Bumbar
Domaćin
- Poruka
- 3.081
Ovo je prava kombinacija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa to ti kazemova analiza je prava laz
Ja sam Bik/Jarac, veruj mi, it's a love-hate relationship.Jarac i Bik... Hm nikada nisam bila sa nekim bikom, mora da se sudbina igra sa mnom !
Znači sam sa sobom si u dihotomiji?Ja sam Bik/Jarac, veruj mi, it's a love-hate relationship.![]()
*proverava šta je dihotomijaZnači sam sa sobom si u dihotomiji?![]()
Nikad nisam bila ni sa nekim kome je jarac podznak*proverava šta je dihotomija
Da.
Kako ja to vidim, vrlo sam ležeran i u isto vreme vrlo proračunat, i onda tu nastaju unutrašnji konflikti, tj. nisam sebi jasan.Nikad nisam bila ni sa nekim kome je jarac podznak
Ali nikad nije kasno. Treba isprobati sve kombinacije koje deluju smisleno.
Mesec u Vagi?Kako ja to vidim, vrlo sam ležeran i u isto vreme vrlo proračunat, i onda tu nastaju unutrašnji konflikti, tj. nisam sebi jasan.
Pa, nemam pojma... imao sam negde taj papir sa natalnom kartom, ali to je bilo pre četiri selidbe...Mesec u Vagi?
Ako zelis podrsku u zivotu,podsticaj- zemljaNikad nisam bila ni sa nekim kome je jarac podznak
Ali nikad nije kasno. Treba isprobati sve kombinacije koje deluju smisleno.
astro.com extended chart selectionPa, nemam pojma... imao sam negde taj papir sa natalnom kartom, ali to je bilo pre četiri selidbe...![]()
Koliko znam Vage, a znam ih podosta, najčudniji su ljudi od svih horoskopskih znakova.A ja volim vage. Obožavam ih.
Ležeran i proračunat... Ja ne vidim tu neki sukobKako ja to vidim, vrlo sam ležeran i u isto vreme vrlo proračunat, i onda tu nastaju unutrašnji konflikti, tj. nisam sebi jasan.
Piše Lavastro.com extended chart selection
Možda nije horoskop nego ADHDLežeran i proračunat... Ja ne vidim tu neki sukob
Možda ti je ležernost temperament, a proračunatost taktika. Ne vidim problem, znači nema problema![]()
koliko vas je majku muPiše Lav![]()
Kojih? Jel ima neki klub gde se okupljamo?koliko vas je majku mu![]()
Onda si u onih 3% za koje ne važi horoskopMožda nije horoskop nego ADHD![]()
Izmišljakoliko vas je majku mu![]()