najlepsa boja glasa na nasoj estradi

Nas pevac,covek sa najlepsim glasom za sva vremena (nazalost je umro) bio je Dragan Stojnic.Pevao je najpoznatije francuske sansone,najlepse
takodje,za sva vremena.Sarl Aznavur,ciji repertoar sansona je Dragan Stojnic pevao na srpskom jeziku, odao mu je javno priznanje,recima:"Ti pevas mnogo lepse od mene,sansone ,koje su mene prosalvile u celom svetu !

Ariodante ------Nije MiniMax nikoga hteo da uvredi.On je svojevremeno lepo objasnio.Posto je ta pevacica izgledala,onako kako je Ona izgledala,ja sam govorio
je on,hteo da nasmejem naciju,pa sam je doveo na TV. Ona je zaista izgledala komicno (video sam njene fotke).Podebelih butina,previsoka,pevala je neke
smesne pesme.Nema niko prava da se ljuti,jer niko nije bio zlonameran.Ta pevacica,i dalje ima istu publiku,i ta publika ima pravo da je voli,jer pripada ona njima,i oni njoj...........

Pa estrada i jeste da bude prenaglašena, kemp, u tom segmentu je vrlo slična operi, nakazna i izveštačena. Plus je, kao i opera, telesna na jedan specifičan način (ne isti).
Što se Brene tiče, volim je kao projekat jedne umiruće države koja je bila sve ono što despotije izrasle na njenim ruševina nikad neće biti. A ni nacionalne pevaljke tih despotija.

Back