najljepsi osjecaj

nema niceg boljeg nego juris, trcis izlomis se ne mozes vise da izdrzis...juris lomis sve pred sobom...napokon stignes, skines gace i sednes na klozetsku solju....aaaaaaaaaaah probavita...prosto se onda osecas nekako...olaksano i prosto osetis kako dostizes katarzu:mrgreen: :lol: :D

citanje, pricanje, muzika.....volim i da cutim kada hodam s nekim...kad nastane ona tisina, mada meni ona nikada nije neprijatna.....uzivam kad jedem cokoladu....kad se probudim ujutro poslije 15h sna, a napolje sunce...kada primim poruku od neocekivane osobe....dok crtam....odusevljva me izraz lica ljudi dok gledaju romanticnu komediju......
uzivam dok ronim...dok lezim na plazi i samo slusam...uzivam u duugom, duugom kupanju u kadi....i lezanju na pod......
....dok slusam gitaru...dok gledam u nebo puno zvijezda....dok u toploj ljetnoj noci sjedim pored rijeke a pored logorska vatra..i gdje god pogledate mrak, samo na nebu milioni i milioni zvijezda...nazire se mlijecni put....i iako je pored vas osoba, znate da ne morate nista da kazete...samo uzivate......

Joj,sve to sto si navela,na isti nacin utice i na mene.

Sem gledanja mraka,i zvezda na nebu.To me ubije u pojam,ne znam sto..:sad2:

Ali, najlepsa je ta tisina ,kad je vse jasno,nema potrebe ni za jednom reci...:heart:

nema niceg boljeg nego juris, trcis izlomis se ne mozes vise da izdrzis...juris lomis sve pred sobom...napokon stignes, skines gace i sednes na klozetsku solju....aaaaaaaaaaah probavita...prosto se onda osecas nekako...olaksano i prosto osetis kako dostizes katarzu:mrgreen: :lol: :D
a zasto li sam cim sam videla ovu temu pomislila da ces ti ovako nesto da napises:lol:

Back