Najlepše plaže za 2026 godinu

Nina

Veteran
Supermoderator
Poruka
415.000
Prema mišljenju korisnika TripAdvajzora
Na listi deset najlepših plaža sveta za 2026. godinu našli su se predstavnici sa svih kontinenata, a najviše ih dolazi iz Evrope – čak četiri.

-Isla Pasion, Kozumel, Meksiko
-Plaža Elafonisi, Krit, Grčka
-Laguna Balos, Krit, Grčka
-Igl Bič, Aruba
-Praja da Falezija, Oljos de Agva, Portugal
-Banana Bič, Phuket, Tajland
-Zaliv La Hoja, San Dijego, Kalifornija
-La Pelosa, Sardinija, Italija
-Menli Bič, Sidnej, Australija
-Kolonija pingvina na plaži Boulders, Sajmons Taun, Južna Afrika.

shutterstock_1610892004-e1772042374273-1000x560.jpg

Lep je Elafonisi (Ostrvo slonova - tu su pronađene kosti mamuta), ali u ovom izborima nikad nema plaže koj se nalazi na samo par kilometar udaljenosti od nje i koja je po mom mišljenju, a i po mišljenju još dosta ljudi, lepša od Elafonisija. To je plaža Kedrodasi.

1772490224439.jpeg

Poludivlja, ima turista, ali mnogo manje nego na Elafonisiju. Tu se oseća pravi duh Krita.
Ali zato Elafonisi ima onaj "pinkish hue" na pesku

DSCN4570.JPG

Lep je Elafonisi (Ostrvo slonova - tu su pronađene kosti mamuta), ali u ovom izborima nikad nema plaže koj se nalazi na samo par kilometar udaljenosti od nje i koja je po mom mišljenju, a i po mišljenju još dosta ljudi, lepša od Elafonisija. To je plaža Kedrodasi.

Pogledajte prilog 1866468

Poludivlja, ima turista, ali mnogo manje nego na Elafonisiju. Tu se oseća pravi duh Krita.
Ali zato Elafonisi ima onaj "pinkish hue" na pesku

Pogledajte prilog 1866474
Predivno :)

Tiše malo, vas dvoje, 'oćete po tabloidi da osvanete, oni jedva čekaju da se dovate takve poslastice. Već vidim naslov:

Pukla tikva! Nina i Majstor Života ove godine letuju odvojeno!

Kako saznajemo, Nina je odlučila da reskira i ove godine se sprema na put bez podrške Životine mobilne radionice za pomoć na putu. Koliko će uspeti u tome, videćemo. S druge strane, šuška se i da Života sprema tužbu zbog nepoštovanja ugovora. Navodno je rekao: "Zašto sam ja nove gedore kupovao?" Epilog ovog sukoba se očekuje.

Tiše malo, vas dvoje, 'oćete po tabloidi da osvanete, oni jedva čekaju da se dovate takve poslastice. Već vidim naslov:

Pukla tikva! Nina i Majstor Života ove godine letuju odvojeno!

Kako saznajemo, Nina je odlučila da reskira i ove godine se sprema na put bez podrške Životine mobilne radionice za pomoć na putu. Koliko će uspeti u tome, videćemo. S druge strane, šuška se i da Života sprema tužbu zbog nepoštovanja ugovora. Navodno je rekao: "Zašto sam ja nove gedore kupovao?" Epilog ovog sukoba se očekuje.

Nek probaju, odma ide tužba, taman da se obezbede sredstva za letovanje.:aha2:

Života: Tužiću ih sve ! Od tih para idem na letovanje kolima na Grenland!

:rtfm:

-Isla Pasion, Kozumel, Meksiko
-Laguna Balos, Krit, Grčka
-Igl Bič, Aruba
-Praja da Falezija, Oljos de Agva, Portugal
-Banana Bič, Phuket, Tajland
-Zaliv La Hoja, San Dijego, Kalifornija
-La Pelosa, Sardinija, Italija
-Menli Bič, Sidnej, Australija
-Kolonija pingvina na plaži Boulders, Sajmons Taun, Južna Afrika.

Back