- Poruka
- 58.356
Lako je Nini..nju ima ko da vodi...
A ko ce mene da vodi na Elafonisi ili jos bolje Kedrodasi..
A ko ce mene da vodi na Elafonisi ili jos bolje Kedrodasi..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nije Majstor Života covek za jednu ženu..Lako je Nini..nju ima ko da vodi...
A ko ce mene da vodi na Elafonisi ili jos bolje Kedrodasi..![]()
..zato ne brini..pakuj kofere i pridruži se 

I ti si naivan pa ne znaš šta valja...meni su dobre i ove moje koje nisu na listi…
Pogledajte prilog 1867243
Pogledajte prilog 1867244
Pogledajte prilog 1867245
.plaže na slikama su topDa, bas su lepeI ti si naivan pa ne znaš šta valja..plaže na slikama su top

Super su..meni su dobre i ove moje koje nisu na listi…
Pogledajte prilog 1867243
Pogledajte prilog 1867244
Pogledajte prilog 1867245
Gde su ove plaze?Super suGde su ove plaze?

Lepo izgleda ova plaža iz Oregona. Šteta što je tamo dosta ladno za kupanje, čak i u high summer.
Na obali Oregona je i Cauldron Point (Goat Rock Beach) gde je snimana završna scena u filmu Goonies. Veliki hit po video klubovima u YU sredinom osamdesetih.
Pogledajte prilog 1867861

Aha, znači misinformacija. Ja se setio te plaže iz filma kad vidoh ovu tvoju iz prethodnog posta, pa ko, reko, da se pravim pametan i da ubacim fotku. Moja greška, nisam proverio ono što mi na prvu loptu u pretrazi izašlo.Cauldron Point je dosta južnije od Cannon Beach-a (slika koju si priložio).
Aha, znači misinformacija. Ja se setio te plaže iz filma kad vidoh ovu tvoju iz prethodnog posta, pa ko, reko, da se pravim pametan i da ubacim fotku. Moja greška, nisam proverio ono što mi na prvu loptu u pretrazi izašlo.
Hvala na ispravci.
Aha, znači misinformacija. Ja se setio te plaže iz filma kad vidoh ovu tvoju iz prethodnog posta, pa ko, reko, da se pravim pametan i da ubacim fotku. Moja greška, nisam proverio ono što mi na prvu loptu u pretrazi izašlo.
Hvala na ispravci.
Prema mišljenju korisnika TripAdvajzora
Na listi deset najlepših plaža sveta za 2026. godinu našli su se predstavnici sa svih kontinenata, a najviše ih dolazi iz Evrope – čak četiri.
-Isla Pasion, Kozumel, Meksiko
-Plaža Elafonisi, Krit, Grčka
-Laguna Balos, Krit, Grčka
-Igl Bič, Aruba
-Praja da Falezija, Oljos de Agva, Portugal
-Banana Bič, Phuket, Tajland
-Zaliv La Hoja, San Dijego, Kalifornija
-La Pelosa, Sardinija, Italija
-Menli Bič, Sidnej, Australija
-Kolonija pingvina na plaži Boulders, Sajmons Taun, Južna Afrika.
Tačno na 0:03 se vidi da sam u sjajnoj formi![]()

Mogu samo da kažem da nedostaje limuna tuDa, ali već na 0:42 se vidi kako se spremaš na šikanje, veća čaša od tebe.![]()