Neverovatno,kod nas bi ostala mozda jedna osmina na slobodida li znaš da su oboje zaglavili u zatvor zbog toga što su preko veze ugurali decu na fakultet?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Neverovatno,kod nas bi ostala mozda jedna osmina na slobodida li znaš da su oboje zaglavili u zatvor zbog toga što su preko veze ugurali decu na fakultet?
To je tako dobra vest,samo na zalost malo je takvihZa mene,po mom skromnom misljenju,najveci dizajner nase krvi,svakako je modni abadzija,iz sela Gornji Pecenjevci u Sumadiji,blizu Kragujevca.
Majstor Abadzija,sije narodna odela,od kvalitetne coje,i sto je vrlo vazno,svako cojano odelo,ima svoju nasivenu marku,sa inicijalima Abadzije ,koji
je odelo sasio.Nedavno je srpsko narodno odelo,kod majstora Milosava,narucio Ambasador Nove Gvineje,kao i druge diplomate,koji u nasoj zemlji
obavljaju diplomatsku sluzbu......
Ovo mi se svidja,samo da nije trocifreno.
Meni se super svidelo po svim aspektima: i boje i dizaln i materijal i tkanje... a i manekenka je zgodnaOvo mi se svidja,samo da nije trocifreno.
Sve osim cijene.Meni se super svidelo po svim aspektima: i boje i dizaln i materijal i tkanje... a i manekenka je zgodna![]()
Piše li gdje sirovinski sastav ovoga? Ako je čista sintetika onda je ta cijena prava pljačka. Toliku cijenu mora opravdati vrhunska kvaliteta materijala i izrade.
Piše li gdje sirovinski sastav ovoga? Ako je čista sintetika onda je ta cijena prava pljačka. Toliku cijenu mora opravdati vrhunska kvaliteta materijala i izrade.
Ali one i jesu dizajneri koji pretenduju da budu svetski poznati.^ Znači 100% sintetika. Kako ih uopće nije sram prodavati po toj cijeni. Takva ista krpa ali bez dizajnerskog potpisa ne bi mogla koštati ni 70€.