- Poruka
- 489
Navedite najruzniji(e) nacine na kojima su vam prilazili muskarci. Bilo da je to online ili uzivo. I kako ste se nosile sa situacijom.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Одлична темаNavedite najruzniji(e) nacine na kojima su vam prilazili muskarci. Bilo da je to online ili uzivo. I kako ste se nosile sa situacijom.
Је л те пипно за сису и реко јао,, нисам видо?"Ћао, ја сам Саша Матић."
Još samo da je pao neki odgovor dama, bilo bi fino.Одлична тема
Pod ruznim mislio sam na slanje d pic online. Nesto tako ogavno. Ne mislim na pristup koji vas nije impresionirao, nego koji je jeziv i zbog kojeg se osecas neprijatno.Па не знам шта је ружно, не волим исмевање тих покушаја. Ионако су сви отуђени, само још фали тражити мане приласцима да се мушкарци још више кастрирају.
Ружни су покушаји да те неко импресионира статусом, без икаквог шарма и стила. То је понижавајуће заправо, када сматра да те занимају његов посао и зарада, као да је то све што чини једну личност. Ружно је и када се разведена жена третира као јавно добро, па се господин увреди што је уопште одбијен- ТИ да се усудиш да одбијеш ЊЕГА!?
ko te prati kuci?Navedite najruzniji(e) nacine na kojima su vam prilazili muskarci. Bilo da je to online ili uzivo. I kako ste se nosile sa situacijom.
Stide se?Još samo da je pao neki odgovor dama, bilo bi fino.
Pod ruznim mislio sam na slanje d pic online. Nesto tako ogavno. Ne mislim na pristup koji vas nije impresionirao, nego koji je jeziv i zbog kojeg se osecas neprijatno.
to sto je neko "na polozaju"I jedan što mi je slao "eksplicitne" fotografije.
ICH nije neka bud.la, nego čovek na položaju.![]()
Pa njima je to duhovna hrana. Taman posla da im neko nesto ne dobaci, upropastilo bi im dan.Kada muško gleda ovako sa strane, rekao bi: "Blago vama ženama, vama se momci bacaju pred noge, vi samo birate" ali način na koji prilaze je nezgodan. Neki ne umeju da se otkače, neki se izražavaju baš prostački. Nije ni vama lako kada pročitam ovo.![]()
Idi....eksplicitne!I jedan što mi je slao "eksplicitne" fotografije.
ICH nije neka bud.la, nego čovek na položaju.![]()
Ali jedno je uživo, ali jedno je online. Online im prija jer su na sigurnom.Pa njima je to duhovna hrana. Taman posla da im neko nesto ne dobaci, upropastilo bi im dan.
online: zakaci se za mene kao prilepak i ne prihvata neNavedite najruzniji(e) nacine na kojima su vam prilazili muskarci. Bilo da je to online ili uzivo. I kako ste se nosile sa situacijom.
Ti izgleda volis ono "samo budi dovoljno daleko". Jel uspeo neko da udje u tvoj granicni prostor?online: zakaci se za mene kao prilepak i ne prihvata ne
uzivo: pridje mi i nudi me picem i naginje se prema meni iako sam mu rekla da to ne radi
Za online je bar lako, možeš blokirati smarače. I kako se reši taj konflikt kada insistira da se naginje ka tebi?online: zakaci se za mene kao prilepak i ne prihvata ne
uzivo: pridje mi i nudi me picem i naginje se prema meni iako sam mu rekla da to ne radi
Moze ali nece. Radi crvićZa online je bar lako, možeš blokirati smarače. I kako se reši taj konflikt kada insistira da se naginje ka tebi?