Da li znate mozda kako najjeftinije avionom do bilo kog grada u Evropi tj prvenstveno Nemacke,Holandije,Belgije,Austrije.?? Da li moze da se nadje povratna karta do 200 eura za navedene relacije?
Hvala na pomoci!
Hvala na pomoci!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
butterfly:Gde nade kartu za Dubai od SAMO 180 evra????? Ja sam povratnu sada pocetkom septembra platila 540 evra,uracunate sve aerodromske takse,Alitalia avio prevoznik.A koji je to prevoznik i gde se preseda..moilim te potrebno mi je da znam jer ce mi trebati u decembru
Easyjet ne leti za Zagreb. Jedini ex-YU grad gde slecu je Ljubljana. Samim tim, Budimpesta postaje jedina ozbiljna opcija, s obzirom na udaljenost glavnog grada Slovenije.Terorista:avioni su ok
zagreb je bio samo predlog, uglavnom svi idu do budimpeste, fudexovim busom za 25 eur
odprilike... ne setjam se tachno... proshle godine... JAT...Super Girl:povratna za London 200 eura???To mi je nesto malo...
Da upravu si shto se stjuardesi tiche...danas sam prochitao u novinama(svedskim)stokholm-frankfurt, berlim. londom i ostale prestonice Evrope za chitavih 8 eura u jednom pravcu sa RainairomSuper Girl:zaboravih napisati da se to odnosi na onaj odgovor o Ryanair-u s prethodne strane,ne secam se vec ko ga je napisao
Terorista:avioni su ok
zagreb je bio samo predlog, uglavnom svi idu do budimpeste, fudexovim busom za 25 eur
Vladislav86:Dali neko zna kako najjeftinije doci avionom do Barselone? Po mogucstvu sa beogradskog aerodroma,mada ni ostale opcije nisu iskljucene.
Jos bitnije,da li neko zna kako se moze najlakse doci do vize i sta je u sustini sve potrebno od papirologije i ostalih stvari (koje samo sluze da bi te odvratile od putovanja)?
Trebam sredinom avgusta da putujem,a u ambasadi imam zakazan termin 12 jula.
... A ja ne upucen u te stvari tako da... POMAGAJTE!!!
carrie:www.germanwings.com
Polazne tacke su ZG i Budimpesta.