Kćerka Direktora Cirkusa
Buduća legenda
- Poruka
- 31.727
Koliko je 800 u eurima?Ali to nije tačna informacija. Ovako: lešnik 900 za kg, badem 730, pistaći najbolji na svetu 800 za kg. A postoje pakovanja od pola kg.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Koliko je 800 u eurima?Ali to nije tačna informacija. Ovako: lešnik 900 za kg, badem 730, pistaći najbolji na svetu 800 za kg. A postoje pakovanja od pola kg.
Попара, скромна верзија.Dajte predloge, kriza je pa da se potpomognemo malo. Moja potrošačka korpa je sada toliko mala da me prosto sramota. Al mojne ono leba i masti, to svi znamo. Nego nešto malo maštovitije, krativnije... Bilo bi dobro i da je to što predlažete zdravo, a i da kažete gde mogu da se nabave sastojci, mojne ste jaja.
To je onda džaba! Ovdje je duplo skuplje!
Fazon je da se ovdje ne može nikako naći jeftinije od ovog što ja nađem, 16 eura kilogramPa i ovde je svugde drugde ne duplo nego i više puta skuplje, tipa 200g pistaća za te pare.
Dok sam se ja probudila, odgovor je stigaoKoliko je 800 u eurima?
Vidis koliko znaci san!Dok sam se ja probudila, odgovor je stigao
Fazon je da se ovdje ne može nikako naći jeftinije od ovog što ja nađem, 16 eura kilogramBrazilski je 17 eura kg! A ja nađem najjeftinije
Pogledajte prilog 1319897
Upravo to mi je na umu bilo za doručak- jaja s percimaVidis koliko znaci san!
Dorucak: przen prazi luk sa jajima+casa kiselog mleka.
Ti bi sve isto!.....griz i jaja....![]()
hehehe tako sam ja klošario davno po Italiji kad sam ostao bez para. Udjem u megamarket i u delu za hranu uzmem limenku piva, pečeno pile, hleb i odem u deo gde je odeća i kabine za presvlačenje, sednem unutra, zaključam se, najedem se i ajd napoljeUdjes u lidl uzmes neko pecivo napravis krug pojedes to je jeftinije od najjeftinijeg
Grašak je odličan.кило свежих крилаца 350, кило и 200 грашка 250 дин у лидлу на акцији. Ето ручка за више дана јефтиног ЧП
a šteta, kažu kljige starostavne da su zapišane naizdravie, nego naš čovek nume da ceni darove prirode koliko bi mogaone one tvoje koprive
kako mislis nije skupo, kilogram paprika 5eBaš to. Nije zdrava hrana skupa. Bilo koje povrće , kupljeno pojedinačno ili u kesi očišćeno nije skupo. Neko parče mesa unutra i to je to, ne mora ni meso. Nezdrava hrana je skuplja.
To je najskupljiНајефтинији могући оброк је кад успеш неког да наговориш да те води на клопу, и он плати...![]()
Зависи од угла посматрања.To je najskuplji
makarone sa sirom,brzi rizoto sa povrcem,pljeskavice od tikvica,pekarski krompir...Dajte predloge, kriza je pa da se potpomognemo malo. Moja potrošačka korpa je sada toliko mala da me prosto sramota. Al mojne ono leba i masti, to svi znamo. Nego nešto malo maštovitije, krativnije... Bilo bi dobro i da je to što predlažete zdravo, a i da kažete gde mogu da se nabave sastojci, mojne ste jaja.
Pa u sezoni nije toliko.kako mislis nije skupo, kilogram paprika 5e