Najskuplje estradne vile!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Parkeriss

Aktivan član
Poruka
1.197
Ekipa Pressa istražila koje domaće javne ličnosti su vlasnici najluksuznijih i najlepših kuća. Pevačica narodne muzike Vera Matović ima najskuplju vilu

1. VERA MATOVIĆ - 3 MILIONA EVRA
Pevačica narodne muzike nedavno se preselila u prelepu, predratnu vilu na Dedinju, u neposrednoj blizini groba Josipa Broza Tita. Vera je velelepnu kuću dugo merkala i, kako se priča, za nju je iskeširala čak tri miliona evra.

2. CECA RAŽNATOVIĆ - 2,5 MILIONA EVRA
Folk diva vlasnica je luksuzne vile na Dedinju, koja se nalazi pored stadiona „Marakana". Ceca je prošle godine kuću kompletno renovirala, što je dodatno povećalo cenu ove luksuzne nekretnine. Ona je vlasnica i velelepne vile na Kipru u kojoj letuje s porodicom.

3. LEPA BRENA - 1,5 MILIONA EVRA
Pevačica sa porodicom živi u velelepnoj vili na Bežanijskoj kosi, a njihove prve komšije i vlasnici gotovo identičnih kuća su Dragan Kojić Keba i Saša Popović. Brenina vila pripada redu kuća koje se popularno nazivaju karingtonke. U dvorištu se nalaze nekoliko fontana i veliki bazen u kaskadama.

4. ZDRAVKO ČOLIĆ - 850.000 EVRA
Čola je živeo u vili na Mačkovom kamenu, a pre dve godine, kad je taj kraj postao „komercijalan" i prenaseljen, kupio je novu vilu sa bazenom u blizini Košutnjaka. Pevač, koji se trudi da privatnost zadrži za sebe, kaže da svoj mir posle brojnih nastupa pronalazi u svojoj novoj kući.

5. SEKA ALEKSIĆ - 800.000 EVRA
Seka se uskoro seli u svoju novu kuću u Staroj Pazovi, gde želi da se odmara daleko od gradske buke. Zato je, pored svojih 60 ari placa, kupila i placeve koji se graniče sa njenim. Sekina vila, sa pratećim objektima - garažama, teretanom i prostorijama za obezbeđenje i ostalo pomoćno osoblje ima oko 650 kvadrata. Cela kuća obložena je skupocenim granitom, a direktno iz dnevne pevačica će moći da uđe u bazen od 100 kvadrata, sa električnim krovom. Zbog velike ljubavi prema čivavama, ona je jednu sobu namenila svojim ljubimcima. Seka je, pored ove kuće, vlasnica nekoliko stanova u Beogradu i jednog u Beču.

http://www.pressonline.rs/page/stories/sr.html?view=story&id=81221&sectionId=41
 
Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top