna.
Opterećena kontrolom, Vaga je prilično tužna, pa čak i depresivna jer ne može da kontroliše svaku stvar koja postoji.
Njihova neodlučna priroda takođe utiče na njihove emocije, što može dovesti do toga da budu zbunjeni o tome kako se zaista osećaju.

Pogledajte prilog 1597296

Osobe rođene u ovom znaku horoskopa poznate su po svojoj neodlučnosti i mračnom razmišljanju, što dovodi do toga da su uvek nesrećni ili depresivni.

Reč je o Vagama.

Vage su u neprestanom strahu. Uvek razmišljaju o posledicama i predviđaju budućnost koja je u njihovim mislima najčešće crna i neizvesna.
Opterećena kontrolom, Vaga je prilično tužna, pa čak i depresivna jer ne može da kontroliše svaku stvar koja postoji.
Njihova neodlučna priroda takođe utiče na njihove emocije, što može dovesti do toga da budu zbunjeni o tome kako se zaista osećaju.
Jedna Vaga mi je među dobrim prijateljima. Sve o njemu mislim, samo ne da je tužan: Zezator, zabavan, stalno u nekoj akciji, 1000 planova za budućnost, i sve pali, mada ima začkoljica... ista kao moja.
Mi se, kako god, isplačemo od smeha svaki put kad posedimo.
Jedna Vaga ne čini proleće, ali moja je uvek u elementu. :zaljubljena:

opet ništa o Strelcu...
ni tužan ni ružan ni kilav ni kljakav ni alav ni balav nit ieban nit lud...
ama baš ništa...

Strijelcevi poznati -

Pablo Eskobar,Vinston Cercil,General Franko, Emanuel Makron,Staljin,David Vilja,Svetlana Bojkovic,Dzimi Hendriks,Pako de Lusija,Bred Pit,Ian Sommerhalder,Giba odbojkas,Igor Milanovic,Jasna Sekaric,Brus Li,Mark Twen,Taylor Swift,Alisa Milano,Kristijan Golubovic,Betoven,Breznjev,Walt Disney,Kralj Aleksandar,Solzenjicin,Esien,Frank Zappa,Britni Spirs,Larry Bird,Lucky Luciano,Jane Fonda,Steven Spielberg,Karl Benz,Monika Seles,Enver Pasha,Pinoce,Noam Chomsky, Milica Mandic,Gabriel Corrado,Christina Aguilera,Keith Richards,Manu Pakjao,Engels,Boris Beker,Ksenija Pajcin,Magnus Carlsen,Roni O Saliven,John Malkovich,Roberto Mancini,Endrju Tejt,Mbappe,Majk Owen,Benzema,Pedri,Sergej Bubka,Tina Tarner, Nikolas Maduro,Zak Sirak,Vicent Cassel,Papa Franjo,Woldy Allen,Maria Callas,Jose Careras,Oliver Dragojevic,Edith Piaf,Dan Blizerian,Samuel Jackson,Zan Marej, Frank Sinatra,Baruh de Spinoza,Aljosa Vuckovic,Enrico Macias,Jean Luc Godar,Kris Evert,Emir Kusturica,Nele Karajlic,Alberto Kontador,Xabi Alonso,Dzej,Zeljko Bebek,Milan Zivadinovic,Zakari Tjelor,General Zukov,Eme Zake

Poslednja izmena:
Najtezi znaci u kojima se covjek moze roditi

1.Jarac - tu je karma a i Mjesec u izgonu
2.Skorpija - tu je pad Mjeseca i transcedencija
3.Riba - tu je takodje transcedencija
4.Djevica - maleficniji znak Merkura tu Venera ima pad, znaci uzici tu i Jupiter ima izgon

Neutralni znaci u kojima moze biti i lakse i teze

1.Ovan - tu je Saturn uzasan,ali Sunce tu uziva
2.Vodolija - tu je transdencija ali i vazduh
3.Bik - tu Mjesec uziva ali Mars je uzasan
4.Vaga - Moze biti super Venera al opet i tu je Mars los

