Najomrazenija grupa,pevac,pevacica,...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zapravo FOLK znachi NAROD .... a folk muzika bi trebalo da predstavlja muziku iz naroda - a ne kao kod nas - muziku za zaludjivanje naroda i omalovazavanje vrednosti ... ili shta vec ...

tako da jednostavno ne slusham sve shto spada pod taj kishobran,imam neki svoj ponos koji ne bih da ugrozavam takvim 'stvarima' ... 8)

ako trebam da izaberem - sejo kalach mi je najomrazeniji i najodvratniji! :evil:

-grand produkcija i sve sto ima veze s tim
-pjesmice i grupice poput rebelde, korak naprijed i sl..
-tokio hotel(mislim da komentar nije ni potreban!)
-sasa k,boris rezak,jellena,zorana,ana kokic,jk,knez i sl.... ove nase tralala pjevace
-rihanna(ako se uopste tako pise..)
-djogani!!ok band!funky g!
-zeljko samardzic itd....ne volim nesto puno domacu scenu...
-ne volim onu dubokog glasa, ja mislim cher..sto pjeva sa ramazzottiem piu che puoi
-blondie(mozda jedino 3-4pjesme nisu lose...)
-fergie,jlo i tako te....sto su sve na isti fazon
-priznajem da anastacia ima ludilo glas, ali ni nju ne volim, nesto mi je antipaticn-marilyn mansona..
-avril se prodala, nekad sam je oobozavalaaa!!a sad...blleee
-vanilla ninja!!!
-houston
-ne volim nesto pretjerano pop, al nema nikog ko mi se tooliko ne svidja...sve mi je to ok...
E, totalno su bzw one teen grupice koji preko noci postaju veliike zvijezde..jaooo...money,money, money...al na tome se temelji vecina domace scene..kao i strane sto se tice novog popa i hip-hopa...e zato je rege zakon!!;D
U potpunosti se slazem sa tobom,osim ovog za pop...........

Ja nevolim ni malo onu Rihannu,samo se tu nesto preterano pali a ne ume da peva.Postala mi je stvarno odvratna! Isto mrzim i onaj Tokio hotel,ko njih uopste slusa?Da nije bravoa nebi morala ni da znam da postoji tako nesto...
FUJ!
Ni meni se nimalo ne svidjaju ,samo jos da dodam Justina Timberlejka-koji u pretjeranim kolicinama kopira Majkla Dzeksona,da sam na Majklovom mjestu tuzio bih ga jer ga nenormalno kopira........pola moonwalka je ukrao,samo Majkl moze da stoji na prstima,da se vrti,hvata za testise................

Nije pozerski vec je glupo!!Sto moras tako da se oblacis ako slusas rock ili da budes u fazonu muzike koje slusas,treba da se oblacis onako kako se tebi svidja a ne onako kako se u ovom slucaju Rockeri oblace!!A ono u vezi Pop a te potpuno podrzavam!!:ok:

LoL, znala sam da ce to neko da spomene.:-o Ne bre, mrzi me da pisem, tako da cu sad nekako da objasnim. Ja se oblacim kako se meni svidja. To je taj stil ono, crno i sve to znate vec.... ali, da opet ne ispadnem sujetna i to, furam taj stil jer mi se svidja, i jer tu muziku slusam o.O!!!
Meni se to svidja 8)
Btw. fala za pop ;):lol:

hm...
RIHANNA
Christina Aguilera
Justin Timberlake
Timbaland
50sent
Black Eyed Peace
Pussycat dolls
Jennifer Lopez
Maroon 5
Destinys Child
Avril Lavigne
Gven Stefani
Tokio Hotel
Us 5
Blink ...
Linkin' park
Limp bizkit
Akon
good charlote
N*slync
Backstreet boys
New kids in the block
Take That
i svi ostali go**ari

zapravo FOLK znachi NAROD .... a folk muzika bi trebalo da predstavlja muziku iz naroda - a ne kao kod nas - muziku za zaludjivanje naroda i omalovazavanje vrednosti ... ili shta vec ...

tako da jednostavno ne slusham sve shto spada pod taj kishobran,imam neki svoj ponos koji ne bih da ugrozavam takvim 'stvarima' ... 8)

ako trebam da izaberem - sejo kalach mi je najomrazeniji i najodvratniji! :evil:

Odgovor na sva pitanja o folku i turbofolku...

http://www.svastara.com/muzika/?tekst=13405

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back