- Poruka
- 91.508
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne verujem da bi hrišćani ili jevreji dali takvo ime svom detetuХиљаду тема са именом Мухамед на западу.
А истина је да муслимани пречесто дају име Мухамед, док Немци и Енглези и Француси дају најразличитија имена својој деци, тако да, иако има далеко више енглеске, немачке и француске деце,најчешће име је Мухамед.
Не зато што се највише муслиманске деце рађа.
ne verujem da bi hrišćani ili jevreji dali takvo ime svom detetu
a gde beže Švabe od Srba, Hrvata, Bošnjaka, Poljaka?u Nemackoj je u svim velikim gradovima ogroman broj stranaca, a pre svega Turaka, Sirijaca, Afganistanaca i drugih "muhameda"...
zato smo mi pobegli van grada, gde je nesto "cistija" sredina...
tamo gde prosecni Srbi, Hrvati, Bošnjaci, Poljaci ne mogu da plate.a gde beže Švabe od Srba, Hrvata, Bošnjaka, Poljaka?
kako ne mogu?tamo gde prosecni Srbi, Hrvati, Bošnjaci, Poljaci ne mogu da plate.
Tako je, samo se pojedincima to teško može objasniti. Ljudi koji se hvataju za to su uglavnom slabokapirajuća bića.Хиљаду тема са именом Мухамед на западу.
А истина је да муслимани пречесто дају име Мухамед, док Немци и Енглези и Француси дају најразличитија имена својој деци, тако да, иако има далеко више енглеске, немачке и француске деце,најчешће име је Мухамед.
To znaci da ima puno Muslimana
Ime Muhamed nije toliko relevantan pokazatelj, ali demografska struktura se menja dosta brzo.Хиљаду тема са именом Мухамед на западу.
Ime Muhamed nije toliko relevantan pokazatelj, ali demografska struktura se menja dosta brzo.
Imigranata ima u proseku 15% u navedenim drzavama. U proseku imaju dosta vise dece.
U Parizu, na primer, koji ima vise imigranata od proseka drzave, preko 40% dece se testira na drepanocitozu (bolest srpaste celije, tipicna za crnu rasu, koju mogu da naslede i mesanci). Arapi se ne testiraju, sto znaci da je imigrantske dece i vise od 40%.
Sire podrucje Pariza ima vise od 10 miliona stanovnika. Drugi najveci grad ima najveci postotak imigranata u drzavi.Дакле, у Паризу (не у Немачкој о којој је овде реч) у главном (највећем) граду има пуно миграната (за разлику од остатка огромне Француске), а ти мигранти су у убедљиво највећем делу из бивших француских колонија, и онда наведете неки статистички појединачни податак,
који као вуче на причу да су мигранти појели домицилно становништво,
али ипак никако да превалите преко тастатуре да мигранти једу домаће становништво, јер знате да би то звучало као ортодоксна глупост,
већ након остављеног појединачног статистичког податка (нпр. ово за Мухамеда, о чему имамо теме са разним западним земљама већ годинама)
оставите празно....да читаоци форума мисле да су ипак мигранти појели западне земље бројчано.
Него..у тих 15 % миграната, колико су нпр. Пољаци, Руси, Украјинци, Срби, Босанци, Хрвати, Бугари, а колико ови што као зомбији освајају западни свет?
Нпр. тај статистички податак би био много интересантнији и много више би нам рекао на ову тему која се пузећи провлачи по оваквим темама.
Sire podrucje Pariza ima vise od 10 miliona stanovnika. Drugi najveci grad ima najveci postotak imigranata u drzavi.
32% od ukupnih imigranata su evropeidi. Imigranti su oni koji su, jelte, emigrirali iz maticnih zemalja, ne oni koji su tu rodjeni i imaju imigrantski background.
Nisam rekao da su imigranti pojeli domicijelno stanovnistvo, ali da ce se to u buducnosti desiti, pa nije tesko predvideti.
који као вуче на причу да су мигранти појели домицилно становништво,
али ипак никако да превалите преко тастатуре да мигранти једу домаће становништво
И још да покријемо овај податак.32% od ukupnih imigranata su evropeidi. Imigranti su oni koji su, jelte, emigrirali iz maticnih zemalja, ne oni koji su tu rodjeni i imaju imigrantski background.
Sire. Saint Denis, poznata imigrantska utvrda, je u sirem podrucju.Идемо редом,
изнесеш податак из Париза (а у горенаведеном контексту који не би да превалиш преко тастатуре, како сам написао), а онда у другом посту помињеш шире подручје Париза. Реци нам, да ли се онај горе статистички податак односи на Париз или на шире подрујче Париза?