Najlaksi znaci u kojima se covjek moze roditi

1.Strijelac- sjediste Jupitera
2.Lav - sjediste Sunca
3.Rak - sjediste Mjeseca
4.Blizanac - beneficni znak Merkura

Nijedna planeta u Lavu ili Raku nije maleficna u Strijelcu jedino Mekrur ali Merkur opet nije malefik tako da nema neke tezine velike

Poslednja izmena:
Pogledajte prilog 1597296

Reč je o Vagama.

e tugo moja
hoću li ikad pročitati nešto lepo za mučene vage?

Teoretski - Ribe sa Mesecom u Ribama, Merkurom u Ribama, Venerom u Ribama i Marsom u Ribama.

Ne znam da li neko ovakav postoji, ali ta osoba bi bila zabrinuta, samo bi razmišljala o brigama, govorila kao da je zabrinuta, volela bi da brine (čak i u slobodno vreme), i brinula bi li ono što rade da ispadne kako valja. Imala bi imanjak energije uz sve to - negde oko pola 3 popodne već bi polako počela da gubi fokus na poslu. Slab radnik koji ostvari planove do kraja samo uz veliku pomoć prijatelja ili kolega.

Najtezi znaci u kojima se covjek moze roditi

1.Jarac - tu je karma a i Mjesec u izgonu
2.Skorpija - tu je pad Mjeseca i transcedencija
3.Riba - tu je takodje transcedencija
4.Djevica - maleficniji znak Merkura tu Venera ima pad, znaci uzici tu i Jupiter ima izgon

Neutralni znaci u kojima moze biti i lakse i teze

1.Ovan - tu je Saturn uzasan,ali Sunce tu uziva
2.Vodolija - tu je transdencija ali i vazduh
3.Bik - tu Mjesec uziva ali Mars je uzasan
4.Vaga - Moze biti super Venera al opet i tu je Mars los

Najlaksi znaci u kojima se covjek moze roditi

1.Strijelac- sjediste Jupitera
2.Lav - sjediste Sunca
3.Rak - sjediste Mjeseca
4.Blizanac - beneficni znak Merkura

Nijedna planeta u Lavu ili Raku nije maleficna u Strijelcu jedino Mekrur ali Merkur opet nije malefik tako da nema neke tezine velike
Mesec u Jarcu teska pozicija,ima ljudi oko mene sa tom pozicijom ,teski i brinu mnogo i ja sa njima mogu alir azumem kad neko ne moze,mislima znaju biti bas u buducnosti da zaborave na sadasnjost
Najvise zadovoljan svojim Marsom u Strelcu i ne bih menjao tu poziciju

Mesec u Jarcu teska pozicija,ima ljudi oko mene sa tom pozicijom ,teski i brinu mnogo i ja sa njima mogu alir azumem kad neko ne moze,mislima znaju biti bas u buducnosti da zaborave na sadasnjost
Najvise zadovoljan svojim Marsom u Strelcu i ne bih menjao tu poziciju

Mjesec u Jarcu je super tezak pa to je zatvor emocija,to mu je najbolji opis tu su emocije u tamnici,a nije da ih nema itekako ih ima

Mjesec u Vagi bi bio bez emocija hladan tu Mjesec ima Netanjahu npr ili Staljin.Mjesec Vagi bi najbolji opis bio neko bez düse.Vaga je nesto nezivo

Mjesec u Jarcu je emotivan Mjesec ali je ogranicen i nemoguce mu je da se ispolji emociju zato je toliko tezak I tragican.To ti je kao da nekome najljepse zene svijeta se bace u narucje na 2 cm su od njega i sve lude za njim i on za njima al lik ne moze ni da ih poljubi ni dodirne jer ima okove oko ruku i nogu,i mora to da trpi i da se pati da ima nesto na 1 cm od sebe a to ne moze da ima jer ga karma i okovi sputavaju

