sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.169
Jutarnje budjenje uz dorucak (u krevetu) uz kaficu, mene i moje nasledstvo.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ha,ha,ha!sinnke:Jutarnje budjenje uz dorucak (u krevetu) uz kaficu, mene i moje nasledstvo.
Zeni koju volis mozes ulepsati dan ako joj kazes da je volis.Meni je to najlepsi poklon.Ali samo ako tako zaista mislis.sinnke:Ova tema je otvorena za one devojke koje su spavale s muskarcima.
Inace poenta teme je kako maksimalno zeni ulepsati dan.
vracar:Zeni koju volis mozes ulepsati dan ako joj kazes da je volis.Meni je to najlepsi poklon.Ali samo ako tako zaista mislis.
sinnke:Ova tema je otvorena za one devojke koje su spavale s muskarcima.
Inace poenta teme je kako maksimalno zeni ulepsati dan.
sinnke:Ova tema je otvorena za one devojke koje su spavale s muskarcima.
Nista ondak...ja se cuvam za brak8-) !
Zasto onda danas zene imaju problem sa muskarcima i momci sa devojkama?sinnke:Kalimero . prema zenama osecam sve najlepse, i zelim im da se jutrom bude u najlepsem svetlu.Ceo dan da im je divan i lep ne mareci za nasledstvo jer sam dobar.Nasledstvo mi ne cini toliku srecu kao vi divne zene.
sinnke:Kalimero . prema zenama osecam sve najlepse, i zelim im da se jutrom bude u najlepsem svetlu.Ceo dan da im je divan i lep ne mareci za nasledstvo jer sam dobar.Nasledstvo mi ne cini toliku srecu kao vi divne zene.
Onda se nisi zaljubio.A ja bas nailazim na takve kojima je potreban emotivni fitnes,pa cak i ovde na forumu.sinnke:JA imam problema sa emocijama. Zna li neko da li postoji fitness za jacanje emocija?
Lexa:A, sinnke, imaš nasledstvo? Pa, koliko? To, onda, u korenu menja moje mišljenje o tebi. Ti si, ipak, jedno osećajno biće, puno vrlina. A broj telefona?![]()
U potpisuCaLiMeRo:Hvala, sinnke.![]()
Biće i od tebe nešto jednog dana.![]()
![]()
![]()
U potpisu
Divna Žena
vracar:Onda se nisi zaljubio.A ja bas nailazim na takve kojima je potreban emotivni fitnes,pa cak i ovde na forumu.
Gazdarica:U potpisu
Optimista![]()
Lexa:Pa telefon, za početak. A za nasledstvo ćemo da se dogovorimo... :wink:
Queen_:joj, kakav glup izraz "emotivni fitnes"![]()
sinnke:Emotivni fitnes je treniranje emocija prema zenama , da steknem moc sto veceg zaljubljivanja .Zene su divne . to nas ispunjava da mi njih ispunjavamo.