cupkica
Ističe se
- Poruka
- 2.255
Najlepsi osecaj na svetu je kad sam u zagrljaju voljene osobe!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najlepsi osecaj na svetu je kad sam u zagrljaju voljene osobe!!!

kada je oko 07 00 ujutru i na moru sam (znaci letnji odmor), pa u to vreme odem na plazu kada nema nikoga,sednem blizu obale i gledam u more,ravno kao ploca, plavo-zeleno...prija to nama vodenim znacima...

Jaoj,da...prošle godine nam je hotel bio odmah pored plaže...izađeš ujutro...i slušaš more,uživaš...![]()
spavanje br jedan kupanje br dva kafica i knjiga br tri...u cemu najvise uzivate,i kako sebi ugoditi.....
Svako ima neki svoj vid uzivanja koji je tvoj?
Jaoj,da...prošle godine nam je hotel bio odmah pored plaže...izađeš ujutro...i slušaš more,uživaš...![]()

citanje, pricanje, muzika.....volim i da cutim kada hodam s nekim...kad nastane ona tisina, mada meni ona nikada nije neprijatna.....uzivam kad jedem cokoladu....kad se probudim ujutro poslije 15h sna, a napolje sunce...kada primim poruku od neocekivane osobe....dok crtam....odusevljva me izraz lica ljudi dok gledaju romanticnu komediju......
uzivam dok ronim...dok lezim na plazi i samo slusam...uzivam u duugom, duugom kupanju u kadi....i lezanju na pod......
....dok slusam gitaru...dok gledam u nebo puno zvijezda....dok u toploj ljetnoj noci sjedim pored rijeke a pored logorska vatra..i gdje god pogledate mrak, samo na nebu milioni i milioni zvijezda...nazire se mlijecni put....i iako je pored vas osoba, znate da ne morate nista da kazete...samo uzivate......

ugadjanje i to...ne odgovara naslovu
heh,
nema ljepseg osjecaja od izgubljene svijesti

a zasto li sam cim sam videla ovu temu pomislila da ces ti ovako nesto da napisesnema niceg boljeg nego juris, trcis izlomis se ne mozes vise da izdrzis...juris lomis sve pred sobom...napokon stignes, skines gace i sednes na klozetsku solju....aaaaaaaaaaah probavita...prosto se onda osecas nekako...olaksano i prosto osetis kako dostizes katarzu![]()
![]()
![]()

a zasto li sam cim sam videla ovu temu pomislila da ces ti ovako nesto da napises![]()