NAJLEPSA NOVOSADJANKA?

• Začetnik teme Začetnik teme neko u prolazu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne daj Bože da je PO MENI, već po mom mišljenju:
Recimo moja drugarica Sonja, ili možda Tijana, ili možda moja kumica Jovana, a možda baš ja...
Ma ne davi čoveče tim bezveznim pitanjem pa sve smo najlepše...
A zašto, zato što najlepšem gradu i sleduju najlepše devojke, ako ne veruješ u obe konstatacije se možeš uveriti lično, zato što imamo šarma baš kao i naš grad, to nekako raste jedno s drugim, i možda je naša lepota više u samopouzdanju i energiji koju prosipamo za sobom nego u dobrom fizičkom izgledu, jer složićeš se ima jako lepih devojaka koje za sobom prosipaju samo prazninu a njih naravno otpiši s liste Novosađanki, takve su samo imitacije...

Ne daj Bože da je PO MENI, već po mom mišljenju:
Recimo moja drugarica Sonja, ili možda Tijana, ili možda moja kumica Jovana, a možda baš ja...
Ma ne davi čoveče tim bezveznim pitanjem pa sve smo najlepše...
A zašto, zato što najlepšem gradu i sleduju najlepše devojke, ako ne veruješ u obe konstatacije se možeš uveriti lično, zato što imamo šarma baš kao i naš grad, to nekako raste jedno s drugim, i možda je naša lepota više u samopouzdanju i energiji koju prosipamo za sobom nego u dobrom fizičkom izgledu, jer složićeš se ima jako lepih devojaka koje za sobom prosipaju samo prazninu a njih naravno otpiši s liste Novosađanki, takve su samo imitacije...

Slazem se sa Anjom da je ona devojka sto je '87. godiste jos uvek dete.
Ako mene pitate sve novosadjanke su lepe i OK ali ubedljivo najlepsa devojka koja postoji, od svih koje sam do sad video, je iz NS-a. Ona je predivna i ide na II godinu medicinskog. PP da i sami znate ko je ona... Najlepse zensko stvorenje koje se ikad rodilo... Ko ju je ikad upoznao (video) zna o cemu pisem, a ko nije kad je bude upoznao (video) znace o cemu sam ja ovde pisao...

Ne bih se složila da su Novosađanke, devojke koje žive u Novom Sadu, izvini ali to je čista glupost. U Novom Sadu najmanje ima Novosađanki. A Novosađanke su one kojima je Novi Sad u srcu i u svakoj pori tela, bez obzira gde su one.
Sinonim za Novosađanke danas je: nakvarcovane, plave i napucane, žao mi je ali to su uglavnom one koje spolja žele da se pokažu kao Novosađanke a prave su one iznutra, one kojima iz duše miriše Novi Sad.
Pozdrav svim Novosađankama širom sveta od Novosađanke iz Novog Sada

GagaNS:
A zašto, zato što najlepšem gradu i sleduju najlepše devojke

bojim se da cu mroati da razocaram sve one koji nisu dobacili dalje od segedina i misle da je novi sad najlepsi grad na svetu novosadjanke najbolje ribe na svetu...
gradova ima mnogo lepsih, a devojke... pa devojke su veoma lepe, ali ne bi im skodilo da budu malo opustenije i interesantnije... cast izuzecima...
ovako... dizajn 10, sadrzaj 6....

..kad vec generalizujemo, idimo do kraja... :D

underwater:
GagaNS:

bojim se da cu mroati da razocaram sve one koji nisu dobacili dalje od segedina i misle da je novi sad najlepsi grad na svetu novosadjanke najbolje ribe na svetu...
gradova ima mnogo lepsih, a devojke... pa devojke su veoma lepe, ali ne bi im skodilo da budu malo opustenije i interesantnije... cast izuzecima...

E pa ja sam malo vise dobacio i recu ti sledece NS JESTE NAJLEPSI GRAD!!! A kakve su devojke. . . Sve je to stvar licnog ukusa. Po meni, i onome sto sam do sada svugde video. . . GagaNS je u pravu.

. . .:
underwater:
GagaNS:

E pa ja sam malo vise dobacio i recu ti sledece NS JESTE NAJLEPSI GRAD!!! A kakve su devojke. . . Sve je to stvar licnog ukusa. Po meni, i onome sto sam do sada svugde video. . . GagaNS je u pravu.

"rećes" mi i koji je drugi najlepši grad na svetu, važi?

:wink:

underwater:
. . .:
underwater:
GagaNS:

ja sam "vidio" i neke lepše, razumeš...

DOKONI UM:
underwater:
. . .:
underwater:
GagaNS:

ja sam "vidio" i neke lepše, razumeš...
Drugi najlepsi po meni je Chicago. Jako lep grad, mana su mu mozda hajvejovi ali sve u svemu predivan grad. Ona fontana, a sada i Millenium. . . Mislim grad ko stvoren za uzivanje. . .
Isto jako lep grad je i Bloomington u Indijani. Grad ima predivan kampus. Jedan od najlepsih koje sam do sad video.
Zadovoljni?

Back