Najkraci brak - mlada ostavila muza posle samo 3 minuta

Таман се опустио човек, мислио сад је готово, потписала је, могу шта хоћу...кад оно испаде да не може и колико хоће и докле хоће...малер.
Mislis da je taj obrt....on neki namazani diktator ljober...
Hm, ko ce znati zene, njima cesto nije vazno kakav je covek nego kakav je prema njima zato su ovakve situacije i moguce, da je gledala kakav je covek , ne bi bilo vazno kakav je prema njoj....tj bio bi isti....

Dobro razmisljanje mina...vrlo moguce da je zena ko zena gledala samo da je prema njoj kakav takav, a sto je seljober, nije je zanimalo ni pod razno...

Bas sam ja glup, ja sve gledam kakva je zena zena....sigurica, a onda u danasnje vreme sve ludo...umesto da gledam sta nudi kao svoj model ponasanja, a da ono ostalo kakva je zauvek zatvorimo u tminu...

Bas skorije sam upoznao jednu ludu ali koja ne zeli da bude luda nego samo na dva mesta hoce da bude luda i na dva iskljuciva....jedno ludo mesto me ne dotice, odnos sa roditeljima, a drugo ludo mesto je zeznuto ako se ponovi, a valjda nece....tako da bi pod ovom strategijom zenskom , to bio odlican izbor, jer je mala sjajan um...nije dobro uvezbana logika ali je brzomisleca...

Мој колега је још у прошлом веку био близу рекорда. Венчали су се, отишли на свадбени ручак и после ручка свако својој кући заувек.
Али наставак приче је још егзотичнији.
Због заједничког сина он је плаћао заиста богату алиментацију, далеко већу од законске обавезе и она му се одбијала од плате.
Тада је обрачун зарада био страшно компликован, ваљда свако мало неке квантитативне промене, па је други колега малтене за сваки обрачун плате морао озбиљно да преправља програм.
Плата је ишла у два дела - аконтација на почетку месеца и остатак негде средином месеца.
Е сада закључак, важило је - уколико овај први колега добије аконтацију, овај други мора да је погрешио у програму.

Back