Najruzniji nacin na koji su vam prilazili muskarci

Па не знам шта је ружно, не волим исмевање тих покушаја. Ионако су сви отуђени, само још фали тражити мане приласцима да се мушкарци још више кастрирају.
Ружни су покушаји да те неко импресионира статусом, без икаквог шарма и стила. То је понижавајуће заправо, када сматра да те занимају његов посао и зарада, као да је то све што чини једну личност. Ружно је и када се разведена жена третира као јавно добро, па се господин увреди што је уопште одбијен- ТИ да се усудиш да одбијеш ЊЕГА!?

Па не знам шта је ружно, не волим исмевање тих покушаја. Ионако су сви отуђени, само још фали тражити мане приласцима да се мушкарци још више кастрирају.
Ружни су покушаји да те неко импресионира статусом, без икаквог шарма и стила. То је понижавајуће заправо, када сматра да те занимају његов посао и зарада, као да је то све што чини једну личност. Ружно је и када се разведена жена третира као јавно добро, па се господин увреди што је уопште одбијен- ТИ да се усудиш да одбијеш ЊЕГА!?
Pod ruznim mislio sam na slanje d pic online. Nesto tako ogavno. Ne mislim na pristup koji vas nije impresionirao, nego koji je jeziv i zbog kojeg se osecas neprijatno.

Kada muško gleda ovako sa strane, rekao bi: "Blago vama ženama, vama se momci bacaju pred noge, vi samo birate" ali način na koji prilaze je nezgodan. Neki ne umeju da se otkače, neki se izražavaju baš prostački. Nije ni vama lako kada pročitam ovo. :D
Pa njima je to duhovna hrana. Taman posla da im neko nesto ne dobaci, upropastilo bi im dan.

Back