- Poruka
- 3.703
Tema je dovoljno jasna. Izvolite, iznesite svoje misljenje. 8)
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i DJ Miki sa svojim U dubinama soka od ananasa 8)
DJ Zvonchica naravno, opasni trancer 8)
Лиза је увек прва.
После тога иде Саки са својим фристајл бацањем рима, ДЈМ и Упадљиво_Тих са својим гитарским креацијама, Труо са својим реперским почецима... и тако то.
aahahaha
shto me podseti miki morash da mi poshaljesh pesmu o5 :: ....novi mi windows pa neam...a hocjem da imam 8-)
Ma...ne znate vi ko je ovde najmuzikalniji...8-)8-)8-)
Кад смо код ДиЂеј Звончице, сврати до мог профила на Ласт.Фм-у и види ко ми је први на топ листи за прошлу недељу. 8)
Лиза је увек прва.
После тога иде Саки са својим фристајл бацањем рима, ДЈМ и Упадљиво_Тих са својим гитарским креацијама, Труо са својим реперским почецима... и тако то.
ja mislim djm..
naravno da sam videla
komentar mi je bio:
ovaj je totalno prs'o
Ja kol'ko sam cuo,a nisam mnogo,to je DJM i ujedno da bi nastavili na onome muzicari sa krstarice , ima li neko ideju zasto kada gitaru prikacim na komp pokazuje kao da je signal prejak sve susti i fonira?Ustvari to se desava i kada mi gitara nije ukljucena,a lepo sam podesio sta mi je output device,pre mi je sve normalno radilo....Hehehe... Hvala momci na podrsci...
Inace... ima boljih od mene... samo na forumu ih nisam cuo do sda... hahaha...
Zezam se... al' sad ozbiljno... ljudi su stvarno stidljivi... bar sto se tice autorsikih dela...
Pozzzzzz svima... i uzdravlje...
Ujedno pozz za Guitar_Trill-a i Tihog...
Ja kol'ko sam cuo,a nisam mnogo,to je DJM i ujedno da bi nastavili na onome muzicari sa krstarice , ima li neko ideju zasto kada gitaru prikacim na komp pokazuje kao da je signal prejak sve susti i fonira?Ustvari to se desava i kada mi gitara nije ukljucena,a lepo sam podesio sta mi je output device,pre mi je sve normalno radilo....
Hehehe... Hvala momci na podrsci...
Inace... ima boljih od mene... samo na forumu ih nisam cuo do sda... hahaha...
Zezam se... al' sad ozbiljno... ljudi su stvarno stidljivi... bar sto se tice autorsikih dela...
Pozzzzzz svima... i uzdravlje...
Ujedno pozz za Guitar_Trill-a i Tihog...
Skoro da se slažem da si najmuzikalniji, nego ništa nisi napisao u temi Samshing Pumpkins! Sada ne znam da li da glasam za tebe....