Najskuplji item kupljen u igrici?

Sad imam 10 planeta i 10 meseca, za par meseci igre.
Istrazivac sam i dobijem puno flote i resursa, lakse za napredovanje
Откад сам то престао да играм... Вртео сам на четири сервера, на крају све поклонио.
Сада играм нешто друго, где не мора тако панично да се прати :)

Да ли постоји неки Сим сити а да је за комп, и још да је бесплатан? Последње сам играо Сим сити 2000 и имам одличне утиске још увек :)
Nisam bio neko vrijeme ovdje pa sad odgovaram. Ne znam ako ima koji sim simcity za komp tj. nisam istrazivao. Igrag ga na kompu preko android emulatora koji se zove Bluestacks.
Moj prvi SimCity je bio davne 97 ili 98 i bio je na 3 diskete od 1,44mb, a danas ovaj koliko vidim ima 1,7gb

Откад сам то престао да играм... Вртео сам на четири сервера, на крају све поклонио.
Сада играм нешто друго, где не мора тако панично да се прати :)
Vec pocinje da mi smeta igra kao i prosli put. Stelujem alarm svaki dan, mislim da cu lagano da odustajem

Nisam bio neko vrijeme ovdje pa sad odgovaram. Ne znam ako ima koji sim simcity za komp tj. nisam istrazivao. Igrag ga na kompu preko android emulatora koji se zove Bluestacks.
Moj prvi SimCity je bio davne 97 ili 98 i bio je na 3 diskete od 1,44mb, a danas ovaj koliko vidim ima 1,7gb
Играо сам Simcity2000 и био сам врло задовољан тада.
Сада су графику подигли, то је сигурно, не знам да ли су сачували "душу" ?

Играо сам Simcity2000 и био сам врло задовољан тада.
Сада су графику подигли, то је сигурно, не знам да ли су сачували "душу" ?
Nisu
Grafika je bolja, ali neke stvari su se izgubile npr. u prvoj verziji Sim Citya sta sam igrao si moga namjestat visinu poreza. Kada bi postavio visoki porez vidio bi malene ljude kako protestiraju pa sam to samo radi fore radio. Unistavanje cesta je bilo vidljivo,a sad ima samo usklucnik da moras pojacat cestu.. Nema podzemne zeljeznice, osnovni strujni stupovi su mi bili skoro kao pravi. Nisam igrao online i ne znam ako se moglo igrati iako sam bio onda vec na netu, ali sada se ravnopravnost ne samo u Sim City-u nego u svim igrama izgubila. Osobno nedam ni kune za igru

Nisu
Grafika je bolja, ali neke stvari su se izgubile npr. u prvoj verziji Sim Citya sta sam igrao si moga namjestat visinu poreza. Kada bi postavio visoki porez vidio bi malene ljude kako protestiraju pa sam to samo radi fore radio. Unistavanje cesta je bilo vidljivo,a sad ima samo usklucnik da moras pojacat cestu.. Nema podzemne zeljeznice, osnovni strujni stupovi su mi bili skoro kao pravi. Nisam igrao online i ne znam ako se moglo igrati iako sam bio onda vec na netu, ali sada se ravnopravnost ne samo u Sim City-u nego u svim igrama izgubila. Osobno nedam ni kune za igru
Штета...

Ако нађем негде онлајн верзију, па да је пустим макар преко броузера... Постоје сајтови који пружају прилику да пустиш нешто старо :aha2:

Back