Najluđe...

Boja bez imena

Veoma poznat
Poruka
14.599
Ne znam da li ovako laganije teme imaju uopšte života ovde, ali da pokušam (možda i uspe, ko zna ;) ).

Šta je najluđe ili najromantičnije (može i obe stvari) što ste uradili zarad ljubavi, i da li biste tako nešto ponovo učinili ili ipak ne?

Rekla bih da je najluđe što sam učinila zarad ljubavi, a možda je to bilo ujedno i romantično, neprihvatanje odlaska u Kanadu kada sam imala nekih 20ak godina.
Sada, nikada više takvu grešku ne bih ponovila.
Jeste da mi Kanada ni dan danas nije neka omiljena zemlja, ali u to vreme sam imala kod koga tamo i sigurna sam da nisam napravila takav potez, da bi mi život danas izgledao sasvim, sasvim drugačije.

Unapred se radujem vašim iskustvima, dogodovštinama, komentarima...i nadam se da će ih biti.
Želim vam prijatan i lep vikend. :)

Čovjek prosto pobrljavi
Kad se nađe u ljubavi
Na oba oka oćoravi
I prijatelje zaboravi

Tako kaže Bebek i to je nažalost tačno.

Nije htjela, nije htjela
Moje pjesme, moju ljubav, moja djela
Nije htjela ruke moje
Svoju ljubav, nije dala srce svoje

Tako kaže Monteno i to je u većini slučajeva tačno.

Trčkarao oko nje i pravio budalu od sebe. Nikad više.

Ne razumem kako neodlazak u kanadu ima veze s ljubavlju ili i odlazak i zakljucak da bi zivot bio mnogo bolji. To znaci da gledas iz perspektive: dobro sam se udala - nisam se dobro udala , a ne ljubavne.
U ostalom juri onda shvuedsku. Blize je.

Ne razumem kako neodlazak u kanadu ima veze s ljubavlju ili i odlazak i zakljucak da bi zivot bio mnogo bolji. To znaci da gledas iz perspektive: dobro sam se udala - nisam se dobro udala , a ne ljubavne.
U ostalom juri onda shvuedsku. Blize je.

Ima veze.
Tada sam bila u svojoj prvoj ljubavnoj vezi, koja je trajala nekoliko godina.
Zbog ljubavi prema svom dečku tada nisam želela da odem.
Volela sam i to mi je bilo bitnije od toga da, u tim mladim godinama, razmišljam o budućnosti.
Nikakva kalkulacija, samo kažem da bi mi život bio sasvim drugačiji da nisam postupila kako jesam.
Materijalista nikada nisam bila, niti ću ikada to biti.
Svakako, hvala ti na...pa, iskreno, ne znam tačno čemu, ali ipak... ;)

Ima veze.
Tada sam bila u svojoj prvoj ljubavnoj vezi, koja je trajala nekoliko godina.
Zbog ljubavi prema svom dečku tada nisam želela da odem.
Volela sam i to mi je bilo bitnije od toga da, u tim mladim godinama, razmišljam o budućnosti.
Nikakva kalkulacija, samo kažem da bi mi život bio sasvim drugačiji da nisam postupila kako jesam.
Materijalista nikada nisam bila, niti ću ikada to biti.
Svakako, hvala ti na...pa, iskreno, ne znam tačno čemu, ali ipak... ;)
Žao mi je što to čujem, mogla si se dokopati prelepe Kanade, hladno,ali standard :mrgreen:

Dragi dnevniče:
Ni danas niko nije romantično odgovori na suptilna nadanja moje duše!
Da li je romantika kriva?
Ili je to ženska emancipacija - to da smo se borile da nas muškarci gledaju kao iste, pa se sada i sa nama sprdaju, kao da drugarima?
Nedopustivo?
:mrgreen:

Poslednja izmena:

Back