Najljepša noć

Znate, uopšte nije važno što ćete uskoro obrisati ispisano, nikad mi to nije važno ako uspijem prije toga da pročitam.
I nije ni kompliment niti pretjerivanje, još manje kritički osvrt na djelo jer nisam kritičar, ali izuzetno mi bude žao ako ne "uhvatim"
svu ljepotu i dubinu Vašeg stiha. Uvijek je to - više od stiha.

Hvala Vam...poznato mi je da ima podosta ljudi na ovom portalu koji rado pročitaju moje stihove...ovdje sam došao na nagovor
jedne drage osobe i zaista sam se u početku tu lijepo osjećao, bio aktivan, i bilo mi je ugodno među dragim i dobrim ljudima...no, kao i na svim drugim portalima, tako i ovdje, postoji uvijek jedna grupica ljudi koji sebe doživljavaju kao da su vladari tih portala, pa ako se netko pojavi s
nekim relativno vrijednim sadržajima, oni će sve učiniti da tu osobu naprosto "zgaze" i protjeraju...tako su nemilosrdno navalili i na mene, te su
na sve moguće načine napadali na moju ličnost....čak sam mislio da je to možda zbog toga što dolazim iz Hrvatske, a onda kad sam im rekao
da su mi ustaše zaklale (baš zaklale) 22 člana moje velike obitelji, nakon toga su malo okrenuli ploču,ali su i dalje raznim podrugljivim i prljavim provokacijama stalno izazivali ....u tome je posebno prednjačila jedna blogerica....nitko me nije branio, a uredništvo kao da se naslađivalo kako me kasape...a ja sam jošte živ.....pišem....pjevam....uznosito.....jer ja sam pobjednik.....ratnik.....pjesnik....

Uhh...svaki dan iznova zaključim kako doista ništa više ne znam, i to odavno nije samo fraza.
Neću ništa drugo ni reći sem - piši, pjevaj, baš tako - uznosito, nikako drugačije.
Kad dugo obitavamo na jednom mjestu, lako se zaključi gdje smo slabi, koliko god bili pažljivi i uvijek će biti neko ko će to iskoristiti.
Ipak, ima puno više divnih ljudi, pogotovo na blogu, koje uglavnom interesuje kako neko piše, a manje zašto piše. Pišite zbog njih.
Ali na prvom mjestu - pišite zbog sebe. Riječ je, očito, Vaše oruđe kojim vješto baratate.

Kod ovakvih stvari, uvijek mi je asocijacija jedna Škorina pjesma. Slušam je na sasvim drugačiji način od većine i vjerujem da ćete je i Vi tako razumjeti. Ako joj nije mjesto tu, ili je ne razumijete na moj način, slobodno uklonite, neću se nimalo uvrijediti.
Pozdrav za Vas - i PIŠITE! :kpozdrav:

...andrriano pise svoje iskazljive misli i oznacuje ih na prepoznatljiv vid oslikavanja
unutrasnjih i formiranih pojmova dostiglih do misli
sa vokabularom koji svaki pjesnik bastini
onako kako su radionice majstora svih vrsta umjetnosti
krasi ga ispovijedna neskrivajuca pecatljivost
koju mogu usvajati svi oni kojima je blisko takvo pjesnikovanje
i utkao je u svoje redove tradiciju pjesnickog identiteta
kao i svojstvene slobode
svoga intimnog razotkrivanja
na nacin koji ga sigurno svrastava u red ,-Pjesnika...:hvala:

Back