Najomraženiji vladar u istoriji Srbije!

Otišao je na Ekspo, a najavio je da će danas svirati kraj. Pa sviraćeš k...u, kao što si i radio tokom svog sramotnog obitavanja na ovoj planeti.
Odsviraj kraj tako što ćeš danas otići,l i barem jednom odži reč u životu.
ko se seca sta se pevalo slobi, sve je isto "samo njega nema" [aluzija na tita], evo da se podsetimo, pesma je isla ovako:

"spasi srbiju i ubij se, slobodane, slobodane" [samo zameniti slobodane, sa aljece]

Ali ne u ovoj meri tj. ne ovako duge i ne ovako masovne.

Mislim pre recimo 6 meseci ili godinu ovo što se dešava sad je bilo u domenu naučne-fantastike, niko nije verovao da bi naprednjačka sekta mogla da padne sa vlasti ali sad već postoji vrlo realno mogućnost da narednu jesen ili narednu godinu dočekamo bez naprednjaka na vlasti.
Bez brige, bojkotovaće Đilas još koji put.

Screenshot_20250315_180935_Chrome.jpg

Matematika ne laže. Sloba nije imao ovaj broj ljudi protiv sebe.
Pusti te matematike. Po broju glasova na izborima Vucic je najpopularniji a po broju demonsrtanata kao sto kazes najomrazeniji. Ipak statistika nesto drugo kaze. Na svom telefonu imam nekoliko raznih viber grupa kojima pripadam.. Statistika kaze da se aktivno protiv Vucica bavi 10 posto viber clanova u svim grupama. Ako tome dodamo one pasivnije, u vrh glave otpor protiv Vucica je negde 30%. Nedovoljno za revoluciju. 20% je tradicionalno neutralno. Pola je za Vucica.

E pa onda je na psihickoj bazi, i Djokovica mrzi teniska publika ali nije vredelo... tako ce mislim biti i sa Vucicem

A pazi ovaj paradoks - Mila Pajic voli Putina, ubicu nad ubicama. Dokaz da nema racionalnosti u tim sentimentima.
Pogledajte prilog 1697978

Znaci moje analize da su Putin i Tramp pustili Vucica niz vodu se pokazuju kao tacne...☺️☺️☺️

...

Naprotiv, udruzili su se da ga podrze, Amerika i Rusija zajedno, zamisli tu kolicinu sile i nepravde

OVO SE JOŠ NIJE DESILO: Amerika i Rusija zajedno ...

Crno nam se pise...

Ovo ti je vec 2 meseca stara "vest"...a pre ce biti fejk njuz...

A i moras u politici medjunarodnoj razlikovati kurtoaznu diplomatiju...od stvarne politike koja se sprovodi...

Pa je npr Rusija istovremeno gotovo sinhronizovano u isyom danu pakovala Asada na poslednji let iz Damaska za Moskvu...a sa druge strane pregovarala sa CIA dzihadostima koji postase nova vlast u Siriji o uzajamnom postovanju...

I to pazi...Asada su i oruzjem branili...pa ga pustise niz vodu...

A Vucic i nije njihov vec Mi6 igrac...a samim tim i nisu ga Rusi ni branili...

...

Ovo ti je vec 2 meseca stara "vest"...a pre ce biti fejk njuz...
A i moras u politici medjunarodnoj razlikovati kurtoaznu diplomatiju...od stvarne politike koja se sprovodi...
Pa je npr Rusija istovremeno gotovo sinhronizovano u isyom danu pakovala Asada na poslednji let iz Damaska za Moskvu...a sa druge strane pregovarala sa CIA dzihadostima koji postase nova vlast u Siriji o uzajamnom postovanju...
I to pazi...Asada su i oruzjem branili...pa ga pustise niz vodu...
A Vucic i nije njihov vec Mi6 igrac...a samim tim i nisu ga oruzjem branili...
Pa jesi li primetio da je Trampov sin posetio Vucica u jeku protesta, ne budi
1742060829786.png

Pa jesi li primetio da je Trampov sin posetio Vucica u jeku protesta, ne budi
Pogledajte prilog 1698196

On je poslat da kroz šatro intervju (opet diplomatska kurtoazija...) izanalizira sve aktere USAID- na Balkanu...a tu je Vucic u sredistu price...2/3 para islo LGBT Vladi Srbije...

Doduse sad eno kazu u Americi da se pale arhive USAID-a pa ga to mozda spase...ali ne zadugo jer je danas bilo skoro 1000000 ljudi na ulici...

Jedino sto Vucic sad u takvoj situaciji moze da radi jeste da kao kad zaposleni napusta firmu...pocne da pakuje stvari u kutiju...

Da je bio mudriji (ali zbog loseg karaktera nije...) mogao je jos da hendluje...ali kraj mu ubrzava sopstveni karakter...i losi savetnici...Izraelci ili ko vec...

...

Важно је да не каки кроз уста, као што то раде СНС лојалисти.
Него, нисам приметио да си ми одговорио пре неки дан. Шта се десило? Узели ти сендвич? Немаш два јаја?
Šta si me pitao?Jel nešto pametno,vredno pisanja?

Back