Pa skoro su i dosli, ne?То је иста она прича са Америком, где русоволи чекају да црњци, латиноси, кинези, јапанци и хиндуси потисну белце испод 50 % укупног становништва, па ће онда ови обојени да униште Америку, чим збирно дођу до 50,01 % укупног становништва Америке.
Cool story bro. Pieds-Noirsa nema puno, a i davno su pristigli.А не видимо да велики број миграната постају Французи, још у првој генерацији (ако већ и нису дошли као Французи из бивших колонија).
Vi, hocete, ovo ono...Ок, муслимани и шиптари се добрим делом држе свог порекла и одвајају се од Француза, али за пар генерација ће се многи стопити са Французима и постати оно што је нормално, тј. Французи.
Наравно да ниси рекао да ус имигранти појели домицилно становништво
(баш како сам и сам написао да то ниси написао ни ти ни сви остали по оваквим темама
ево и дела цитата из мог поста
али да желите да представите да је тако, мада није, то свакако желите.
Imigranata i ljudi s imigrantskim backgroundom (neevropskim) koji, jelte, tehnicki nisu imigranti, ima vise.И још да покријемо овај податак.
Горе си изнео да у тим земљама има 15 % имиграната.
Од тога, износиш да је 1/3 европеида.
Дакле, на 90 посто домицилног (или европског) становништва, иде само 10 % разних турака, арапа, алжираца, подсахарских црнаца, хиндуса, кинеза итд...
Од тих 10 %, део ће да се асимилује у већину, а део ће да буду нормални људи који живе и раде у Француској, Немачкој, Енглеској итд..итд...
Дакле, шта остаје од имиграната који желе да поједу домицилно становништво?
5 %?
Буквално не разумем контекст овога што пишеш. Све кратке простопроширене реченице.Sire. Saint Denis, poznata imigrantska utvrda, je u sirem podrucju.
Pa skoro su i dosli, ne?
Cool story bro. Pieds-Noirsa nema puno, a i davno su pristigli.
Vi, hocete, ovo ono...
Ne znam cemu to upiranje, mislio sam da normalno diskutiramo. Pisao si, ako se ne varam o citavom zapadu, ne samo Nemackoj. Ja mogu o Francuskoj jer sam u toj zemlji ziveo.
Imigranata i ljudi s imigrantskim backgroundom (neevropskim) koji, jelte, tehnicki nisu imigranti, ima vise.
To mozes i sam da vidis bez ikakve statistike.
Kad kazem Pariz, mislim na sire gradsko podrucje. U njemu imas manja naselja ili cak zasebne gradove poput Saint Denisa ili Clichy-sous-Bois (mozes naci snimaka koliko hoces koji su primer dobre integracije).Буквално не разумем контекст овога што пишеш. Све кратке простопроширене реченице.
Дај мало више образложења.
Da!!Колико више?
Ти си написао да имиграната има 15 % у просеку ( ево твог поста https://forum.krstarica.com/threads...-decake-je-bilo-muhamed.985496/#post-47912257 )
Онда си написао да је 1/3 (тј 32 %) европеида (ево поста у коме то пишеш https://forum.krstarica.com/threads...-decake-je-bilo-muhamed.985496/#post-47912362 )
1/3 од 15 % је 5 %, дакле, у ове остале остаје 10 % укупне популације тих земаља.
А онд нам кажеш да их ипак има више и да то треба да закључимо гледањем без икакве статистике ( твоје речи: To mozes i sam da vidis bez ikakve statistike. )
Дакле, између статистике коју ти износиш и очињег вида, треба да верујемо очињем виду???
Kad kazem Pariz, mislim na sire gradsko podrucje. U njemu imas manja naselja ili cak zasebne gradove poput Saint Denisa ili Clichy-sous-Bois (mozes naci snimaka koliko hoces koji su primer dobre integracije).
Pieds Noirs su Francuzi kolonizatori iz Afrike, prvobitno se taj naziv odnosio na one iz Alzira (gde ih je bilo najvise), a sada i na sve kolonije i bivse kolonije. Vecina ih je zbrisala u Francusku davno.
Kontekst je da je to samo Pariz, nebitan u odnosu na ogromnu Francusku, sto si ti napisao.Разумео сам ја твоје реченице, али не и контекст. Образложи контекст, а не мораш саму реченицу да проширујеш због ње саме.