Peta W.
Veoma poznat
- Poruka
- 10.057
S obzirom na to da isto pitanje postoji za devojke,necemo njih (mladice) da potcenjujemo...
A i cisto da se zna... :wink:
A i cisto da se zna... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
velka:cim vidim i upoznam ga, javljam se da glasam.![]()
Anonymous:radovan rodic :wink:
hahahaha:Anonymous:radovan rodic :wink:
Nije ti dobro :?
anna22:pa stvrano, roda :wink:
anna22:pa stvrano, roda :wink:
Pronadji temu TRAZI SE... i na njoj se raspitaj..Anonymous:Najlepsi je Branko Boskovic,decko iz benda Go future,svira perkusije.
ZNA LI NEKO NESTO O NJEMU???
zasto bas on?:anna22:pa stvrano, roda :wink:
Niste mi ubedljivi!Mora da to neka pacenica koja ne moze da uskoci u njegova kola ili ............
danas su na ceni ljudi bez mozga,punih dzepova![]()
Zato smo tu gde jesmo :shock: u crnoj rupi.
Anonymous:zasto bas on?:anna22:pa stvrano, roda :wink:
Niste mi ubedljivi!Mora da to neka pacenica koja ne moze da uskoci u njegova kola ili ............
danas su na ceni ljudi bez mozga,punih dzepova![]()
Zato smo tu gde jesmo :shock: u crnoj rupi.
vidi devojko draga:
1. ja nisam pacenica
2. s obzirom na to sta vozim nema potrebe da uskacem ni u rodin auto ni u bilo ciji
3. ako si mislila da sam sponzorusa- pogresno, materijalno sam obezbedjena i vise nego dovoljno
4. nisam ni neka glupacica vec sam skolovana i obrazovana, da nisam ne verujem da bi se mogla baviti ovim poslom
5. posto ti se nije svideo moj izbor, mogla si jednostavno da napises da se ne slazes sa mnom, a ne da me vredjas bez razloga
6. i verovatno da ne poznajes osobu koju sam spomenula, a trebala bi najpre da ga dobro upoznas, a ne da o njemu sudis na osnovu gradskih spekulacija i auta koji vozi...
grozno...![]()
lafe pa ti se svugde poturas...znaci oni u Beogradu te nisu dovoljno,a??...svaka ti cast stvarno si faca..pa od cega ti je bulja,kad je uvek u potraznji??? 8) ...Iggy:Ja kada sam u NS!