Torrente Bgd
Buduća legenda
- Poruka
- 34.549
Slazem se sa Vazdusastom
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i meni izaslo isto kejti holms i misa barton sa dve razlicite slike,a nit licim na tebe nit licim na njihMeni je bilo zanimljivo da se igram sa onim linkom koji odredjuje na kog poznatog licimo i rezultati nemaju veze s vezom, ni veze sa realnoscu, a ni veze s mozgom:
..u zagradi su opisi slika koje sam stavljala..
Nekoliko mojih fotki lichi na sledece glumce: Katie Holmes (slika sa zalizanom kosom, spreda), Josephine Baker (slika sa napucenim ustima), Gus Van Sant (ovaj je musko, a slika je iz poluprofila sa malo spustenom glavom)), Audrey Tautou (slika iz poluprofila sa glavom namestenom ravno), Hillary Swank (slika iz poluprofila koju sam metnula na fejs jer mi se svidelo kako sam ispala), Kirsten Dunst (slika spreda sa blagim osmehom), Mischa Barton (slika sa osmehom gde se vide zubi), Selma Bler (slika sa namrstenom facom)... a ja ne licim ni na koga od njih, nego na tatu.
to su gluposti,meni je izaslo da licim najvise na goldi houn(super)al posle toga na majku terezu i na jednog matorog crncai meni izaslo isto kejti holms i misa barton sa dve razlicite slike,a nit licim na tebe nit licim na njih
to su gluposti,meni je izaslo da licim najvise na goldi houn(super)al posle toga na majku terezu i na jednog matorog crnca
jao jeko,ulepsa mi danebote...ti si lepsa od goldi houn sto puta
a za ove druge likove ne mogu da verujem stvarno
program je glupost ziva koja sluzi da se ljudi primaju kako lice na poznate potrefi se u celoj prici da se poklopi koja crta lica,kosa il tako nesto....njihov program je ok ali vase slike nisu ok.. jel znate zasto vas za biometrijski pasos slikaju u policiji
...porede te sa poznatim i slavnim a njih bas i nema mnogo...to ti je sto ti jeprogram je glupost ziva koja sluzi da se ljudi primaju kako lice na poznate potrefi se u celoj prici da se poklopi koja crta lica,kosa il tako nesto.
Ma moja devojka je najlepsa....