Najsmesniji sexualni blam

• Začetnik teme Začetnik teme Marilyn
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Skontajte blam kad ste mladi i neiskusni...Pre dve godine, dechko i ja se odluchimo da imamo sex...to nam je bio 4, 5 pokushaj i to uspeshni...Po zavrshetku, on izvadi **** i moja vagina ispusti zvuk nalik "vazduhu"...Ja sam se nashla zatechena, nisam znala shta je to, on istripovan da sam pustila goluba...I naravno na kraju smo skontali da je to samo nabijeni vazduh, mada je ta situacija bila prilichno neprijatna za oboje...

:lol::lol::lol::lol: Ovo mi je bash poznato.
I uzasno nervira. :!:

Hehe nije bash blam, al je bilo smeshno...
Ja i moj dechko kad smo trebali prvi put da spawamo, sve krenulo kako treba i kad smo se okrenuli, puche krevet. i mi sve zajedno sa njim...
Al ironija je shto nas je njegova mama pre toga upozorila da je krevet nesto sjeban. :lol:

Ne nije njegova mama bila tu, on ima duplex, pa smo mi bili gore... never mind.

evo blama neke ribe sa nekog foruma a nije sexualni:) otishla riba u kafanu da jede, a inache visi za kompom navuchena je i dodje kelner ( ti ne chujesh dobro) da primi narudzbinu , a ona gleda u meni i kao iz topa kazze piletji FAJL:) ( file)
a vezano za stvri nadjene u hrani moj drugar je nashao korishtjeni hanzaplast u bureku, neshto najgore shto sam chuo, zamisli odakle je spao pekaru ili pekarki ( kumici) a car je zzvakao pet minuta pa tek kad je skapirao da nemozze da ga sazzvatje izvadijo iz usta da vidi shta je, mislim da je isisao sve iz njega f u j:)

Najsmesniji sex blam koji sam ikad cula je od moje xdrugarice-ona i njen decko su otisli u njegovu vikendicu da napokon mogu da budu sami i rade sve za sta je neophodno glasno uzdisanje,svrsavanje,etc.Nakon jedne takve burne seanse,oboje su strovalili na krevet i zapalili po pljugu a onda su primetili da kondom koji je on prethodno stavio nedostaje...i panicno su poceli da ga traze-ispod kreveta,na ormanu,po carsavima...i nisu ga ni nasli tu noc.
Pronasla ga je ona TRI DANA KASNIJE SASUSENOG U SVOJIM GACICAMA!!!:):):)I naravno poklonila mu ga za uspomenu na najjadniji pokusaj kontracepcije ikad!

:oops::oops:

Urbana legenda ili istina..... Tip se šetao po šumi ,u blizini grada, sa prijateljima. Ugleda parkiran svoj auto u nekom žbunu i prirodno, pomisli da mu je brat priveo neku cicu. Sa drugarima reši da virne i iznenadi brata "u sred posla". Kad tamo...njegov ćale na gomili....sa drugim tipom.... E to je blam!

Back