Espanol
Poznat
- Poruka
- 8.305
Još uvek je najskuplji! :wink:Superbird:Procitao sam pre nekoliko godina u nekim novinama (auto svet? - bio je i trabant u njima) za taj GTO i Japanca, znaci u jednom momentu je zaista bio najskuplji
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Još uvek je najskuplji! :wink:Superbird:Procitao sam pre nekoliko godina u nekim novinama (auto svet? - bio je i trabant u njima) za taj GTO i Japanca, znaci u jednom momentu je zaista bio najskuplji
NIje taj Ferrari FXX je ustvari poboljshana verzija Enza.Kad_LupimLupim:Jel to ovo: http://www.patrickshim.com/Pictures/PShim_Personal/Ferrari_FX.jpg ?
Ako jeste... ubav auto, ubav!!!
Sledece godine u ovo vremejomini:Onog momenta kad postanem prebogat, Neki Subaru će da dođe na prvo mesto u trci najskupljih automobila na svetu ikada!!!! Da znate! I svi će da ga zato dižu u nebesa!!!
borisbg:Zvanicno najskuplji auto svih vremena nije "ovozemaljski", zaboravio sam kako se zove, ali to je onaj automobil koji je vozen na mesecu.
I ja bih rekao. Ako ne zbog nečeg drugog, onda da dobije na masi.HEMI 426:zaista ne znam...verovatno nisu, kapiram da je pneumatik bio od pune gume...