Quantcast

Najpoznatiji dizajneri nakita

Branko Lori

Buduća legenda
Poruka
47.287
Златна копча Тутанкамона која приказује тријумфални повратак краља са заробљеницима, пронађена у гробници Тутанкамона (КВ62). Ново краљевство, 18. династија.
EzwwwrWWYAUUkzL
 

Branko Lori

Buduća legenda
Poruka
47.287
Златни витешки прстен,пример високог достигнућа вештине српских средњовековних златара,са грбом (вук изнад бојног шлема и штита) израђен у готском стилу-омиљеном код племства тог периода. Испод су натписи на латинском"Прстен од срца"и "Сети се мене Господе,твој слуга" 14/15.в.
E0NzPhMWEAQiAid
 

Mita Komita

Elita
Moderator
Poruka
22.256
Buccellati

best-jewelry-buccellati-1589918094.jpg

Buccellati Holding Italia je italijanska kompanija za nakit i satove formirana spajanjem dve prethodne kompanije sa postojećim brendovima Mario Buccellati i Gianmaria Buccellati, što je odgovaralo imenima i prezimenu dva glavna zlatara: oca i sina.
 

Mita Komita

Elita
Moderator
Poruka
22.256
theeyeofjewelry_buccellati_image-570x687.jpg

Buccellati

Većina ljudi prepoznaje Buccellati kao najekskluzivniji italijanski luksuzni brend nakita – titulu koju je teško zaraditi u zemlji poznatoj po svojoj istoriji i tradiciji u izradi nakita. Jedan pogled na njihove jedinstvene kreacije koje su jedinstveni spoj elemenata inkorporiranih od Rimskog carstva do renesanse, u skladu sa bogatom i burnom istorijom zemlje.
 

Mita Komita

Elita
Moderator
Poruka
22.256
jaubra015891.png


Buccellati Sterlizia Narukvica

Zbog njihovih oštrih vrhova, rozete u ovoj narukvici sa manžetnama veoma podsećaju na cvetove strelicija, koji se često porede sa prelepim rajskim pticama. Veoma su veliki cvetovi, sa jakim estetskim uticajem, daju radost i energiju. Tri otvorene rozetne u belom zlatu postavljene su sa 230 dijamanata ukupne težine 1.51 karata i ukrašene su sjajnim perlama od žutog zlata. U središtu svake rozetne nalazi se Buccellati isečeni dijamant (3 dijamanta za ukupnu težinu od 2,24 karata) a vanjski deo je unapređen "ornato" graviranjem. Na celoj površini žutog zlata, "rigato" ugraviranom, postoji kombinacija malih ukrasa u belom zlatu i dijamantima.

MATERIJALI: ŽUTO ZLATO, BELO ZLATO, DIJAMANTI

$110,000.00
CENE NE UKLJUČUJU PDV.
 

Top
  Blokirali ste reklame
Dragi prijatelju, nemojte da blokirate reklame - isključite Ad Blocker na Forumu, jer će tako mesto vaših susreta na Krstarici ostati besplatno za korišćenje.