Najjeftiniji mogući obrok.

Koliko je 800 u eurima?
1680418721065.png

Dajte predloge, kriza je pa da se potpomognemo malo. Moja potrošačka korpa je sada toliko mala da me prosto sramota. Al mojne ono leba i masti, to svi znamo. Nego nešto malo maštovitije, krativnije... Bilo bi dobro i da je to što predlažete zdravo, a i da kažete gde mogu da se nabave sastojci, mojne ste jaja.
Попара, скромна верзија.

Poslednja izmena:
Imam ovu moju beloušku što još davnih dana harala obalama Topčiderke i tamanila sitnu ribu, pa onda odem autostopom i na obroncima Fruške gore naberem svež sremuš, pečurke, maslačak i koprive (ne one tvoje koprive @eveline). Natočim izvorsku vodu usput, pozajmim kašiku masti i nešto začina od komšinice, kupim jedan polubeli leba i u Košutnjaku zapalim vatricu. Prvo dobro išamaram beloušku da odmekne pa je stavim u kotlić sa malo soli i dovoljno vode da ona ogrezne ( ma šta to ogrezne značilo) i stavim na vatricu. Pa kad se malo prokuva promenim vodu i dodam koprive. Sa strane naseckam pečurke i sremuš na sitno, maslačak oduvam uz voli me - ne voli me pa i njegovu stabljiku naseckam. Zatim na masti propržim mekanu beloušku sa pečurkama i koprivom i na kraju dodam začine. Salaticu napravim od, sremuša i maslačka i to sve jedem uz polubeli leba. Prilegnem da odmorim ispod hrasta, kad vidim nešto me ujelo na nezgodno mesto, ja uzmem odma uberem bokvicu i privijem. Ehh...

Dajte predloge, kriza je pa da se potpomognemo malo. Moja potrošačka korpa je sada toliko mala da me prosto sramota. Al mojne ono leba i masti, to svi znamo. Nego nešto malo maštovitije, krativnije... Bilo bi dobro i da je to što predlažete zdravo, a i da kažete gde mogu da se nabave sastojci, mojne ste jaja.
makarone sa sirom,brzi rizoto sa povrcem,pljeskavice od tikvica,pekarski krompir...

Back