- Poruka
- 99.635
Kinrskinje generacije Z tretiraju plišane lutke kao prave bebe kupujući im poklone i slaveći im rođendane
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ta generacija je i inače malo ... hm ...Kinrskinje generacije Z tretiraju plišane lutke kao prave bebe kupujući im poklone i slaveći im rođendane
Dokon pop i jariće krštava.Ja sam nabavio plišanog Pikachu-a, jedemo zajedno, šetamo, razmenjujemo iskustva sa ostalima, spavamo...
Kada kupis pljeskavicu, da li delis sa njim, ili sve sam prozderes?Ja sam nabavio plišanog Pikachu-a, jedemo zajedno, šetamo, razmenjujemo iskustva sa ostalima, spavamo...

Ono kad plišana lutka dobija više poklona i pažnje nego neki živ stvor kao dete. Depresivno.Kinrskinje generacije Z tretiraju plišane lutke kao prave bebe kupujući im poklone i slaveći im rođendane
Ma lutke su oduvek bile Number One, samo sada nidu u pitanju Barbike nego veliki plišani Pikaču.Ta generacija je i inače malo ... hm ...
Nevezano za državu.
Plišane lutke bar ne grebu kao Cicosi.Нови тренд „родитељства“ у Кини види младе жене које одгајају памучне лутке као „децу“, славе њихове рођендане, купују им одећу и воде их у излете.
Тренд је привукао пажњу 2023. године након виралне објаве о доношењу лутака у ланац ресторана Хаидилао за прославу рођендана.
Подржаваоци кажу да ова пракса нуди „безболно родитељство“ и емоционалну утеху, док критичари доводе у питање третирање играчака као праве деце.
Многе власнице, које себе називају „мамама лутака“, троше много на додатке, а одећа и реквизити често коштају више од самих лутака.
Подаци из индустрије показују да је кинеско тржиште памучних лутака премашило 10 милијарди јуана (1,4 милијарде долара) у 2023. години и наставља брзо да расте.
Doktore xDKad smo kod Kineskinja. Kineske 'prijateljice noći' su u zadnjih par godina preplavile Srbije, pogotovo Beograd. To je prava kineska 'p*čkookupacija'![]()
Kako ćeš onda da kupiš novi mobilni telefon?Kina se raspada.
Pikachu ne voli pljeskaviceKada kupis pljeskavicu, da li delis sa njim, ili sve sam prozderes?![]()
Mislim da je krajnje vreme za toKina se raspada.

Нови тренд „родитељства“ у Кини види младе жене које одгајају памучне лутке као „децу“, славе њихове рођендане, купују им одећу и воде их у излете.
Тренд је привукао пажњу 2023. године након виралне објаве о доношењу лутака у ланац ресторана Хаидилао за прославу рођендана.
Подржаваоци кажу да ова пракса нуди „безболно родитељство“ и емоционалну утеху, док критичари доводе у питање третирање играчака као праве деце.
Многе власнице, које себе називају „мамама лутака“, троше много на додатке, а одећа и реквизити често коштају више од самих лутака.
Подаци из индустрије показују да је кинеско тржиште памучних лутака премашило 10 милијарди јуана (1,4 милијарде долара) у 2023. години и наставља брзо да расте.
Od Juznokorejanaca.Kako ćeš onda da kupiš novi mobilni telefon?