najnaj folirant

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
AntunTun:
?
član

Sre, 10. avgust 2005 15:57 Re: ........... Odgovorite sa citatom
ti kenj.ash ali ti kazem da je takvo stanje mozhd amanje kad ides u crkvu. zato sto te danas razumem o cemu pricas a juce mi je bilo suvishno. ali ti ne trazis odgovor. ne kazem da treba da ides ali ti adjem primer. pusi ga isfolirani

daj jagodice budi malko iskrenija....mislim dechko je pitao bash pravo pitanje....sudetji po odgovoru

dobro shta te interesuje sad cu biti malko iskrenija. lepo shto me belezish u arhivu.

He, he, znaci treba da obuzda svoju prirodu, da se ne pokaze do kraja, da mu se ime ne bi naslo u ovoj temi, da mu ne propadne "rejting"??????
Prevedeno: nemoj da budes svoj, jer sta ce ljudi da pomisle?????
shocked.gif

Bljakssssss!

Moram da priznam da je tema do yaya.
Ovde je svako vec nesvesno otkrio koliko u njemu zivi ili ne zivi folirant.
Cestiiiitamooooo! :lol:

antihrista:
poznajem dve osobe odavde, pa o njima mogu da pricam: teardrop koja je jedan slatki smejačko i svakako nije folirant ni ovde ni tamo. poznajem ebo korisnicko ime on je osvedoceni folirant u private, ovde to ne dolazi toliko do izrazaja, maskirao se.lol. o ostalima ne mogu da sudim, jedino sto primećujem su izraženi kompleksi kod Hebe i etotako.
Hvala na komplimentu, veoma sam polaskana cinjenicom da ti se ne dopadam, a jos imam i kvalitetno drustvo... u svakom slucaju 8-)

E, tako je i pocela moja karijera prevaranta, u osnovnoj skoli. Bilo mi dosadno tamo, pa sam folirala te imam temperaturu, te ovo, te ono.
A posle preslo u naviku! :lol:

E, onda sam resila da batalim sve te gluposti i formalnosti i da se pocnem baviti jedinim pravim poslom za mene i postala sam supermaaaaan!

super_man.gif

?:
stvarno meni to laska :)

a el ti odgovara da ti kazhem da si prepotentna toroqsha koja samo opanjkava ljude po forumu?....i da sam siguran da si zla debela zajedljiva ona-koja-nosi-naochare-u-samo-uchi tip zhene....i da mislim da si puna koje kakih frustracija i moplexa....i da je pravde na ovome svetu ljudi nalik tebi ne bi bili zhivi....i da mislim da je svaki seqnd tvog bivstvovanja chist vishak....i da mogu ja bi te lichno udavio u septichkoj jami za primer ostalima poput tebe

e znash pesmu gentle art of making enemies? (:

Dobro došli, AntunTun
Bili ste ovde poslednji put: Juče u 20:58
Privatne poruke: 0 Nepročitano, Ukupno 56.

i meni se moj skor svidja....chak me pomalo i zabrinjava kolichina postova koje primih....ljudi nisu uvideli koliki sam ja zaista mizantrop

ja bas mislim da divlja nije folirant...mislim da je to sto jeste i da nema problema sa tim niti izigrava nekog drugog...

meni je pre etotako folirant sa svojim grandioznim mozgom i foliranjem da je ama bas nista ne moze poremetiti (osim kad joj neko kaze da ne zna engleski....onda popizdi i pokupi se sa foruma pa se posle vrati ko da nista nije bilo)...ah da i neopisivom lepotom....covece, sve je to stalo u jednu zenu, kako jadna izdrzava? :)
suzy...sa ociglednim problemom sa muskarcima kojeg ne bi priznala ni da je muce...
lanfear....simpaticna devojcica ali ja ne mogu a da ne pimetim malcice foliranja oko depresije, kise, hladnoce i tome slicnog....kako dodjem ovde neki lametni na temu....shvatam tragediju besmislenosti ljudske egzistencije :) ali majku mu....nesto mi tu deluje vestacki....
jagodica...navlaci ljude da se prema njoj odnose kao prema mentalno zaostaloj a posle kad ti zavuce....i udara na patetiku a zapravo je ladna kao led...trunke osecanja za druge nema...a pokusava da vata na sazaljenje...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back