Najoriginalnije izjave ljubavi

Ovu sliku sam dobila od bivsheg dechka iz vojske...
Svaka chast za trud,ali prekasno... nazhalost.....
Volimte_001.jpg

btw :arrow:http://forum.krstarica.com/threads/45028

U WOW-u :

''O surova,neuka,varvarska ratnice! Da li pristajesh da podelish ostatak bitisanja i deo loot-a (sakupljenog plena) sa mnom , uzvishenim , premudrim i prefinjenim druidom?''
''Pa iskreno , sad najvishe imam zelju da ti lupim shamar.''
''Ovaj , pa , dobro , ako je i to potrebno da podelimo , onda raspali...dakle da li pristajes da se udash za mene?''
''Hmmm....''
''Please?...''
''Oh , ajd dobro...''
:D :D
>>kiss<<

jao peta..pa u vojsci..nagovoriti i ostale pripadnike muskog pola,takodje u vojsci da urade tako nesto...pa vid sto je slatko..ko mu ne bi oprostio sta god bilo :)

Znam ja sve to latice,ali preshao je moj prag tolerancije..koji je zaaaaaista visok.... u njegovom sluchaju,3 god dug.. a ko to jednom nagazi,nema nazad..ko crna rupa.. :lol:

@topic

..lutko moja,gledam tvoju sliku i razmishljam koliko si lepa i koliko ti malo fali da budesh idealna devojka za mene... i koliko bih voleo da si zaista MOJA lutka...

..... Ja ne znam kakav je zhivot bez tebe,ti si jednostavno deo mene i to veci deo,ja sam u meni manjina.

..nisu izjave ljubavi,vishe izlivi emocija....

ja sam dobila tortu u obliku srca koju je on pravio, na kojoj je napisao volim te sa čačkalicama... :shock: :lol:

kaže nije mogao šlagom...

onda recimo na početku kad mi je prvi put rekao da me voli to je bilo na snegu,
uvaljao me u sneg kao hteo je da napravi sneška belića :shock: :lol:
i onda kad sam ja počela da vrištim i skičim on je rekao sneško, volim te...

ja sam zanemela, a on je skidao sneg sa mene i pitao me ,,zar nećeš da mi odgovoriš?"

par dana kasnije zakačio je kanapom papirić za njegov q i napisao na njemu ,,i ja te volim"
tako, da su sve izjave ljubavi od mog dragog manje više čudne...

ali slatke...

U WOW-u :

''O surova,neuka,varvarska ratnice! Da li pristajesh da podelish ostatak bitisanja i deo loot-a (sakupljenog plena) sa mnom , uzvishenim , premudrim i prefinjenim druidom?''
''Pa iskreno , sad najvishe imam zelju da ti lupim shamar.''
''Ovaj , pa , dobro , ako je i to potrebno da podelimo , onda raspali...dakle da li pristajes da se udash za mene?''
''Hmmm....''
''Please?...''
''Oh , ajd dobro...''
:D :D
>>kiss<<

:? Jbt vi hocete i da se zenite.... E deco deco..

Aleksej ne znam sta ti je tu cudno, pa nisi ni ti imun desice jednom se i tebi i to znas ;) , evo i za temu:
@tema
Kupio mi je prsten od mesecevog kamena.Prelep prsten.Nazalost taj mineral lako puca.Pa se slomio.

Jednom smo se nesto gadno podzapali.Ceo dan sam bila van sebe , pomeshano osecanje krivice sa besom i tugom. Pila sam , da zaspim uglavnom , nisam znala sta cu.Mislila sam to je to , gotovo.
Uvece se pojavljuje.Otkljucavam vrata i pustam ga.
Zagrljaj.
Stavlja mi zalepljeni prsten na prst.
Ostali smo zagrljeni dugo dugo...

Back