Najnovija istrazivanja CESIDA.....Poraz Kostunicine politike

gost 235367

Ističe se
Poruka
2.786
Poslednja izmena od moderatora:
Ja probala da objasnim kako se otvara tema ali ne ide ... neka ostane pa ko hoće neka piše :lol:
Izraz klero nacionalisti sam obrisala jer niko ovde nema pravo da drugom lepi etikete a ne sećam se da se DSS tako izjasnio.

Ih, sta sve Tihi ne nalepi za DS i Predsednika...!

Pa nista...

Modovi ga banuju, a on samo svoj nick name TIHI napise cirilicom i nastavi gde je stao....:mrgreen:.

Ja sam apsolutno PROTIV SVIH KOJI SE SE BAVE POLITIKOM U SRBIJI.

Apsolutno su SVI do jednih NESPOSOBNI, DEMAGOZI, KARIJERISTI, PRESIPAČI IZ ŠUPLJEG U PRAZNO.

Ovo što se dešava u Srbiji je ravno katastrofi. Ebo i jedne i druge. Ni EU ne može da pomogne ako Srbija, pod hitno, ne pronađe način da aktivira proizvodnju i razvije INDUSTRIJU.
Ovo je zemlja duhova. Groza.
Divim se ljudima zato što uopšte uspevaju da prežive u ovakom stanju. Nema posla, plate minimalne, skupoća strašna. Sve je ovde pogrešno. Počevši od POLITIKE I POLITIČARA.

Koštunica je napravio grešku što je u svojoj politici postavio jasno razgraničenu podelu Kosovo ili EU. Da nije, sada bi verovatno DSS bio u poziciji Naprednjaka. Ja bih iskreno više voleo da je na čelu opozicije jedan principijelni Koštunica, nego smotani i nedefinisani Nikolić.

Ali, sam pao, sam se ubio. No, ne treba otpisivati DSS u potpunosti. Demokratija je tečan sistem, svašta voda nanosi.

Kostunica je politicki mrtav.

On vise NIKAD nece doci na celo.

Vec se pokazao.

нико није споменуо коштуницу, него истраживање које је презентовано као најновије, старо три пуна месеца.
тачно је да у србији странке у којима још увек постоји некаква политикчка доследност попут дсс и лдп немају добар пролаз.
данас су популарне странке са популистичком политиком и пуно маркетинга, "за некога све а за свакога по нешто".

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/133271/Najnovije+istra%C5%BEivanje+Cesida%3A+DS-SNS+29%3A29.htmlNajnovija istrazivanja CESIDA pokazuju da je narod za Poevropske snage u Srbiji, a Kostuninicina stranka je u velikom padu...Sta se namece kao poenta..Politika koju zagovara Kostunica nemaju prodju kod naroda Srbije jer vecina zeli u EU, i saradju sa svetom......

Nije Koštunica jedina "antievropska" snaga u Srbiji. A ti "Proevropski" imaju toliku podršku da na svakim izborima moraju da sklapaju nezamislive koalicije da bi sa tesnom većinom formirali vlast

a kao drugo, treba da znaš da istraživanja javnog mnjenja ništa ne govore, uglavnom su naručena, rezultati isfabrikovane, ko god ih vršio, bilo ovi proevropljani ili tvoji "klerofašisti", a kao drugo zavise i od instrumenata koji se prilikom istraživanja koriste, i od uzorka, koji nikada niej dovoljno reprezentativan, i istraživanja uglavnom vrše na malom prostoru, pa regionalne razlike ne dolaze do izražaja

Koštunica je napravio grešku što je u svojoj politici postavio jasno razgraničenu podelu Kosovo ili EU. Da nije, sada bi verovatno DSS bio u poziciji Naprednjaka. Ja bih iskreno više voleo da je na čelu opozicije jedan principijelni Koštunica, nego smotani i nedefinisani Nikolić.

Ali, sam pao, sam se ubio. No, ne treba otpisivati DSS u potpunosti. Demokratija je tečan sistem, svašta voda nanosi.

u pravu si, ali to važi za neke zrele i stabilne sisteme i politike, ne i za nas, gde u suštini neke razlike u ideologiji i ponašanju političara nema....

Novijih istrazivanja nema......A ako mislisli da bi neki dogadjaji, promenili raspored navedi koji.......

изборна скупштина у спсу, пораз јеремића у дс, геј парада, повећање пдв на компјутере, опорезивање станова, оптужба тачија, динкићева унија региона, јошкова партија, раст евра, викилис......

http://www.pressonline.rs/sr/vesti/vesti_dana/story/133271/Najnovije+istra%C5%BEivanje+Cesida%3A+DS-SNS+29%3A29.htmlNajnovija istrazivanja CESIDA pokazuju da je narod za Poevropske snage u Srbiji, a Kostuninicina stranka je u velikom padu...Sta se namece kao poenta..Politika koju zagovara Kostunica nemaju prodju kod naroda Srbije jer vecina zeli u EU, i saradju sa svetom......

