Sa kim su ove forumasice bile boze boze... sta reci pa ipak je ovo forum 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Sa kim su ove forumasice bile boze boze... sta reci pa ipak je ovo forum![]()
sta ste radili ciganima posle ?
jesu li zagoreli na na naBrekli kad su te videli

Nema potrebe, ja to u globalu, realno... citam i vidim samo se dame hvale sa nekim vezama boze me sacuvaj a onda skapiram da je to i realno sto pisuUuuupsss...PARDONIRAM..Mr.NIVO!!!
Cao Mare..sad sam te pomenula na Savremenom..ima temica..Nema potrebe, ja to u globalu, realno... citam i vidim samo se dame hvale sa nekim vezama boze me sacuvaj a onda skapiram da je to i realno sto pisu![]()
I ne zali zbog tog..I ja cu traziti to napismeno..imas puno prednostiMozda su neke moje ribe bile lujke, ali za razliku od njih ja to imam napismeno

I ne zali zbog tog..I ja cu traziti to napismeno..imas puno prednosti![]()
Heh.. prednosti nikad ne manjka.. uvek sam za par cenimetara ispred 8-)
Kakva je bila najludja ili najnenormalnija osoba sa kojom ste bili..ne samo u ljubavi,vezi,sexu, vec i u druzenju..

nisu cigani vetj romi tachka.
Jedan pankerKakva je bila najludja ili najnenormalnija osoba sa kojom ste bili..
Kakva je bila najludja ili najnenormalnija osoba sa kojom ste bili..ne samo u ljubavi,vezi,sexu, vec i u druzenju..
Moj bivshi muzz. Ljudi, taj je mene ozzenio! :shock!
On otvara sezonu kupanja 28. februara svake godine u 4 ujutru, u najhladnijoj reci u Srbiji, on me budi u 6 ujutru da me vodi na dorucak na Zlatibor, on mi vatrometom izjavljuje ljubav (moja kuca je na brdu, a njegova u centru grada, i onda me zove da pogledam kroz prozor i vidim kako puca njegova ljubav), kad me nema da se javim, on ode u policiju i prijavi moj nestanak (jednom je jedva izbegao tuzbu), on mi "pravi mostove" preko bara da ne pokvasim cipele, on stalno nekom nosi cvece, on jase konja po centru grada, on boji kosu u belo da vidim koliko je osedeo dok me je cekao, on mi salje razglednice i cestitke iz samo njemu poznatih razloga, on ide na dvodnevni izlet na more, on slavi svoj rodjendan bar pet puta godisnje, on na sto jezika ume da kaze "volim te","yebi se" i "dzukelo", on place samo kad ide kod zubara, inace se u svim drugim prilikama smeje, on se prerusava u klovna da bi razveselio svog bolesnog komsiju, on je moj decko, moj ljubavnik, moj najbolji drug...