krvolok
Poznat
- Poruka
- 8.262
Mare:Sipka sa glasom struga.
Skandalozno !!! Takvu monumentalnu pojavu, tako okarakterisati !!!![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mare:Sipka sa glasom struga.
Skandalozno !!! Takvu monumentalnu pojavu, tako okarakterisati !!!![]()
ops:Anja :*:DOKONI UM:Biljana voditeljka FOKUSA na TV DELTA
Nije Sneza sa TV Apolo???![]()

DOKONI UM:Anja :*:DOKONI UM:Biljana voditeljka FOKUSA na TV DELTA
Nije Sneza sa TV Apolo???![]()
Anja, ne koristi privatne informacije na forumu
Lepe su obe...
Ja bar znam najbolje i za jednu i za drugu !!!

DOKONI UM:Da nije me bilo neko vreme-iskoristio sam da za deset dana prespartam celu Crnu Goru : Zabljak, Biograd, Budva, Petrovac, Kotor, Perast, H.Novi, Igalo... malo radno malo opuštencija.
I opet tvrdim da su Novosađanke najlepše !

Anja :*:DOKONI UM:Da nije me bilo neko vreme-iskoristio sam da za deset dana prespartam celu Crnu Goru : Zabljak, Biograd, Budva, Petrovac, Kotor, Perast, H.Novi, Igalo... malo radno malo opuštencija.
I opet tvrdim da su Novosađanke najlepše !
Mudro zboris![]()

Anja :*:Ja mislim da Novosadjanki, sto lepih, sto ruznih, ima samo u Novom Sadu...
A vi me nemojte drzati za rec!!!
GagaNS:A zašto, zato što najlepšem gradu i sleduju najlepše devojke
E pa ja sam malo vise dobacio i recu ti sledece NS JESTE NAJLEPSI GRAD!!! A kakve su devojke. . . Sve je to stvar licnog ukusa. Po meni, i onome sto sam do sada svugde video. . . GagaNS je u pravu.underwater:GagaNS:A zašto, zato što najlepšem gradu i sleduju najlepše devojke
bojim se da cu mroati da razocaram sve one koji nisu dobacili dalje od segedina i misle da je novi sad najlepsi grad na svetu novosadjanke najbolje ribe na svetu...
gradova ima mnogo lepsih, a devojke... pa devojke su veoma lepe, ali ne bi im skodilo da budu malo opustenije i interesantnije... cast izuzecima...
ovako... dizajn 10, sadrzaj 6....
..kad vec generalizujemo, idimo do kraja...![]()
. . .:E pa ja sam malo vise dobacio i recu ti sledece NS JESTE NAJLEPSI GRAD!!! A kakve su devojke. . . Sve je to stvar licnog ukusa. Po meni, i onome sto sam do sada svugde video. . . GagaNS je u pravu.underwater:GagaNS:A zašto, zato što najlepšem gradu i sleduju najlepše devojke
bojim se da cu mroati da razocaram sve one koji nisu dobacili dalje od segedina i misle da je novi sad najlepsi grad na svetu novosadjanke najbolje ribe na svetu...
gradova ima mnogo lepsih, a devojke... pa devojke su veoma lepe, ali ne bi im skodilo da budu malo opustenije i interesantnije... cast izuzecima...
underwater:. . .:E pa ja sam malo vise dobacio i recu ti sledece NS JESTE NAJLEPSI GRAD!!! A kakve su devojke. . . Sve je to stvar licnog ukusa. Po meni, i onome sto sam do sada svugde video. . . GagaNS je u pravu.underwater:GagaNS:A zašto, zato što najlepšem gradu i sleduju najlepše devojke
"rećes" mi i koji je drugi najlepši grad na svetu, važi?
:wink:
Drugi najlepsi po meni je Chicago. Jako lep grad, mana su mu mozda hajvejovi ali sve u svemu predivan grad. Ona fontana, a sada i Millenium. . . Mislim grad ko stvoren za uzivanje. . .DOKONI UM:underwater:. . .:E pa ja sam malo vise dobacio i recu ti sledece NS JESTE NAJLEPSI GRAD!!! A kakve su devojke. . . Sve je to stvar licnog ukusa. Po meni, i onome sto sam do sada svugde video. . . GagaNS je u pravu.underwater:GagaNS:A zašto, zato što najlepšem gradu i sleduju najlepše devojke
"rećes" mi i koji je drugi najlepši grad na svetu, važi?
ja sam "vidio" i neke lepše, razumeš...