najnaj folirant

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
majcheki:
Kao i većina ljudi, ni ja ne čitam sve ono što piše, skoncentrišem se na neke drage osobe ovde, tako da za ove druge nemam pojma šta kuckaju uopšte.

Ali zato drugi primećuju tvoje kuckanje... Napr... One simpatične pesmice na mojoj temi na forumu Bg. :lol:

antihrista:
: teardrop koja je jedino sto primećujem su izraženi kompleksi kod Hebe i etotako.

Prenickovana, jesam u dvojcu sa etotako? Baš lepo, ona je obrazovana, ženstvena i fina devojka, što tebi neće poći za rukom i mozgom ni do sledećeg milenijuma.

Izvini, nisi prenickovana nego klonirana :p Ovaj, Klonjirana. Spadaš u kategoriju kretena, ti nisi folirant. izvini što te ovde nisam pomenuo. Nadam se da se ne osećaš zapostavljenom.

@ N

Posto volis da delis kritike, onda moras da naucis da one na svoj racun prihvatis.
I ne samo kritike, vec i etikete. Ali, ne, gospodin odmah krece sa vredjanjem nemilice.
Prosto je zapanjujuce da uvek moras da odreagujes.

Dvolican si, Neverovatni, menjas misljenje o ljudima po potrebi, a sve u cilju da ti ispadnes cool.

Kad se foliram, foliram se.
A kad kazem sta mislim, to je to.
Ima jedna mala iskra u tebi, tinja, al' slaba vajda, kako stoje stvari.
To je zato sto sto nikad ne razmisljas o sebi i svojim postupcima i recima prema drugim ljudima.
Pocni, mozda jos nije kasno. To ti je prijateljski savet.

Ovde se apsolutno slažem sama sa sobom, a i sa predsobljem, a ponekad čak i sa tobom. Kad si u mom kutku svemira. Onom normalnom, ljudskom.:lol:
E super si ti dečko, jako si mi gotivan, najozbiljnije. Zato me i povredilo što si mi rekao da sam uvlakuša. :cry:
Ali ja nekako nisam cool, ne glumim, bar ne uvek. Ne dižem sebe u oblake, svesna sam i svojih dobrih i loših strana. Ovih poslednjih ponajviše. I onda mi nekako suvislo da me neko drugi, totalno stran bombarduje njima. :-?
Šta ja ispriča sve ovo, i čemu to?!
Ih, nemam pojma.
Ali lepo od tebe što si mi se izvinio.
Cenim to. :mrgreen:
Poljubac! :-P

Hahhahahaha
Šta da vam kažem? Super me zabavljate, ali vam preostaje samo da i dalje sanjate o meni.
Dr. Spira i ljudska bića 8-)
Ma, razumem ja vaš kapacitet, ali se on zadržao na plućima samo. Ni na jednu najobičniju temu ne umete da odgovorite.
Ja odgovorih, pa - pa 8-)
Ko mačka sa mišonjama. Ybte, jezivo... :lol:

Balkanikus patetikus!

secret_smile.gif

Ko se najviše folira ili ko druge ovde najviše folira? :lol:
Za prvo, imam 2* kandidata liste... 8)
Za drugo ne znam, zavisi od tih drugih... :lol:

*Joooj, nije dva, zaboravila sam Oatha...

Ma ebem ti ovaj kompjuter, još sam i viruse navatala.
A tako sam ti lepo odgovorila i sve ode u p.m.
Ajde da probam da skratim i odgovorim na temu.
Što se tiče sanjanja, veruj mi da odavde sanjam samo Divlju i to mi je više nego dovoljno. :-P
A i polako počinjem da shvatam da ne mora čovek sa svima da se razume.
Šta ćeš kad neko ne vidi dalje od svog nosa.
Ja eto zato nosim sočiva. :mrgreen:
I moj odgovor na zadatu temu je:
između ostalih, na mojoj listi najvećih foliranata, vodite Ti, tako HeBePoBaTaH i tvoja obožavana Divlja u srcu. :lol:

HeBePoBaTaH_:
Prenickovana, jesam u dvojcu sa etotako? Baš lepo, ona je obrazovana, ženstvena i fina devojka, što tebi neće poći za rukom i mozgom ni do sledećeg milenijuma.

Izvini, nisi prenickovana nego klonirana :p Ovaj, Klonjirana. Spadaš u kategoriju kretena, ti nisi folirant. izvini što te ovde nisam pomenuo. Nadam se da se ne osećaš zapostavljenom.
bacis psu kosku i on glodje.....lol, sta god ostajem pri svome, a ti mi pomazes u tome.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back