Onaj ko naruci istrazivanje prodje najbolje u njemu.;)
Obican narod ne interesuje vise ni EU ni Kosovo niti ostale gluposti kojima se nasi politicari bave,vec samo kako preziveti pored ovih lopova!

Kostunica je politicki mrtav.

On vise NIKAD nece doci na celo.

Vec se pokazao.

Istini za volju Koštunica je trenutno na ivici cenzusa .... i ne vidim neku mogućnost da u skorije vreme krene gore ..... međutim ...

NA OVOJ KRSTARICI ON JE POLITIČKI NAJINTERESANTNIJI .......ne prođu dva dana da se ne otvori tema o njemu a najinteresantnije je da to najčešće čine oni koji su mu protivnici i koji tvrde da je mrtav politički ......

E a sada vezano za temu .....:

U SRBIJI JAVNO MNJENJE JE DEFINITIVNO ZA EU ... spora nema i to znamo već 2-3 godine ..... Koštunica NIJE IZRIČITO PROTIV EU , već smatra da je KOSOVO VAŽNIJE i nije pristalica onog što imamo na delu od strane vladajuće KOALICIJE NA ČELU SA DS-om a to je - DE FACTO PRIZNAVANJE KOSOVA ZARAD EU INTEGRACIJA .....

Priču o DE FACTO ... priznanju do sada je usporavao JEREMIĆ zato mu se i bliži kraj u DS ......

A NAROD NE SHVATA (bar većina da se Kosovo DE FACTO PRIZNAJE i da ga prevode žednog preko vode) ...te samim ti veruje u Tadićevu izjavu : " NIKADA NEĆEMO PRIZNATI KOSOVO" ..... kao da je bitno da li će ga priznati DE JURE .....( potpisom na papiru)

ZA ONE KOJI NE ZNAJU , DE FACTO I DE JURE PRIZNANJA SU JEDNAKO SNAŽNA U POGLEDU MEĐUNARODNOG PRAVA .....

a SADA VEZANO ZA SPAVACA 1 ....

čovek je opet dobio partijski zadatak da ovde otvori ovu BAJATU temu .....KAKO SE NE BI PRIČALO O ONOM ŠTO SE JUČE DOGODILO U DS-u .....

Kao što vidite žutaća na tim temama gotovo da nema .....

Toliko!

A koliko ljudi podrzava EU integracije uz priznanje nezavisnosti Kosova?
Dali ce tema sledecih izbora opet biti EU? Sta mislite koliko je ovaj narod glup da ga opet Tadija i Dinkara prevedu zedne preko vode? Cesid redovno lazira istrazivanja, setite se kako su Tomi nikolicu davali 5%, a on na izborima osvoji 29% glasova!
Sve je to zuta bagra CESID, B92, RTs sve to ima da plane u narodnom gnevu ko barut!

u pravu si, ali to važi za neke zrele i stabilne sisteme i politike, ne i za nas, gde u suštini neke razlike u ideologiji i ponašanju političara nema....

Mlada smo mi demokratija. Gledajući sa distance, a s obzirom koliko nam je istorija u pogledu demokratije siromašna, možemo biti prezadovoljni kako funkcioniše. Nema lažiranja na izborima, promena vlasti se dešava na izborima, a ne na ulici, itd. To su neke osnovne stvari koje u zemljama koje su slične Srbiji ne funkcionišu tako dobro.

E sada, polako i narod i političari trebaju da nauče kako da se nose sa sistemom koji je još veoma nov. Zato kažem, neka Koštunicu zdravlje posluži i neka osmisli jednu dobru kampanju i eto njega ponovo u vrhu.

Ja sam apsolutno PROTIV SVIH KOJI SE SE BAVE POLITIKOM U SRBIJI.

Apsolutno su SVI do jednih NESPOSOBNI, DEMAGOZI, KARIJERISTI, PRESIPAČI IZ ŠUPLJEG U PRAZNO.

Ovo što se dešava u Srbiji je ravno katastrofi. Ebo i jedne i druge. Ni EU ne može da pomogne ako Srbija, pod hitno, ne pronađe način da aktivira proizvodnju i razvije INDUSTRIJU.
Ovo je zemlja duhova. Groza.
Divim se ljudima zato što uopšte uspevaju da prežive u ovakom stanju. Nema posla, plate minimalne, skupoća strašna. Sve je ovde pogrešno. Počevši od POLITIKE I POLITIČARA.

srbija to ne moze sve dok su na vlasti u srbiji propapadne stranke koje sprovode njihovu politiku unistenja srbije.

srbija to ne moze sve dok su na vlasti u srbiji propapadne stranke koje sprovode njihovu politiku unistenja srbije.

Tihi kućo stara, intelektualna gromadino :D.

Znaš koji je paradoks u svoj toj tvojoj paranoji? Ukoliko se Srbija zaista uništi kao što ti govoriš, to će biti voljom samih Srba. :mrgreen:

Back