- Poruka
- 19.380
Ne znam kad ce ko da natrci na ovu temu, ali posto je postavljam sad s pristojnog jutra, hajde da kazemo da na njoj, dok pijete jutarnju kaficu cekajuci da se razbudite, te trujuci se nikotinom, naravno...
mozete da uzivate u pregledu najvecih popularnih hitova pocevsi od drevne 1980. do kraja 2022. - u proseku 7 sekundi svaka. 
Neverovatno koliko brzo prodje nepun sat vremena.
Na pocetku ce savremenici svakako osetiti dobar deo nostalgije koja polako bledi do sredine, potom sledi ono "ko zna zna..."
Taj uvod je svakako jako dobar, posto je neverovatno mnogo hitova danas svakome poznatih stao u dekadu 80-ih, ali i vecinom 90-ih... za one dalje - pomozi boze.
Ipak, evo prilike da testirate svoje opste znanje iz muzike, ali i da se edukujete, pa i da sredite pamcenje, sto se kaze.
Zanimljivo bi bilo cuti komentare na ovu listu hitova, ne znam tacno po cemu je radjen presek, verujem po zastupljenosti u medijima, radiju i sl.
Da li vam je koje mesto verovatno, a koje ne? Licno, praveci u glavi neki presek statistike, primetio sam da su, npr. u januaru naravno svezi hitovi, u aprilu i maju emotivno tople pesme, u oktobru game changer-i, u novembru obicno neke lake note, a u decembru bas jake, ozbiljne stvari. Takodje, nestvaran mi je podatak, deluje kao shok, da je jun 2020 zauzela Kate Bush sa svojim najjacim hitom iz 80-ih, Running up that Hill !
Sto li to...?

Kako se vama cini..? Demanti, potvrde, sekond opinion?
Uzivajte... 

Kako se vama cini..? Demanti, potvrde, sekond opinion?