- Poruka
- 489
E, ako neće, onda joj i ne smeta.Moze ali nece. Radi crvić
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
E, ako neće, onda joj i ne smeta.Moze ali nece. Radi crvić
Ma jok kakvo smetanje. To im je vikend zanimacija.E, ako neće, onda joj i ne smeta.
A jel? Zanimljiva teorija.Ti izgleda volis ono "samo budi dovoljno daleko". Jel uspeo neko da udje u tvoj granicni prostor?
Pa prvo sednem negde drugde, pomerim se. Ako me prati pripretim mu, ako mi ne da da ustanem sa onim komentarima "sedi, sedi pa gde ćeš, hajde da popijemo nešto" , e tad ga klepim po sred face.Za online je bar lako, možeš blokirati smarače. I kako se reši taj konflikt kada insistira da se naginje ka tebi?
Molim?Moze ali nece. Radi crvić
A ti si neki medium pa da znaš jel? Telepatski odmah znaš sve? Jel da?Ma jok kakvo smetanje. To im je vikend zanimacija.
Razumem. Prirodno je da muškarac bude nasrtljiv, ali samo ako je to na adekvatan način. Pogledaj golubove mužjake. Oni kruže oko ženke i naduvavaju se dok ona beži. A oni odmah za njom. Nije to ništa neobično. Samo što kod ljudi postoje dva faktora. Prvi, na koji način to čini, a drugi, da li je lep ili ružan. Ako je lep, to mu se manje više i toleriše, ali ako je ružan, onda je creepy.Pa prvo sednem negde drugde, pomerim se. Ako me prati pripretim mu, ako mi ne da da ustanem sa onim komentarima "sedi, sedi pa gde ćeš, hajde da popijemo nešto" , e tad ga klepim po sred face.
Tad svaki odustane
NE PODNOSIM muškarce koji ne prihvataju NE i nasrtljive muškarce.
Nema opravdanja za nasrtljivost posle automatskog odbijanja.Razumem. Prirodno je da muškarac bude nasrtljiv, ali samo ako je to na adekvatan način. Pogledaj golubove mužjake. Oni kruže oko žene i naduvavaju se dok ona beži. A oni odmah za njom. Nije to ništa neobično. Samo što kod ljudi postoje dva faktora. Prvi, na koji način to čini, a drugi, da li je lep ili ružan. Ako je lep, to mu se manje više i toleriše, ali ako je ružan, onda je creepy.
Onda ne poznaješ mušku prirodu. Kada je neka devojka toliko lepa da prosto želimo biti sa njom, jedno "ne" ne znači uvek ok. Pokušaj bar još jednom. E ako je i drugi put, onda jbg.Nema opravdanja za nasrtljivost posle automatskog odbijanja.
Jbg ako nama neki muškarac nije privlačan, odmah ga odbijemo.Onda ne poznaješ mušku prirodu. Kada je neka devojka toliko lepa da prosto želimo biti sa njom, jedno "ne" ne znači uvek ok. Pokušaj bar još jednom. E ako je i drugi put, onda jbg.
Sto ne znaci da nece upaliti na drugu. Imas situacije, kao recimo moj otac, koji je muvao moju majku svakog dana, nista drsko, nista nasrtljivo. I eto, uspeo je. Nekada treba dati sansu, nikad se ne znaJbg ako nama neki muškarac nije privlačan, odmah ga odbijemo.
Pa neke devojke odmah znaju šta žele a šta ne. To je moj slučaj, na primer.Sto ne znaci da nece upaliti na drugu. Imas situacije, kao recimo moj otac, koji je muvao moju majku svakog dana, nista drsko, nista nasrtljivo. I eto, uspeo je. Nekada treba dati sansu, nikad se ne zna
Eto.Pa neke devojke odmah znaju šta žele a šta ne. To je moj slučaj, na primer.
Tako da eto.
Dobar dan lepa damo ljubim ruke izvolte cvetic da li ste raspolozeni za jednu voznjicu ferarijem po provansi i eto pljas samar sram te biloNavedite najruzniji(e) nacine na kojima su vam prilazili muskarci. Bilo da je to online ili uzivo. I kako ste se nosile sa situacijom.
Mišima?jedan fini:
mišima bi uradio sepuku samo zbog vasih tamnih ociju
jao sad videh najruznijiMišima?
Koliko je to ogavno. Fuj.al ubedljivo najgori je bio od jednog crnogorca, u diskoteci imao sam 20 mislim..lik dolazi do ribe, cacka nos cuj cacka zakopo ceo prst u njega i kaze, mala aj da igramo...ona ga osmotri dok cacka nos i kaze, aj pali od mene seljacino, a on izvadi slinu i cvrkne je njome po licu.
jeza iz crne gore, al po obicaju od njinih "svalera" nista bolje ne mos ocekivati.![]()
ma ima tu varijacija...ona kaze necu da igram, ti pitas kulturno, jel sam to dobio korpu, ona digne mudru glavicu i sa osmehom kaze DA, a ti skruseno dodas, znaci u nju mogu da stavim moja jaja...a onda gledas kako joj lice poprima oblicje onog sime iz crtanihKoliko je to ogavno. Fuj.