Najludje osobe sa kojima ste bili..

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kakva je bila najludja ili najnenormalnija osoba sa kojom ste bili..ne samo u ljubavi,vezi,sexu, vec i u druzenju..

On otvara sezonu kupanja 28. februara svake godine u 4 ujutru, u najhladnijoj reci u Srbiji, on me budi u 6 ujutru da me vodi na dorucak na Zlatibor, on mi vatrometom izjavljuje ljubav (moja kuca je na brdu, a njegova u centru grada, i onda me zove da pogledam kroz prozor i vidim kako puca njegova ljubav), kad me nema da se javim, on ode u policiju i prijavi moj nestanak (jednom je jedva izbegao tuzbu), on mi "pravi mostove" preko bara da ne pokvasim cipele, on stalno nekom nosi cvece, on jase konja po centru grada, on boji kosu u belo da vidim koliko je osedeo dok me je cekao, on mi salje razglednice i cestitke iz samo njemu poznatih razloga, on ide na dvodnevni izlet na more, on slavi svoj rodjendan bar pet puta godisnje, on na sto jezika ume da kaze "volim te","yebi se" i "dzukelo", on place samo kad ide kod zubara, inace se u svim drugim prilikama smeje, on se prerusava u klovna da bi razveselio svog bolesnog komsiju, on je moj decko, moj ljubavnik, moj najbolji drug...

Kakva je bila najludja ili najnenormalnija osoba sa kojom ste bili..ne samo u ljubavi,vezi,sexu, vec i u druzenju..

Moja bivsa,znaci tu podrazumjevam prvo druzenje,ne bas ljubav ali bila je to kao neki tip ljubavi zbog fizickog izgleda, veza od 3 mjeseca ....koka je bila apsolutno luda, volila je da cuga,plete se ekstazama,i **** gotov na svakom cosku, sto je meni bilo super s obzirom da volim pletnjavu....ali najgore mi bilo poslije seksa izaci na ulicu jer budem izgreban izujedan i rascupan bila je ona bolesna nimfomanka koja samo zeljela cune..:D

On otvara sezonu kupanja 28. februara svake godine u 4 ujutru, u najhladnijoj reci u Srbiji, on me budi u 6 ujutru da me vodi na dorucak na Zlatibor, on mi vatrometom izjavljuje ljubav (moja kuca je na brdu, a njegova u centru grada, i onda me zove da pogledam kroz prozor i vidim kako puca njegova ljubav), kad me nema da se javim, on ode u policiju i prijavi moj nestanak (jednom je jedva izbegao tuzbu), on mi "pravi mostove" preko bara da ne pokvasim cipele, on stalno nekom nosi cvece, on jase konja po centru grada, on boji kosu u belo da vidim koliko je osedeo dok me je cekao, on mi salje razglednice i cestitke iz samo njemu poznatih razloga, on ide na dvodnevni izlet na more, on slavi svoj rodjendan bar pet puta godisnje, on na sto jezika ume da kaze "volim te","yebi se" i "dzukelo", on place samo kad ide kod zubara, inace se u svim drugim prilikama smeje, on se prerusava u klovna da bi razveselio svog bolesnog komsiju, on je moj decko, moj ljubavnik, moj najbolji drug...

Ebote pa taj meni lici na djeda mraza, a jesul ti rekli da on ne postoji!:D

moj zivot je izgleda previse "normalan" u poslednje vreme da prosto ne mogu ni da se setim tih ludih ljudi...davno bese... sada su svi poprilicno prozaicni, ili sam ja skroz skrenula...

verovatno previse vremena provedenog medju madim umeetnicima i onima koji se tako osecaju, pa posle izvesnog vremena tolika isforsirana ludost, originalnost, ekstremnost i sl. pocne ozbiljno da smara i blago sam alergicna na to... retki su pravi ekscentrici

ps. a i kad upoznas neke prave ludake, vise ti ni luckasti nisu simpakticni...

Back