Najruzniji nacin na koji su vam prilazili muskarci

Za online je bar lako, možeš blokirati smarače. I kako se reši taj konflikt kada insistira da se naginje ka tebi?
Pa prvo sednem negde drugde, pomerim se. Ako me prati pripretim mu, ako mi ne da da ustanem sa onim komentarima "sedi, sedi pa gde ćeš, hajde da popijemo nešto" , e tad ga klepim po sred face.
Tad svaki odustane :D
NE PODNOSIM muškarce koji ne prihvataju NE i nasrtljive muškarce.

Pa prvo sednem negde drugde, pomerim se. Ako me prati pripretim mu, ako mi ne da da ustanem sa onim komentarima "sedi, sedi pa gde ćeš, hajde da popijemo nešto" , e tad ga klepim po sred face.
Tad svaki odustane :D
NE PODNOSIM muškarce koji ne prihvataju NE i nasrtljive muškarce.
Razumem. Prirodno je da muškarac bude nasrtljiv, ali samo ako je to na adekvatan način. Pogledaj golubove mužjake. Oni kruže oko ženke i naduvavaju se dok ona beži. A oni odmah za njom. Nije to ništa neobično. Samo što kod ljudi postoje dva faktora. Prvi, na koji način to čini, a drugi, da li je lep ili ružan. Ako je lep, to mu se manje više i toleriše, ali ako je ružan, onda je creepy.

Poslednja izmena:
Razumem. Prirodno je da muškarac bude nasrtljiv, ali samo ako je to na adekvatan način. Pogledaj golubove mužjake. Oni kruže oko žene i naduvavaju se dok ona beži. A oni odmah za njom. Nije to ništa neobično. Samo što kod ljudi postoje dva faktora. Prvi, na koji način to čini, a drugi, da li je lep ili ružan. Ako je lep, to mu se manje više i toleriše, ali ako je ružan, onda je creepy.
Nema opravdanja za nasrtljivost posle automatskog odbijanja.

al ubedljivo najgori je bio od jednog crnogorca, u diskoteci imao sam 20 mislim..lik dolazi do ribe, cacka nos cuj cacka zakopo ceo prst u njega i kaze, mala aj da igramo...ona ga osmotri dok cacka nos i kaze, aj pali od mene seljacino, a on izvadi slinu i cvrkne je njome po licu.

jeza iz crne gore, al po obicaju od njinih "svalera" nista bolje ne mos ocekivati. :rotf:

al ubedljivo najgori je bio od jednog crnogorca, u diskoteci imao sam 20 mislim..lik dolazi do ribe, cacka nos cuj cacka zakopo ceo prst u njega i kaze, mala aj da igramo...ona ga osmotri dok cacka nos i kaze, aj pali od mene seljacino, a on izvadi slinu i cvrkne je njome po licu.

jeza iz crne gore, al po obicaju od njinih "svalera" nista bolje ne mos ocekivati. :rotf:
Koliko je to ogavno. Fuj.

Najružniji 'prilasci' muškaraca su mi npr pre ihaaaaj godina kad sam tek počela da radim od strane nekih 'šefova' (svi isti kao pod konac, kao da na fakultetu uče kako biti ljiga kad postaneš šef ) :
"Ti si pametna, možeš da napreduješ",
to tresnu usred dvosmislenog predugog razgovora. A moja pamet je trebala da se sastoji u tome da prepoznam tu priliku, dadnem mu, i biću unapređena. :roll:
Ali ti razgovori u uvijenoj formi ne da su jadni, ljigavi i grozni, a ne možeš da mu odbrusiš žestoko jer je "Neko i Nešto" i stvarno mi je žao žena na koje se okome (a one to ne žele) jer ne odustaju dok ne pristaneš. Stvarno treba da imaš stav da bi ih se otresao.
Naravno, što se tiče mene, nisam napredovala :mrgreen: i nije mi žao. :)

Back