Najlepši parfem

VJaVsBX.jpg

Pravljenje dobrog parfema je komplikovan i složen proces.
Prirodni sastojci parfema dobijaju se destilacijom cveća
ili iz nekih životinja jelena,dabrova kitova...
Razvojem tehnologije, navedeni sastojci mogu se dobiti
na veštački način. Tako se jeftinije i brže,
kombinovanjem hemikalija dobija na hiljade mirisnih nota.

Koji parfemi su najbolji:
Calvin Klein, GUERLAIN, HUGO BOSS, VERSACE,
BVLGARI, DOLCE GABBANA, JIMMY CHOO-a,
Elizabeth Arden, Juliette Has A Gun, CARTIER,
Britney Spears,Roberto Cavalli, Adidas,
John Galliano, Naomi Campbell.......

Što ja ovo napisah,znam da ovo svako zna i svi imaju svoje favorite.
Ja tvrdim da najlepši parfem nastaje kada se spoje parfemi sa dva tela
ženskog i muškog.To je čarolija.

0_f9bfb_339b80f5_XS

...LJUDSKI , neprevaziđeni su mirisi bebe , posle kupanja i dojenja ...
....posle toga miris čistoće ; a nakon toga miris ženske kože , posle kupanja običnim sapunom bez ikakavi dodadtnih supstanci mirisa....

...za miris znanja , časti , poštenja i ljudskosti , potrebno je odnegovati poseban nos...naročito danas , kad ništaci na sebe nabacaju tone i tone kojekakvih mirisa , firmiranih i modno plasiranih....

...verovatno sam ja staromodno blebetalo koje ima puno poverenja u sapune pravljene sodom....ona je zakon za štroku i svaku prljavštinu - razloži je i uništi da joj nema ni atomskog traga....nekad su specijalne jedinice, zlo u ljudskoj koži , potapale u takozvanu živu sodu i čovečanstvo spasavale manijaka , monstruma neljudi....ne preporučujem , ali podsećam , u vezi čistoće ....

...oću da kažem , sad je vreme kad parvemima svaki smrad , trulež i gad , može se prekriti i učiniti naizgled ljudski prihvatljivim ....
...treba se čuvati danejaca koji napadno neprirodno miomirisno izdaljine mirišu .....mnim , ja !

SibirskiTigar;bt263427:
Ma kakva glava,to samo pricas..ne verujem zenama koje kazu da vole samo jednog a to ti stalno ponavljas.:D

Nije tačno da samo pričam...znaš da sam direktna, ako iko zna onda si to ti...
Tačno je da volim jednog...između ljubavi i simpatije ima razlike, zar ne...:manikir:
A koliko ja znam, a znam, i ti voliš samo jednu...:D

luna-luna;bt263434:
Nije tačno da samo pričam...znaš da sam direktna, ako iko zna onda si to ti...
Tačno je da volim jednog...između ljubavi i simpatije ima razlike, zar ne...:manikir:
A koliko ja znam, a znam, i ti voliš samo jednu...:D

To je tacno i nista novo.Svi znaju da muskarac moze da voli samo jednu zenu dok kod zene taj broj je beskonacan.Uostalom pogledaj samo kroz ovaj blog samo zene pate za bivsim ljubavima:D a ima ih kolko hoces:D

SibirskiTigar;bt263436:
To je tacno i nista novo.Svi znaju da muskarac moze da voli samo jednu zenu dok kod zene taj broj je beskonacan.Uostalom pogledaj samo kroz ovaj blog samo zene pate za bivsim ljubavima:D a ima ih kolko hoces:D

E sad me nerviraš:rtfm:
Retki su muškarci koji vole samo jednu i takvima se divim i smatram ih pravim muškarcima...:)

Nije tačno da je kod žena taj broj beskonačan...ne kažem da nema i takvih žena, ali su u manjini...
Ne bih generalizovala, ali svakako su muškarci ti koji menjaju mnogo češće nege žene...seks ili ljubav...neću ulaziti u razloge, ali je činjenica da muškarci vole da lupaju recke, da budu švalerčine i to im dođe kao vrlina jbt...dok za žene koje menjaju kažu da je ku*va...obrni, okreni žene uvek krive i kad jesu i kad nisu...:dontunderstand:
Žene pate za bivšim ljubavima...muškarci isto pate ali ne bi to rekli ni pod pretnjom oružjem...:mrgreen:

luna-luna;bt263455:
E sad me nerviraš:rtfm:
Retki su muškarci koji vole samo jednu i takvima se divim i smatram ih pravim muškarcima...:)

Nije tačno da je kod žena taj broj beskonačan...ne kažem da nema i takvih žena, ali su u manjini...
Ne bih generalizovala, ali svakako su muškarci ti koji menjaju mnogo češće nege žene...seks ili ljubav...neću ulaziti u razloge, ali je činjenica da muškarci vole da lupaju recke, da budu švalerčine i to im dođe kao vrlina jbt...dok za žene koje menjaju kažu da je ku*va...obrni, okreni žene uvek krive i kad jesu i kad nisu...:dontunderstand:
Žene pate za bivšim ljubavima...muškarci isto pate ali ne bi to rekli ni pod pretnjom oružjem...:mrgreen:
Što da ne ,evo priznajem ja,patim za bivšima a zlopatim se sa sadašnjom,istina je cela :roll:

Back