Najneposredniji, najdirektniji dokaz da Bog / Kreator ipak postoji?

TonyS

Zainteresovan član
Poruka
169
Kao i obicno, pravi odgovori i resenja se ne nalaze "negde tamo", nego direktno u nama samima / unutar nas i naseg bica.

Kad uvazim postojanje Boga / Kreatora kao objektivnu cinjenicu, cakra 7 (tzv. kruna - na vrhu glave) mi nedvosmisleno i znacajno bude aktivnija i osecaj kompletniji, bolji i prijatniji. Ovo nije rezultat nekih pogresnih unutrasnjih stavova i sl. nego je nesto sto je direktno i duboko usadjeno u nase bice i nase funkcionisanje.

I dalje stojim iza price o evoluciji dusa o kojoj sam pisao vise puta na forumu, i dalje postoji Izvor kao centralno mesto / dimenzija / svet u koji idu dovoljno zrele i razvijene duse, i dalje postoje vodici / ucitelji / andjeli kao razvojna medjufaza duse izmedju ljudi i odlaska u Izvor, samo korigujem tvrdnju da jedan Bog ne postoji - izgleda da ipak i te kako postoji.

Kao i obicno, pravi odgovori i resenja se ne nalaze "negde tamo", nego direktno u nama samima / unutar nas i naseg bica.

Kad uvazim postojanje Boga / Kreatora kao objektivnu cinjenicu, cakra 7 (tzv. kruna - na vrhu glave) mi nedvosmisleno i znacajno bude aktivnija i osecaj kompletniji, bolji i prijatniji. Ovo nije rezultat nekih pogresnih unutrasnjih stavova i sl. nego je nesto sto je direktno i duboko usadjeno u nase bice i nase funkcionisanje.

I dalje stojim iza price o evoluciji dusa o kojoj sam pisao vise puta na forumu, i dalje postoji Izvor kao centralno mesto / dimenzija / svet u koji idu dovoljno zrele i razvijene duse, i dalje postoje vodici / ucitelji / andjeli kao razvojna medjufaza duse izmedju ljudi i odlaska u Izvor, samo korigujem tvrdnju da jedan Bog ne postoji - izgleda da ipak i te kako postoji.
Postoji jedna konvergentna energija u kojoj se ispoljavaju mnoge koje produzuju i razvijaju njegovu kreaciju..👌🤌

Bog ne postoji - izgleda da ipak i te kako postoji.
по мени постоји више твораца (то што ми зовемо бог/богови), и постоји свемир који свакако има своју свест, а на крају свако има своју душу у себи са којом може да комуницира са творцима и свемиром и са осталим душама!
све то је не материјално и сачињено је од етра+мисли! (етар када се заталаса настаје радио талас)

мени више доказа не треба ја знам како то све ради, јесам аматер у комуникацији са оним светом али ради.
(све је то објаснио наполеон хил још пре 1929 године!)

наша тела су толико сложена да само празноглавци могу веровати у еволуцију

од како сам почео размишљати кроз завере, морам критиковати цркве: оне су
извадиле "бога" из људи и ставиле га у неке "пророке", а заправо забранили нам да комуницирамо са оним светом!
те творце, све ставили у једног! (творац риба је очигледно други од творца птица! рецимо)

Poslednja izmena:
Не можеш, зато што нешто прво измаштамо, а онда то створимо. ја сам имао и визуелно и чуо гласове, међутим то је потпуно субјективно,
под мојом контролом, и нама га ако не паднем у транс ЧП

Najdirektniji dokaz da Tvorac postoji je to što se u tebi sve bolje posloži
kada to prihvatiš kao činjenicu?

творац риба је очигледно други од творца птица! рецимо
Prvo što mi pade na pamet u vezi ove tvrdnje je da i ribe i ptice koriste istu vrstu energije prilikom svog kretanja.
Naime, lososi koji plivaju uzvodno prilikom svog dugačkog putovanja na mesto mreštenja koriste energiju kretanja rijeka na isti način na koji ptice selice koriste energiju zraka na svom putu ka odredištu.
Kretanje vode u rekama i vetra u vazduhu je identično kretanju zemlje oko sunca ili zvezda u galaksiji - spiralno, ali ljudima to nije vidljivo, osim kad je nevreme (tornada ili pijavice kod nas na moru).
Za ribe voda je prirodno stanište i one tačno znaju kako da koriste tu energiju spirale u svom kretanju uzvodno. Ptice to takođe savršeno koriste prilikom leta, krila im služe uglavnom za početni uzlet i kao orjentir u letu, sve ostalo radi priroda, odnosno spiralna energija vetra.
Očito je da im je tvorac isti jer im je prilagodio kretanje prirodnom staništu u kojem žive, a koje je deo jedne veće celine kosmičkih razmera.

