najnaj folirant

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
10.gif

jao daj cuti....sta si se zalepila za temu i smaras?
beve povavne meve su mvogo opasva sovta....coveceeee...jel to trebalo da bude smesno?

i tema je foliranje....koji vam je, ljudi? jel tako tesko reci nekom sta zaista mislite o njemu?
a nasa misljenja su tako bitna da je to za ubiti se...uzasno je smesno koliko se neki ovde tangiraju...folirant, strasne li stvari, mozes misliti....

kada sam ja rekla nekoj sa foruma da cuti ona je na mene bacila satanisticku kletvu

imas manire pijacne navlakuse... ne mislim da si glupa ili zla ili bilo sta lose, nego nemas pojma da komuniciras... nemas bas nikakve ideje kako tvoje reci odzvanjaju u drugim ljudima

naravno postoji odredena doza egocentrizma jer ne bi inace svoje sulude standarde u komunikaciji slepo nametala drugima, nego bi uvidjala suptilne razlike medju ljudima

anakin:
jao daj cuti....sta si se zalepila za temu i smaras?
beve povavne meve su mvogo opasva sovta....coveceeee...jel to trebalo da bude smesno?

i tema je foliranje....koji vam je, ljudi? jel tako tesko reci nekom sta zaista mislite o njemu?
a nasa misljenja su tako bitna da je to za ubiti se...uzasno je smesno koliko se neki ovde tangiraju...folirant, strasne li stvari, mozes misliti....

hrkkkkkkkkkkkkkkk,imas srece sto meda spava,inace bi te stigo i plas,krc,dojng i ukrao ti medenjake :lol: :lol: :lol: :lol: - vidis da se lepo igramo,sto nas dirasssssssss ;)

etotako:
kada sam ja rekla nekoj sa foruma da cuti ona je na mene bacila satanisticku kletvu

imas manire pijacne navlakuse... ne mislim da si glupa ili zla ili bilo sta lose, nego nemas pojma da komuniciras... nemas bas nikakve ideje kako tvoje reci odzvanjaju u drugim ljudima

naravno postoji odredena doza egocentrizma jer ne bi inace svoje sulude standarde u komunikaciji slepo nametala drugima, nego bi uvidjala suptilne razlike medju ljudima

:lol: ahahahhahahahahahha :lol: zhivo me interesuje shta je pijachna navlakusha :lol:

etotako:
čuj, ajde ponovi, pa se preslišaj, pa ponovo odgovori. sedi jedan.
toliko mi bodeš oči već nekoliko dana i tako si postala nevaspitano-bezobrazna-klinka
da mi se mrači sama pomisao na tvoje ime na kraju apsolutno svake teme na bilo kom podrorumu. radiš li keve ti još nešto u životu ili samo pljuješ koga stigneš...ccc

etotako:

mislis nemam pojma kako da izvedem da mi nozni prsti vire iz necije bulje i da pricam iskljucivo sta mislim da bi drugi htei da cuju ("moram da ti ugodim" recimo) a da se i dalje furam da sam faca?
i nemoj me hvatati na patetiku....dovoljno si velika da mozes da primis kritiku.....
ili nisi?

mene nervira kod ove teme sto se svi prozivaju a niko da zakaze fight
a najveci folirant je neverovatan sto je iskoristio latinicu da bi se potpisao cirilicno. druze imas u control panelu regional and language options pa namesti.
i ovaj font jel to albanian bold?

banegad2004. druze[/QUOTE:
Nemoj ti meni "druže", tako se tvojima obraćaj u kolhozno-solhovznom udruženju berača kukuruza.

Pola ljudi ovde ne zna ni nick mi napiše, kad ne znate imate c/p.
Za ćirilično pismo ne brini, koristim ga svakodnevno, ali ne ovde.

Seksulani frustrat sa monalizom u avataru, sa godištem članske karte Foruma. Mis'im, šta reči.. OSIM:
banegad2004 - definitivno najgluplji avatar i nick na Forumu.

izvini voltra. cemu nervoza? kolhozno-solhovznom ( vidim citao si vujakliju )
pazi sad - nick mi je definitvno najgluplji na forumu. to priznajem. ako ti avatar smeta promenicu.
a ova fraza mis`im sta reci - jel ti omiljeni glumac goran jeftic? ili mozda marinko madzgalj? pa citiraj i njega. Mis`im sta reci...
OSIM
xebepobatah - definitivno najsmesniji lik na forumu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back