majcheki
Iskusan
- Poruka
- 6.520
Kao i većina ljudi, ni ja ne čitam sve ono što piše, skoncentrišem se na neke drage osobe ovde, tako da za ove druge nemam pojma šta kuckaju uopšte.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
majcheki:Kao i većina ljudi, ni ja ne čitam sve ono što piše, skoncentrišem se na neke drage osobe ovde, tako da za ove druge nemam pojma šta kuckaju uopšte.
antihrista:: teardrop koja je jedino sto primećujem su izraženi kompleksi kod Hebe i etotako.
Aphroditi:između ostalih, na mojoj listi najvećih foliranata, vodite Ti, tako HeBePoBaTaH i tvoja obožavana Divlja u srcu.![]()
divlja u srcu:Balkanikus patetikus!
![]()
HeBePoBaTaH_:Iz petog pokušaaaaaaaja.... Aph je rekla ko je folirant.
Tako je, više odvažnosti tebi treba, a ne da pališ na kurblu non-stop :wink:
bacis psu kosku i on glodje.....lol, sta god ostajem pri svome, a ti mi pomazes u tome.HeBePoBaTaH_:Prenickovana, jesam u dvojcu sa etotako? Baš lepo, ona je obrazovana, ženstvena i fina devojka, što tebi neće poći za rukom i mozgom ni do sledećeg milenijuma.
Izvini, nisi prenickovana nego kloniranaOvaj, Klonjirana. Spadaš u kategoriju kretena, ti nisi folirant. izvini što te ovde nisam pomenuo. Nadam se da se ne osećaš zapostavljenom.