Prvo što mi pade na pamet u vezi ove tvrdnje je da i ribe i ptice koriste istu vrstu energije prilikom svog kretanja.
Naime, lososi koji plivaju uzvodno prilikom svog dugačkog putovanja na mesto mreštenja koriste energiju kretanja rijeka na isti način na koji ptice selice koriste energiju zraka na svom putu ka odredištu.
Kretanje vode u rekama i vetra u vazduhu je identično kretanju zemlje oko sunca ili zvezda u galaksiji - spiralno, ali ljudima to nije vidljivo, osim kad je nevreme (tornada ili pijavice kod nas na moru).
Za ribe voda je prirodno stanište i one tačno znaju kako da koriste tu energiju spirale u svom kretanju uzvodno. Ptice to takođe savršeno koriste prilikom leta, krila im služe uglavnom za početni uzlet i kao orjentir u letu, sve ostalo radi priroda, odnosno spiralna energija vetra.
Očito je da im je tvorac isti jer im je prilagodio kretanje prirodnom staništu u kojem žive, a koje je deo jedne veće celine kosmičkih razmera.
mmmm... :think: I u kakvoj je sad vezi ta spirala sa savladavanjem otpora
na koje mi nailazimo u radu?

mmmm... :think: I u kakvoj je sad vezi ta spirala sa savladavanjem otpora
na koje mi nailazimo u radu?
Ni ptice ni ribe ne ulažu nikakvu energiju u savlađivanju prepreka koje im se nađu na putu, čak šta više oni koriste energiju otpora u svom kretanju, kao što džudista koristi energiju protivnika da bi ga savladao.
Mi kada se svađamo sa svojim mislima se ponašamo kao čovek koji pliva uzvodno, a ne zna kako da koristi energiju vode jer mu to nije prirodno stanište. Kada se ne bi svađali, vrtlog misli bi nas odveo u mirne vode.
U fizici postoji jedan zakon koji kaže da se u centru svakog kretanja nalazi tačka mirovanja. E, sad, ribe i ptice prirodno pronađu tu tačku, a energija vode i vazduha im služe za kretanje bez otpora.
U našem umu se nalazi ta tačka i nje su svesni, recimo, derviši kada se okreću. Oni potpuno umire um iako im je telo u kretanju, tako da kad prestanu da se okreću, telo im ne nastavlja kretanje kao da si pijan, jer im je um miran.

i dalje postoji Izvor kao centralno mesto / dimenzija / svet u koji idu dovoljno zrele i razvijene duse
dodje vuk u ovciji tor, i trazi one zrelo utovljene, i razvijene da ih vodi na jedno specijalno mesto, na gozbu, vuciju
vodici / ucitelji / andjeli kao razvojna medjufaza duse izmedju ljudi i odlaska u Izvor
naravno da ce se vuk prerusiti, i naravno da ce da obeca izvor
Jovan 10,7Tada im reče Isus opet: zaista, zaista vam kažem: ja sam vrata k ovcama.
Jovan 10,8Svi koliko ih god dođe prije mene lupeži su i hajduci; ali ih ovce ne poslušaše.
Jovan 10,9Ja sam vrata; ko uđe kroza me spašće se, i ući će i izići će, i pašu će naći.
Jovan 10,10Lupež ne dolazi ni za što drugo nego da ukrade i ubije i pogubi; ja dođoh da imaju život i izobilje.
Jovan 10,11Ja sam pastir dobri; pastir dobri dušu svoju polaže za ovce,
Jovan 10,12A najamnik, koji nije pastir, kome nijesu ovce svoje, vidi vuka gdje ide, i ostavlja ovce, i bježi: i vuk zgrabi ovce i raspudi ih;
Jovan 10,13A najamnik bježi, jer je najamnik i ne mari za ovce.
Jovan 10,14Ja sam pastir dobri i znam svoje, i moje mene znaju.

i čovek razapne isusa,ošiša ovcu i odere vuka,jer je bio u mogućnosti :hahaha: :zcepanje:
Kod Srba kad izgube utakmice dosta cesta demagogija kako su pobjedili.
Tako i poraz jednog od more Mesija prvog stoljeca Izraela koji nije uspio se u glavama razocaranih javila kao mehanizam odbrana od depresije kako je pobjedio smrt a umro i kako ce doci ponovno da pokuša..

Naravno uskrsnuce je otkrivanje tople vode kao ideja jer je bilo poznato i prije kao vjerovanje Farizeja...

Kod Srba kad izgube utakmice dosta cesta demagogija kako su pobjedili.
Tako i poraz jednog od more Mesija prvog stoljeca Izraela koji nije uspio se u glavama razocaranih javila kao mehanizam odbrana od depresije kako je pobjedio smrt a umro i kako ce doci ponovno da pokuša..

Naravno uskrsnuce je otkrivanje tople vode kao ideja jer je bilo poznato i prije kao vjerovanje Farizeja...
To su rimske izmisljotine. Isus je pokusao da bude jevrejski mesija i u tome failovao. Mesija je za Jevreje tada bio neko ko ce ih osloboditi rimskog ropstva.
Imali su jos jednog kandidata kojeg su mnogi priznali iako je bio cisto vojni vodja :P

Back