- Poruka
- 1.421
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
etotako:ali ja imam med, namamicu te medo u kosnicu i onda cu ti oteti sve glasove!
hehehehe
![]()
anakin:jao daj cuti....sta si se zalepila za temu i smaras?
beve povavne meve su mvogo opasva sovta....coveceeee...jel to trebalo da bude smesno?
i tema je foliranje....koji vam je, ljudi? jel tako tesko reci nekom sta zaista mislite o njemu?
a nasa misljenja su tako bitna da je to za ubiti se...uzasno je smesno koliko se neki ovde tangiraju...folirant, strasne li stvari, mozes misliti....
etotako:kada sam ja rekla nekoj sa foruma da cuti ona je na mene bacila satanisticku kletvu
imas manire pijacne navlakuse... ne mislim da si glupa ili zla ili bilo sta lose, nego nemas pojma da komuniciras... nemas bas nikakve ideje kako tvoje reci odzvanjaju u drugim ljudima
naravno postoji odredena doza egocentrizma jer ne bi inace svoje sulude standarde u komunikaciji slepo nametala drugima, nego bi uvidjala suptilne razlike medju ljudima
čuj, ajde ponovi, pa se preslišaj, pa ponovo odgovori. sedi jedan.etotako:naravno postoji odredena doza egocentrizma jer ne bi inace svoje sulude standarde u komunikaciji slepo nametala drugima, nego bi uvidjala suptilne razlike medju ljudima
etotako:kada sam ja rekla nekoj sa foruma da cuti ona je na mene bacila satanisticku kletvu
imas manire pijacne navlakuse... ne mislim da si glupa ili zla ili bilo sta lose, nego nemas pojma da komuniciras... nemas bas nikakve ideje kako tvoje reci odzvanjaju u drugim ljudima
naravno postoji odredena doza egocentrizma jer ne bi inace svoje sulude standarde u komunikaciji slepo nametala drugima, nego bi uvidjala suptilne razlike medju ljudima
banegad2004. druze[/QUOTE:Nemoj ti meni "druže", tako se tvojima obraćaj u kolhozno-solhovznom udruženju berača kukuruza.
Pola ljudi ovde ne zna ni nick mi napiše, kad ne znate imate c/p.
Za ćirilično pismo ne brini, koristim ga svakodnevno, ali ne ovde.
Seksulani frustrat sa monalizom u avataru, sa godištem članske karte Foruma. Mis'im, šta reči.. OSIM:
banegad2004 - definitivno najgluplji avatar i nick na Forumu.
мислим да би то било најпаметније...Lilu:A da zakljucam ja ipak ovo? A?