Vaga je hladna jer to je nezivi predmet.Jarac nije hladan vec onemogucen da pokaze emociju,osakacen je i izolovan ima nenormalne opstrukcije i okove,u sebi trpi sve i svasta.Zato je to super tezak Mjesec,jer Mjesec mora da pokaze emociju ispolji sve bez foliranja kao Rak,da ima slobodu poletnost.A da tuga i muka bude veca ne samo sto ne moze da ima te zene jer je u okovima ne moze da mrdne vec i ne moze da pokaze plac,bijes ili frustaraciju zbog toga kljuca iznutra ali sve to ne moze da izbaci.Uzasan Mjesec jako je nehumano podnositi zivot sa tim Mjesecom

Poslednja izmena:
Teoretski - Ribe sa Mesecom u Ribama, Merkurom u Ribama, Venerom u Ribama i Marsom u Ribama.

Ne znam da li neko ovakav postoji, ali ta osoba bi bila zabrinuta, samo bi razmišljala o brigama, govorila kao da je zabrinuta, volela bi da brine (čak i u slobodno vreme), i brinula bi li ono što rade da ispadne kako valja. Imala bi imanjak energije uz sve to - negde oko pola 3 popodne već bi polako počela da gubi fokus na poslu. Slab radnik koji ostvari planove do kraja samo uz veliku pomoć prijatelja ili kolega.

Merkur u Ribi je neko ko hipnotise rijecima idealan Merkur za politicara koji prodaje ljudima maglu

Ribe su prirodni politicari

Ljudi koji simbolisu zodijacki znak Ribe

Ante Starcevic,Miroljub Petrovic,Aleksandar Vucic,Erdogan,Dodik, Mateo Salvini, Pedro Sanchez,Milo Djukanovic

Neki od njih imaju Sunce u Ribi a neki su u podznaku Riba

Posebno kod Miroljuba Petrovica vidite tu retoricku sposobnost da opije ljude rijecima

Mjesec u Jarcu je super tezak pa to je zatvor emocija,to mu je najbolji opis tu su emocije u tamnici,a nije da ih nema itekako ih ima

Mjesec u Vagi bi bio bez emocija hladan tu Mjesec ima Netanjahu npr ili Staljin.Mjesec Vagi bi najbolji opis bio neko bez düse.Vaga je nesto nezivo

Mjesec u Jarcu je emotivan Mjesec ali je ogranicen i nemoguce mu je da se ispolji emociju zato je toliko tezak I tragican.To ti je kao da nekome najljepse zene svijeta se bace u narucje na 2 cm su od njega i sve lude za njim i on za njima al lik ne moze ni da ih poljubi ni dodirne jer ima okove oko ruku i nogu,i mora to da trpi i da se pati da ima nesto na 1 cm od sebe a to ne moze da ima jer ga karma i okovi sputavaju

Vaga je hladna jer to je nezivi predmet.Jarac nije hladan vec onemogucen da pokaze emociju,osakacen je i izolovan ima nenormalne opstrukcije i okove,u sebi trpi sve i svasta.Zato je to super tezak Mjesec,jer Mjesec mora da pokaze emociju ispolji sve bez foliranja kao Rak,da ima slobodu poletnost.A da tuga i muka bude veca ne samo sto ne moze da ima te zene jer je u okovima ne moze da mrdne vec i ne moze da pokaze plac,bijes ili frustaraciju zbog toga kljuca iznutra ali sve to ne moze da izbaci.Uzasan Mjesec jako je nehumano podnositi zivot sa tim Mjesecom
Ma kakvi hladan bez duse,nezainteresovan mozda ali iz razloga jer razume svaku stranu ali izbegava da glumi medijatora
Mesec u Vagi je pravedan,smekerski,harizmatican,uvek prva asocijacija na taj Mesec mi je Mihajlo iz Lajanje na Zvezde

Back