Najprivlačniji, najseksepilniji filmski likovi

Jeste, ali mi uopšte nije jasno kako je to postao. Mislim da mu je Ime ruže jedan od prvih filmova i tu nije bio tako loš (iako uloga nije mnogo zahtevna - samo se iščuđava i izgubljen je - ipak je trebalo da bude primećen uz Šon Konerija).
Meni on nikada nije loš, samo nije stvarno dobar. Šta znam, simpatičan je, ima seksi glas (ovo spominjem treći put) i uvek je zbunjen, takve su mu uloge. Ja ga volim u True Romance.

Meni Slejter ni nema neki glas.Ovako fizicki , preljigav mi je da bi proshao, a treba mu jako malo da bi dobio prolaznu kod mene...Glumacki kao sto rekoh, losija verzija Dzeka Nikolsona mada ima sharma, kapiram sto su se lozile na njegea....onaj tip bad boya,pa daj sta das....
Al glas...hm...ja volim one promukle, al low key , ko Leonard Cohen i slicno, a ne ove visoke " srezane" , ne znam kako da objasnim....

Quiet Man gledah poslednji film sa njim...ocajno,ocajon. i on je jos i prosijecan,al film boba ne valja.

Dzek Nikolson u romanticnoj komediji... nikada? A sta sa ovim?
190290.1020.A.jpg

Covek je vuk. Jos uvek pamtim onu scenu sa obnazenom Dijanom, oh Isuse.

A Slejter.. cela ta generacija x, Nona Winona, Ozbiljni Stiven Dorf, Slick Slater, Klara Dejns, Itan Hok, pa, obozavam ih. Niko od njih danas nema puno posla, nazalost. Ne znam da li znate, ali onu mutavu Kristen Stewart mrtve donje usne iz Tvajlajta nazivaju Winonom danasnjice. I ima smisla nekog. Obe su cudne. Obe su prilicno drvene. Obe su dosle bas u pravo vreme. I obe imaju to nesto muljavo.
Samo sto je Nonino muljavo nekako svojevremeno bilo neodoljivo, decacki podsisano i luckasto. Kristen je kao neki... musavi fikus.
Fali joj ta iskra neuskladjene zivahnosti.

Dzek Nikolson u romanticnoj komediji... nikada? A sta sa ovim?

Covek je vuk. Jos uvek pamtim onu scenu sa obnazenom Dijanom, oh Isuse.

A Slejter.. cela ta generacija x, Nona Winona, Ozbiljni Stiven Dorf, Slick Slater, Klara Dejns, Itan Hok, pa, obozavam ih. Niko od njih danas nema puno posla, nazalost. Ne znam da li znate, ali onu mutavu Kristen Stewart mrtve donje usne iz Tvajlajta nazivaju Winonom danasnjice. I ima smisla nekog. Obe su cudne. Obe su prilicno drvene. Obe su dosle bas u pravo vreme. I obe imaju to nesto muljavo.
Samo sto je Nonino muljavo nekako svojevremeno bilo neodoljivo, decacki podsisano i luckasto. Kristen je kao neki... musavi fikus.
Fali joj ta iskra neuskladjene zivahnosti.

Da, kao matorac je glumio u romantičnoj komediji, al' ja rekoh pogotovo kao mlad. Kad pogledaš kakvi likovi glume sve te romantične muškarce koji donose cveće, ostanu ukopani u mestu kada spaze izabranicu svog srca, čekaju godinama na ženu koju vole i slično, pa se setiš Džeka i Karen Blek u Petl lakih komada :lol: shvataš šta hoću da kažem - Džek nije romantičan junak, ima skroz drugačiju (negativnu i mačo) energiju. Kad reče vuk - zato je i odličan u istoimenom filmu, i jedinu je u Vuku i bio romantičan (i zato što je dobar scenario, naravno).

'musavi fikus' :lol: odlično

Poslednja izmena:
...i svima je posle odredjenog vremenskog perioda otisla karijera u k.urac. Sem Slejtera, i ja ih sve volim .A ovo za Vinonu nisi mogao bolje rec'.

Misliš one "d' umrem pretvorivši se u majušnu baricu?
To :)

shta fali vinoni ona je jedna od retkih zena koja je bolja s godinama
mozda ne shto se glume tiche al vishe nije toliko hajpovana ko dok je bila kllinka
i nekako sad izgleda privlachno,zrelije ne ko momchitj od 12 godina,nego prava zena!
s druge strane slejter...PA nema lika koji je vishe guran nego on...
meni je cha bio i ok ali muka bila svariti ga posle toliko propagiranja kao tinejdz idola...
gledao sam je zadnji put u nekom bzvz filmchitju sex&death 101
i bila je podnoshljiva...,mnogo manje sranje nego sho sam ochekivao..ili sam samo jako jako nizak standard postavio pre gledanja
moze biti jer se u filmu pojavi tek pred sam kraj

Obichno mozesh da ocenish dal je neka glumica dobra ako ti je i gaborka ali moze da odglumi "senzualnost".
Ja ne videh androgenije stvorenje od malene vinone,al recimo u The Crucible me iznenadila i josh par kasnijih filmova de sam je "progutao" ko zenstvenu,senzualnu..sha god.
Ko recimo Meril Stip koja izgleda ko drag queen al zna kako to da odglumi...verujem da bi i ona ruznjikava iz bendzamin batona..uvek joj ime zaborvaim to isto mogla.
Pa chak je i glen klouz glumila fatalnu zavodnicu
To su mozda malo drugachiji primeri jer vinona nikad mi nije bila ruzna al nije zrachila nichim,ko krastavac

Obichno mozesh da ocenish dal je neka glumica dobra ako ti je i gaborka ali moze da odglumi "senzualnost".
Ja ne videh androgenije stvorenje od malene vinone,al recimo u The Crucible me iznenadila i josh par kasnijih filmova de sam je "progutao" ko zenstvenu,senzualnu..sha god.
Ko recimo Meril Stip koja izgleda ko drag queen al zna kako to da odglumi...verujem da bi i ona ruznjikava iz bendzamin batona..uvek joj ime zaborvaim to isto mogla.
Pa chak je i glen klouz glumila fatalnu zavodnicu
To su mozda malo drugachiji primeri jer vinona nikad mi nije bila ruzna al nije zrachila nichim,ko krastavac

:lol:
Mislis na Tildu Swinton. Ona ima dva frajera istovremeno, i to je jedan poprilicno hot, a ovaj drugi zasigurno ljepsi od nje tako da shhh...umije ona svasta, to je talenat.
Meni Vinona zraci.Mozda zato sto sam zensko :lol: ? Posibl.

Stvarno? A ja mislila da je Vinona muškarcima lepa. One velike crne oči + kakvi androgena, uz onolike grudi.
Ja nisam fan, a i inače sam većinu filmova u kojima glume navedeni glumci gledala sa jedno 15 godina zakašnjenja, propustila sam ih dok su bili moderni (tada sam još bila isključiva, i nisam gledala 'shitiće').
Itana Hoka sam prestala da mrzim tek pre godinu dana... i tako.

Back