Најлуђе фазе кроз које сте пролазили током одрастања?

gost 434892

Veoma poznat
Poruka
12.912
Сваки клинац има неке своје смешне фазе током одрастања.

Ево мени су од свих мојих фаза најсмешније нпр

Када сам као клинац инсистирао да сви делови тела буду у мушком роду🤣🤣😆😆

Рука - рукадин, нога - ногадин, Глава - главудин🤣🤣

Фаза када сам био пироман и палио све шта сам стигао (као мали сам навадио другог клинца из кварта да запали брдо, које је вештачко и у њему се налази мазут који греје цео кварт🤣🤣🤣🤣), само ми то нисмо знали

Фазу када сви продубљујемо глас да би звучали старије, мислим да су сви мушки прошли...

dizel doba :D
nosio sam kratku marinacku podignutu kosu i kajlu oko vrata :D
Ма нема момка који није прошао кроз то доба... У школи су ме звали кнеле јер сам стално носио неке дуксеве и тренерке из 90тих купљене на бувљаку... Ево ни марке не знам

И наравно, кајла...бижотерија🤣

Kad smo se ja i drugari lozili na one Jackass-ove,i radili svakakve budalije po gradu,plus i snimali sa onim znj telefonima,bilo je bolno ali lepo :D
Јао брате ахахахахахахахахах џекесови из русије

Ми нисмо баш толко екстремни били али имали смо и фазе скривених камера када би се као тукли и пролазници нас раздвајали...

Хахахахаххас

Screenshot_20230901_162548_com.instagram.android.jpg

Из тог периода... Није ЉиС па могу да постављам слике. Ође сам имао неких 15, 16 година

Nikada nisam bio celav.Jedin sam u vojsci iz inata,ja i par drugara se osisali na trojku,zbog vezbe i nosenja slema.Brat mi je pricao da slem odnosi kosu kao djavo.Mada sam bio na nekoj vrsti raporta,ali sam rekao oficiru,da njega nije briga sta cu ja da radim sa mojom glavom.I na tome je ostalo.
Муда до пода. Да кажеш тако нешто официру још у то неко време...па за то се остајало на ноћној по 3 недеље

Bih,samo da se stvore uslovi.Ipak momci treba da prodju tu skolu.Nije ona uvek ispravna, ima tu i velikih nepravdi,ali bi naucili da prepoznaju to.
Апсолутно се слажем

Но имо сам и фазу кад сам хтео да будем војник

Па се пријавио на оне "илегалне" војне обуке што су наши са Русима правили... Но, држава је то распчкала

Back