Koji vam je do sada bio najstrashniji trenutak? Kada ste se najvishe uplashili,bilo za sebe ili za nekog koji je vama blizak??
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Uplasio sam se kada mi se ortak na bazenu umalo niej udavio ovog leta na banjici.Znaci ladno on onako se koprca a cuvar ga gleda.Debil.Skocim i izvucem ga i oteram tog cuvara u tri lepeJaH_G|rL:Koji vam je do sada bio najstrashniji trenutak? Kada ste se najvishe uplashili,bilo za sebe ili za nekog koji je vama blizak??
Mnogo strasno a :?JaH_G|rL:Moj najstrashniji trenutak...je bio dok sam trenirala jahanje..isla sam na Kosutnjak sa drugaricom...i tamo su bili neki fudbaleri ili sta vec trenirali,i jedan od njih je prisao da 'pomazi' konja koga sam ja jahala...koji je inache bio uzasno plashljiv i kako je on prishao konj mi se propeo...i ja sam pala...ufff...kad se setim toga...strashno.... A...ima jos jedan koji nije za forum![]()
Pa nije moj konj bio ! Nego konj koga sam jahala iz kluba !Sasha85:Blago tebi... Sta bih ja dala da mogu da imam konja...![]()
Sasha85:Blago tebi... Sta bih ja dala da mogu da imam konja...![]()
Qveen_Bg:Moj najstrasniji trenutak je kad sam isla nekim puteljkom sa drugom i kad je dosla neka moja drugarica i plasila me sa ledja.Toliko sam uplasila da nisam gledala gde gazim i upala sma u rupu.Obe stvari su bile uzasno strasne.
e pa rata ce da bude uskoro...i bice jos gori od 99...pakleni andjeo:snovi,da...
Ja sam se uprpila pre neki dan kad su mi rekli da je mom jednom drugu pao gol na glavu.Iskocila mu je kljucna kost,tako nesto,zivimo u razlicitim gradovima i neznam ali videcemo se za prolecni raspust ili za letnji
i plasim se rata